ναι ρε παω κολυμβητηριο , αλλα η κοιλια κοιλια λολ, τρωω ατσαλα , πολυ γρηγορα και μια φορα τη μερα , μια μεγαλη ποσοτητα , ξερω οτι ειναι λαθος ...και επειδη με το φαγητ δεν μπορω να κανω και πολλα , εχω κανει λαθη του στυλ να μην τρωω τι πο τα ...αλλα να μην τα λεω δεν εχει νοημα , ειμαι επηρεπεις με το φαγητο τελος ...γι αυτο και ψαχνω εναλλακτικες ...πχ με τους υμαντες χτυπα χτυπα την κοιλια κατι θα πεσει του φουστη :σ
apo kei tha paraxthoun oi agaphtes ormones pou tha synthesoun muikh maza(ligh efoson eisai kopelka)..pragma pou tha bohtheisei akoma perissotero ton stoxo sou
ωραια , γνωριζεις μηπως οση ωρα πρεπει να ασκειται κανεις πανω σε αυτο το μηχανακι στην περιοχη της κοιλιας , εχω χασει το μανιουαλ , και δεν ξερω ποση ωρα κανει να εχω τον υμαντα εκει ...χθες που εκανα κανα 7-9 λεπτα μετα ενιωθα να με πονανε τα εντερα λολ και φοβαμαι μη κανω καμια λαλακια
ωραια , λοιπον εχω μια συσκευη στο σπιτι ...θα στην περιγραψω γιατι δεν ξερω πως λεγεται , εχει μια βαση για τα ποδια οπως αυτη του διαδρομου , μια καθετη στηλη που καταλήγη σε μια κεφαλή χειρισμου ταχύτητας και υμάντες , μασαζ και κυταριτιδας ...καταλαβες για ποια μιλαω?