εμεις τις προαλλες ειχαμε καλαμαρακια ...και εμειναν λιγα και για να μη τα φαει κανεις επειδη μου αρεσουν πολυ και δεν ηθελα να τα φαω βραδυ -καθοτι ειμαι σε διαιτα- τα εφαγα την επομενη το πρωι , πριν φυγω για δουλεια ...Πρωινο καλαμαρακια και πατατες at 08.020
Να ναι καλα ο κυρ Γιωργος , μεφερε ενα μεζε τωρα και με εκοψε την πεινα ...γιατι ετσι και επερνα καταλογο στα χερια μου θα βλαστημουσε την ωρα που τον τυπωναν ...
Πως ελεγε μωρε σε μαι ελληνικη ταινια ο Γαρδελεις "ψome with me gia na τη βρεις , να τη βγαλουμε τογετher ,η αναμνηση απ τη GReece Θa soυ μεινει για for ever ... Ε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
"πωωωως μπορώ να ξεχάααασω τα μπιφτέκια αυταααααα, την μπύρα που σαν καταρρακτης ερρεε, καθως εσκυβα επάνω τους χιλιάδες ψητά, με πέτσα που απλόχερα μου χααααριζε.... θα φαω, κι ας μου βγει και σε κακοοοοοο"
Πως ελεγε μωρε ενα τραγουδι ο Μαζω - ΟΥΥΥΑΟΥΥ- "την καρδια μου με λουκετοο θα διπλωκλειδωωσωωω δεν θα ξανακανω λαθος για να την πληγωωωσωωω" Τα τσαουλιαμ με λουκετοο θα διπλωκλειδωωσωωω δεν θα ξαναφαω λιπηη μπας και το καρδιακο γλιτωσωω