Αλλα εχει καταπονεθει πολυ το δερμα μου ..μεχρι πριν ενα -2 χρονια ουτε καν ενυδατικη φορουσα , πλενομουν με σαπουνι ...και το δερμα μου οσο ανθεκτικο και α ηταν ...γαμ@Θηκε ...επιπλεον οι θερμοκρασιες της καντινας στην ψησταρια τοσα χρονια τα καλοκαιρια ..που καθομαι στον ηλιο να γινω αραπης ...με δεικτη προστασιας 0 ...τοοοοσα χροναι επισης ..εε ολα αυτα συντελεσαν να εχω φτασει κοντα στα 30 κια τα ματακια μου τα καημενα να δειχνουν...
αυτη ειναι 25-26 και δεν εχει ουτε μιση ρυτιδα και μου λεει φοραω πρερι , εχει καταπληκτικο δερμα γυρω απο τα ματια της και της λεω " και αμα τα σταματησεισ ? το δερμα σου θα ατροφησει που το συνηθιζεις απο τωρα τοσο βαρυες κρεμες " και μου λεει "ε δεν προκειται να τις σταματησω .."" επειτα ειναι και το θεμα το οικονομικο 15 γραμμαρια απο την πρερι την πληρωνεις 139 στην ξεφτυλα ...εβλεπα χθες κατι τιμες εκει στα σεφορα , μου φυγαν τα μαλλια ...ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ! ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
θελω να αγορασω μια...εχει εκτωσεις τωρα ...και πηγα χθες στα sephora και μου λεει η κοπελα "κρεμα για τα ματια? εχεις γραμμές? " και την λεω ΧΑΡΑΔΡΕΣ εχω δεν εχω γραμες χαχαχαχχαχαχα
ρε παιδια κατι ακουσα οτι βγηκε ενα παιδι απο μια κλινικη στην Σκουφα ΜΕ ΓΑΖΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και τον πιασανε ματατζηδες στο ακυρο,τον κοπανησανε και μετα την κανανε...WTF???
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες. Ο ένας βρίσκεται στην Κεντρική Κλινική, ενώ οι άλλοι δύο έχουν συλληφθεί και βρίσκονται στις κλούβες της αστυνομίας. Οι γιατροί ζήτησαν από τους αστυνομικούς να μεταφερθούν οι δύο τραυματίες στην κλινική αλλά κανείς δεν έδωσε την άδεια, με αποτέλεσμα να μένουν στις κλούβες. Πριν από λίγο έγινε πάλι ιδιαίτερα μεγάλη χρήση χημικών.