Επιστροφή στο Forum : Silent Hill
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ χαχαχαχχαχαχα ασε εχω υψοφοβια χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα υψοφοβια στο νερο χαχαχαχαχχαχαχαχ
stay_close
19-06-07, 16:09
ma oute o koure exei autokinhto.. alla kai na eixe stantar tsampa den 8a sas gurize :P opote to malakas den kollaei... koure rulez
φτου ρε γαμωτο και αυτος αχρηστος ....λοιπον ο επομενος που θα παει χαμενος να ειναι ο Κουρε χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
stay_close
19-06-07, 16:13
koure vlepo to 8anato sou.. 8a se faei to kanis me ta kokkina matia :P
χαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ ετσι ετσι
SeRxaNiTsa
19-06-07, 16:32
Ρε σεις... Λέτε ο Soraver να μεταλλάχτηκε??? :lool:
Kala re seis.
EMeis pethainoume mesa sto spiti kai eseis katheste kai xaskogelate?? :P
Gia sovareuteite ligo.Ante re Nick ela na mas voithiseis giati autes...
den 3erw gia esas alla egw eimai sto karotsaki mou me ta swlhnakia mou. Pio nekros de ginetai!!! siga na mh fovh8w ena kanis. In reality o soraver einai xeiroteros apo ena kanis me kokkina matia. :lol:
toulaxiston egw den xreiazomai udraulikh upoboh8hsh ;p
xreiazesai omws psygeio opws kai dhpote.... ;p
stay_close
20-06-07, 10:26
Freeman na paro ena oplo na tous skotoso olous na teleionoume.. etsi ki allios 8a fago8oun monoi tous autoi..
pshgeio... nai... mallon exie fagw8ei to shmeio pou phgainei k ka8etai to solinaki pou kanei to psugeio<-->moter... htan enas axristidhs thn prohgoumenh fora kai den mporouse na to teria3ei.... dhladh kai to xalane kai tous plhrwneis na to ftia3oun :S
...ολα τα καλα παιδια εδω ειναι μαζεμενα....soVAREV? WAZZA? τι εχουμε ? ψυχο-Τεταρτη? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:( πως λεμε ψυχο-Σαββατο)
ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ θα πω στον βρο να κοτσάρει ένα τρακτέρ στα σκηνικά και θα το καβαλήσουμε οι τρεις μας, άσε τους άλλους να μαλώνουν με το κανίς;p .
SeRxaNiTsa
20-06-07, 12:15
XαΧαΧαΧαΧαΧα:D
Προτιμώ να έρθει ομάδα διάσωσης με ελικτόπτερο να μου βγει και το αποθυμένο!!! :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το απωθημένο είναι να ανέβεις σε ελικόπτερο ? ή οι μπρατσαράδες της ομάδας διάσωσής ;p
SeRxaNiTsa
20-06-07, 13:40
Θα έρθει τελικά το χελικοπτεράκι???
Αυτό με νοιάζει... :P
....εγω λεω να διακτυνιστουμε ,να εξαυλωθουμε...κατι τετοιο να παιξει ....επιστημονικη φαντασια ντεμεκ
ναι ναι και να βρεθούμε στον πλανήτη τον πιθήκων να ζήσουμε κι εκεί μια περιπέτεια :clap: :clap: :clap:
mi stenaxorieste.Skotono to kannis kai erxomai na sas soso.
Pff poly douleia epese se auti tin tainia...
SeRxaNiTsa
20-06-07, 15:09
Νιδακό ΑΝΕΚΔΟΤΟ :lol:
Esy stamata na gelas mi den se soso kai se afiso ekei na se faei to kannis. :P :P
SeRxaNiTsa
20-06-07, 17:10
Δεν με φοβίζουν εμένα τα σκυλιά!!! :lol:
:lool: :lol: :lool: :lol: :lool: :lol:
SeRxaNiTsa
20-06-07, 17:52
Πφφφφφφφφφ... Κοροιδεύει... :badmood:
Ματίνα: Νικρεντ! Πρέπει να πάμε στο παλιό εκείνο σπίτι να βγάλουμε τα παιδιά απο μέσα! Δέν ξέρω πού είναι, δέν ξέρω τί συνέβη! Αυτό που ξέρω είναι οτι μπήκαν για 5 λεπτά αλλα πέρασε μισή ώρα και είναι ακόμα εκεί μέσα!!
Νικρεντ: Στην απο εκεί μεριά της πόλης δέν μένει κανείς. Τα σπίτια είναι όντως εγκαταλελειμμένα για άγνωστη αιτία.
Ροζάνα: Ναί. Δέν υπάρχει βασικά κάποια συγκεκριμένη αιτία. Απλά αυτά τα σπίτια είναι στα αζήτητα. Εμπνέουν κάτι το δυσάρεστο, κανείς δέν θέλει να μένει εκεί.
Πιγκυ: Εκεί κοντά μένει ο Μέντορας! Δέν μπορεί να μήν γνωρίζετε τον Μέντορα!
Ροζάνα: Δέν υπάρχει αυτό το όνομα στο χωριό.
Νικρεντ: Επαναλαμβάνω. Αυτός ο Μέντορας ή δέν θα είναι απο το χωριό αυτό, ή δέν θα τον λένε έτσι. Δέν εξηγείται αλλιώς!
Η Σερχανούλα σηκώνεται απο το τραπέζι.
Σερχανουλα: Τα λόγια είναι φτώχεια! Φεύγουμε! Πάμε να βρούμε τα παιδιά! Νίκρεντ, Ροζάνα, θα μας βοηθήσετε;
Νικρεντ: Δέν ξέρω τί μπορούμε να κάνουμε. Αλλα άς πάμε να ρίξουμε μιά ματιά. Πιστεύω πως τζάμπα ανησυχείτε πάντως. Τα παιδιά σίγουρα θα έχουν βγεί μέχρι τώρα και θα ψάχνουν εσάς :S
Νικρεντ, Ροζανα, Πιγκυ, Σερχανούλα, Ματίνα ξεκινούν για την άκρη του χωριού. Φτάνουν στο σπίτι.
Ματίνα: Εδώ είμαστε. Λοιπόν;
Νίκρεντ: Τί λοιπόν... χμμμμ. Δέν είναι κάπου εδώ τριγύρω. Ίσως να είναι ακόμα μέσα ή ίσως να έχουν βγεί και να είναι κάπου στο χωριό.
Σερχανούλα: Αποκλείεται. ’ν έχουν βγεί θα έχουν έρθει στο ιατρείο για να δούν άμα είμαστε εκεί. Πιστεύω πως είναι ακόμα μέσα. Μπαίνω και όποιος θέλει ακολουθεί!
Πιγκυ: Προσοχή! Πρίν είχα δεί ένα τέρας, ένα σκοτεινό ζώο! Ίσως να είναι μέσα!
Η Σερχανούλα αποφασισμένη μπαίνει μέσα στο παλιό σπίτι. Οι υπόλοιποι ακοουθούν πιστά!
Νίκρεντ: Πολύ σκοτεινά!
Ροζάνα: Έχω φέρει φακό μαζί μου. Τον έχω πάντα όταν βγαίνω έξω το βράδυ. Αυτό το χωριό δέν φημίζεται για τον δημοσιο φωτισμό του :S
Τα παιδιά βαδίζουν αργά μέσα στο κτίριο. Πού και πού φωνάζουν τα ονόματα των παιδιών μήπως και ακούσουν και απαντήσουν.
Ξαφνικά ακούγεται ένας κρότος.
Νίκρεντ: ΤΙ ΣΗΝΕΒΗ;
Η Ροζάννα φέγγει στο σημείο. Η Πίγκυ ήταν πεσμένη στο έδαφος!
Πίγκυ: Συγνώμη! Κάπου σκόνταψα! Κάτι έχει εδώ κάτω. Φέξε λίγο Ροζάνα.
Ροζάνα: Μιά πέτρα. Σκόνταψες επάνω σε μιά πέτρα που....
Σερχανούλα: ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Φέξε λιγο πιό δεξια! Ευθεία! Τί είναι αυτό;
Ματίνα: Μοιάζει με μιά καταπακτή!
Η Ροζανα με την Σερχανούλα πλησιάζουν την καταπακτή και την εξετάζουν.
Ματίνα: Είναι σφραγισμένη. Είναι σφραγισμένη με μιά πέτρα.
Σερχανούλα: ’ν έχουν μπεί εδώ μέσα;
Νίκρεντ: Και τί να κάνουν εκεί μέσα;
Πίγκυ: Μου μοιάζει πως η καταπακτή έχει σφραγιστεί απο έξω. ’ρα δέν μπορεί να έχουν μπέι μέσα μόνοι τους και μετά να σφράγισαν την καταπακτή.
Σερχανούλα: Και άν... και άν κάποιος τους έσπρωξε εκεί μέσα και μετά τους σφράγισε την έξοδο; ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;
Νίκρεντ: Παιδιά φεύγουμε. Δέν μπορούμε να ανοίξουμε αυτή την πέτρα με γυμνά χέρια. Δέν έχουμε εργαλεία, είναι σκοτεινά, και έχουμε έναν φακό που η μπαταρία του θα τελειώσει γρήγορα. Προτείνω να φύγουμε και να επιστρέψουμε αύριο πρωί πρωί φέρνοντας βοήθεια απο το χωριό.
Πίγκυ: Και ποιός θα μας βοηθήσει! Όλοι εδώ στο χωριό είναι λες και είναι υπνωτισμένοι. Τόσο καιρό που είμαστε εδώ και κανείς τους δέν μας έχει μιλήσει!
Νίκρεντ: Πρέπει να φύγουμε! Θα δούμε αύριο τί θα κάνουμε. Πάμε.
Όλοι κινούνται προς την έξοδο. Η Σερχανούλα φανερά τσατισμένη ακολουθεί.
Ματίνα: Στο κάτω κάτω άστον τον Σόραβερ! Αυτός πήγε και μας τράκαρε και φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα! Στο κάτω κάτω μόνος του πήγε γυρεύοντας και μπήκε εδώ μέσα. Ο άλλος ο Νίδις άς μήν ήταν χαζός και έτρεξε ξωπίσω του!
Η Σερχανούλα ρίχνει μιά σπρωξιά την Ματίνα και αυτή παραλίγο να πέσει κάτω.
Σερχανούλα: (νευριασμένη κλαίγοντας) ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ!
Πιγκυ: Σταματήστε! Ματίνα παψε! Και εγώ είμαι τσατισμένη με τον Σοραβερ αλλα δέν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να γυρίσουμε όλοι πίσω. Αρκετή απώλεια είχαμε με τον Φρίμαν!΄Ας σταθούμε ενωμένοι!
Τα παιδιά φτάνουν στην έξοδο χωρίς άλλες κουβέντες, όταν ένα ακόμα βογκητό σάν κραυγή ακούστηκε απο τους λόφους.
Σερχανούλα: Νάτο πάλι! Αυτό το ακούσαμε και πρίν!
Πίγκυ: Είναι ότι πιό τρομακτικό έχω ακούσει! Τί ειναι;
Νίκρεντ: .....
Ροζάνα: Κανείς δέν ξέρει. Ούτε εμείς ούτε κανένας. Το χωριό απλά έχει μάθει να ζεί με αυτούς τους ήχουν την νύχτα. Δέν μας ενοχλεί, δέν τον ενοχλούμε.
Πίγκυ: Δέν τον ενοχλείτε; Ποιόν; Ποιόν δέν ενοχλείτε και δέν σας ενοχλεί Ροζάνα;
Ροζάνα: Τον λόφο.
Πίγκυ: ... Τον λόφο;;
Νίκρεντ: Αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο τις νύχτες. Κανείς δέν ξέρει τί υπάρχει εκεί επάνω.
Ματίνα: Τί είναι εκεί επάνω;
Νίκρεντ: Οι λόφοι του Silent Hill. Υπαρχει ένα νεκροταφείο. Μιά σπάνια μή ομιχλώδη ημέρα, μπορεί κάποιος απο εδώ, απο μακρυά να διακρίνει αχνά κάποιους τάφους. Δέν ξέρουμε τίποτα άλλο και δέν μπορούμε να μάθουμε τίποτα άλλο!
Ματίνα: Γιατί;
Ροζάνα: Γιατί όσοι έχουν αποπειραθεί να πάνε εκει πάνω, απλά δέν ξαναγύρισαν ποτέ. Δέν τους ξαναείδαμε ποτέ!... Και τώρα έχω τρομάξει αρκετά! Μπορούμε να γυρίσουμε στο ιατρείο μάς παρακαλώ;
Η Ροζάνα ξεκίνησε με γοργό βήμα. Ακολουθεί ο Νίκρεντ. Τα υπόλοιπα κορίτσια κοντοστέκονται λίγο και ψιθυρίζουν μεταξύ τους
Σερχανούλα: Δέν πρέπει να κάτσουμε εδώ κλαψουρίζοντας!
Πίγκυ: Ναί! Καί δέν πρόκειται να μας βοηθήσει κανείς απο αυτό το κωλοχώρι!
Ματίνα: Κορίτσια; Χρειαζόμαστε την κάθε βοήθεια! ... Νομίζω πως έφτασε η ώρα να πιούμε εκεινο το τσάι...
SeRxaNiTsa
21-06-07, 01:34
O Νιδάκος εξαφανισμένος... ΟΜG :omg:
Mατινάκι κανόνησε να μαλώσουμε!!!:lol:
Άντε γιατί πολλά μας τα λες... :P
Reeeeeeeeeeeee psakste na mas vreite.
H katapakti pou odigei?mipos se ekeinous tous tafous??
Toualxiston emeis eimaste kratoumenoi se kales synthikes?lux diamoni thelo ego :P
Κοκκινονίκος
21-06-07, 17:59
πωπω τσαντίλες ...
α ρε σοράβερ :P
H GH KINEITAI GURW MOU! TI HLIOS K PAPARIES
Κοκκινονίκος
21-06-07, 22:50
lol
O Νιδάκος εξαφανισμένος... ΟΜG :omg:
Mατινάκι κανόνησε να μαλώσουμε!!!:lol:
’ντε γιατί πολλά μας τα λες... :P
τι φταιω εγω καλε?:lol: :lol: ισα ισα εγω ειπα να μην πανε αλλα αυτοι..:mlk: :mlk:
anyway πρεπει να μεινουμε ενωμενοι , δεν πρεπει να αφησουμε τη διχωνια να μπει αναμεσα μας ....αλλωστε αν η ομαδα απαρτιζεται απο λιγοτερα μελη θα ειναι και πιο ευκινητη if you know what i mean :crazy:
...πιστευω ομως , καλη μου SERXANOULA πως πρεπει να φορεσεις κατι πιο σκουρο γιατι ο καλος σου μαλλον... :dead:
Νιδακο , τι να ψαξουμε ρε συ? τι να βρούμε , εδω ο αλλος ξεψυχισε μετα το ατυχημα στα χερια μας και εμεις την αλλη μερα σουλατσαραμε βολτες στο χωριο σαν να μην τρεχει nothing και τωρα μ'εσας που ειναι και spookie η κατασταση , 8α μπενουμε σε μπελαδες ?
φυγε απο κει..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
έχεις δίκιο κανένα συναίσθημα πωπωπωπωπωπω τι σενάριο είναι αυτό το πρωί κάποιος πεθαίνει και το βράδυ ψάχνουμε για clubακι :P
den einai 8ema sunais8hmatos, apla eiste gaidouria
γαϊδούρια η γουρούνια? αποφάσισε θα πάθω κρίση προσωπικότητας στο τέλος :rolleyes:
kai otan thn pa8eis 8a pareis fora kai 8a xtuphseis to kokkino kwfalaki sou ston toixo? an nai pes na parw pop corn
aman re olo xastoukia mou dineis....
για να κοκκινίσει και το δικό σου κεφαλάκι :D :D :D :P
na balw xrwmosampouan......
stay_close
22-06-07, 13:43
kai sta mousia? :S
Ναι,θα ναι σαν τον...πες τον...Μυθριδάτη :P
τι χρωμοσαμπουάν και χαζομάρες, παλάμη εγγύηση σε δυο μερούλες έχεις γίνει σαν τα οπίσθια τις φίλης του ταρζάν ;p
aman me ton tarzan....
mhn deite agwraki gumno me mpananofloudes gia sobrako amesws na sas tre3oun ta salia
Υ.Γ. όχι της ψιλής ξανθιάς της άλλης της κοντούλας :P
δεν είπα τίποτα καλέ απλά τον ανέφερα, καλά να ναι εκεί που είναι το πουλάκι μου :D :D :D
anamesa stis mpananofloudes? lol
Είναι πλέον πρωί. Τα κορίτσια πηγαίνουν προς το σπίτι του Μέντορα.
Σερχανούλα: Πού θα βρούμε το σπίτι του; Η Αλήθεια είναι πως δέν ξέρουμε ποιό είναι ακριβώς.
Πίγκυ: Είναι ένα απο τα εγκαταλελειμμένα μάλλον. Εγώ πάντως κορίτσια απορώ. Πώς και δέν τον γνωρίζουν τον Μέντορα ο Νίκρεντ και η Ροζάννα.
Ματίνα: Είπαμε ντέ, δέν είναι ντόπιος μάλλον γιαυτό. Σιγά τα λάχανα.
Πίγκυ: Δέν είναι ντόπιος και ξέρει τόσα για το χωριό;
Τα κορίτσια έχουν φτάσει στην περιοχή με τα παλιά σπίτια. Άν και πρωί, υπάρχι ένα περίεργο σκοτάδι στην περιοχή. Μοιάζει σάν μιά αποκομμένη απο τον χρονο περιοχή. Μιά περιοχή οπου κυριαρχεί το σκοτάδι...
Τα κορίτσια στέκονται και κοιτάζουν τριγύρω ερωτώμενες προς τα που θα πάνε, όταν μιά φωνή τους τρόμαξε...
Μέντορας: Καλώστες!
Ματίνα: Γειά... γειά σου Μέντορα. Ήρθαμε για εκείνο το τσάι που λέγαμε...
Μέντορας: Ναι μα φυσικά! Σας περίμενα! Περάστε απο εδώ, στο δίπλα στενάκι μένω. Το σπίτι είναι λίγο παλιό βέβαια αλλα είναι άνετο. ορίστε.
Ο Μέντορας έδειξε την κατεύθυνση και τα κορίτσια περπάτησαν προς τα εκεί. Το παλιό σπίτι που υποτίθεται πως είναι του Μέντορα πλεον ορθώνεται μπροστά τους.
Μέντορας: Περάστε, καθίστε. Θα φέρω το τσάι...
Ο Μέντορας κατευθύνεται προς έναν δίπλα χώρο. Προφανώς η κουζίνα.
Πίγκυ: Το σπίτι κορίτσια μοιάζει ακατοίκητο. Μας κοροϊδεύει, δέν μένει εδω!
Σερχανούλα: τέλος πάντων δέν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να πάρουμε πληροφορίες απο τον Μέντορα. Οτιδήποτε γνωρίζει για το που μπορεί να είναι τα παιδιά! Το άν μένει εδώ ή άν χρειάζεται κάποιον καλό διακοσμητή, ή καθαρίστρια δέν με αφορά. Χέστηκα!!
Πίγκυ: Ναί ούτε εμένα με νοιάζει, αλλα άμα μας λέει ψέματα για τον εαυτό του, τότε πώς μπορούμε να τον εμπιστευτούμε! Μπορεί να είναι κάποιος μανιακός και να μας κάνει οτιδήποτε εδώ μέσα. Και σε αυτό το κωλοχώρι δέν νομίζω να γνοιαστεί κανένας να μας βρεί!
---
Σοραβερ: Στοτεινά! Είναι τόσο σκοτεινά εδώ μέσα! Δέν μπορώ να κουνηθώ! Είμαι σφηνωμένος! Πού βρίσκομαι! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ! ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Τίποτα! Δέν ακούγεται τίποτα! Πονάει όλο το σώμα μου απο την ακινησία! Νιώθω τους πνεύμονές μου να είναι σφιγμένοι, να αναπνέω με δυσκολία! Βρωμάει! Βρωμάει μούχλα και σαπίλα! Πρέπει να βγώ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Δέν είμαι δεμένος. Είμαι στριμωγμένος! Πού βρίσκομαι! Πού είμαι! Όχι! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Είναι τόσο σκοτεινά... αυτό πάλι τί είναι. Είμαι μέσα σέ κάτι σάν φέρετρο, αλλα ακριβώς εδώ μπροστά μου στο ύψος των ματιών μου το καπάκι έχει μιά γυάλινη λωρίδα. Προσπαθώ να κοιτάξω μέσα απο αυτή την σχισμή αλλα δέν βλέπω τίποτα Α!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! παρα μόνο σκοτάδι! Είμαι θαμμένος; ΕΙΜΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΣ;;;;
---
Μέντορας: Ωρίστε λοιπόν. Έχω φέρει μιά κανάτα με ζεστό και μία με κρύο τσάι. Γεμίστε τα ποτήρια σας με ότι προτειμάτε.
Ματίνα: Λοιπόν Μέντορα. Άς αφήσουμε τα σάπια και να μπούμε κατευθείαν στο ψητό!
Μέντορας: Τί εννοεις;
Ματίνα: Είχαμε ένα τροχαίο, Χάσαμε εκεί τον φίλο μας τον Φρίμαν. Στο σημείο του τροχαίου δέν βρισκόταν τίποτα παρα μόνο μιά πρασινοκίτρινη νταλίκα, άφαντος ο οδηγός. Η Σερχανούλα είδε ένα κορίτσι, και το ακολουθήσαμε και οδηγηθήκαμε σε αυτό το χωριό. Ερχόμαστε εδώ στο χωριό να βρούμε βοήθεια και τώρα χάνουμε και δύο επιπλέον φίλους μας. Τί στο διάτανο γίνεται εδω!
Πίγκυ: Ναί! Είναι ενα πολύ περίεργο χωριό! Σάν χωριό φάντασμα με έναν φρικιαστικά ανατριχιαστικό λόφο που βγάζει κραυγες!
Μέντορας: Έχετε δίκαιο. Τα πράγματα εδώ δέν είναι και τόσο φισιολογικά... Τί να σας πώ.
Σερχανούλα: Ποιός είσαι εσύ; Τί είσαι εσύ; Είσαι εντελώς διαφορετικός απο τους υπόλοιπος χωριανούς! Και παρεμπιπτόντως... οι υπόλοιποι χωριανοί απλά...δέν σε ξέρουν!! Απο πού είσαι;
Μέντορας:... Είμαι φίλος σας. Θέλω να με βλέπετε σάν φίλο σας... Θέλω να σας βοηθήσω να φύγετε απο εδώ ζωντανοί!
Σερχανούλα: Άν θέλεις να μας βοηθήσεις τότε να έρθεις μαζί μας επάνω στον λόφο. Να βρούμε τους φίλους μας και να σηκωθούμε να φύγουμε απο εδώ!
Μέντορας: Λυπάμαι αλλα δέν μπορώ να έρθω μαζί σας. Δέν μπορώ να επέμβω καθόλου στα γεγονότα παρα μόνο... να σας συμβουλεύω.. μπορώ μονάχα να σας συμβουλεύω...
Ματίνα: Ωραία, ακούμε!
Μέντορας: Δέν μπορείτε να πάτε εκεί στους λόφους. Θα πεθάνετε άν το κάνετε αυτό.
Ματίνα: Και τί μπορούμε να κάνουμε;
Μέντορας: Απλά φυγέτε... φυγέτε όσο είναι καιρός... για τους φίλους σας μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά... δέν μπορείτε να κάνετε τίποτα...
Σερχανούλα: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Η Σερχανούλα πετάγεται επάνω νευριασμένη και σκορπάει το φλιτζάνι με το τσάι της στο σκονισμένο πάτωμα.
Σερχανούλα: ΦΕΥΓΩ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Η Σερχανούλα βγαίνει έξω απο το κτίριο και προχωράει προς τους πρόποδες των λόφων. Τα κορίτσια βγαίνουν και αυτά απο το σπίτι καθώς επίσης και ο Μέντορας.
Μέντορας: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!
Πιγκυ: Σερχανούλα, μήπως να ακούσουμε τον Μέντορα;
Σερχανούλα: ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΓΩ ΠΑΩ!
Ματίνα: Σερχανούλα περίμενε! Έτσι ξεροκέφαλος στάθηκε και ο Σόραβερ! Μήν κάνεις το ίδιο σταμάτα!
Μέντορας: Γυρίστε πίσω! Θα σας κομματιάσει ο δαίμονας!
Τα κορίτσια κοντοστάθηκαν και γύρισαν ελαφρά προς τον Μέντορα.
Μέντορας: Θέλω να σας βοηθήσω αλλα δέν μου επιτρέπεται να ανέβω εκεί επάνω! Είναι απαγορευμένη περιοχή, για όλους! Ο δαίμονας κομματιάζει οτιδήποτε ανεβαίνει εκεί επάνω απρόσκλητο! Μην πάτε!
Ματίνα: Και γιατί υπάρχει αυτός ο δαίμονας εκεί επάνω;
Μέντορας:....
Σερχανούλα: Αρκετά με αυτές τις βλακείες. Εγώ χωρίς τον Νίδι μου σπίτι δέν γυρίζω! Χαιρετώ λοιπόν εσένα Μέντορα που σάν χέστης κάθεσαι μέσα στο βρομιάρικο σπίτι και δέν μας βοηθάς! Χαιρετω και εσάς κορίτσια που κάθεστε και τον πιστεύετε!
Ματίνα: Θα έρθω μαζί σου!
Η Σερχανούλα ξεκίνησε την ανάβαση του πρώτου λόφου. Η Ματίνα την ακολουθεί. Η Πίγκυ με τον Μέντορα στέκονται και βλέπουν τα κορίτσια να απομακρύνονται...
http://www.evilunleashed.com/v2/images/news-uploads/shmoviepyramidhead.gif
Ο δαίμονας του Silent Hill.
ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ :sniff: :P
kala bre alith, oute ena laptoppaki den mou bales ekeimesa na pernaw tis wres mou?
siwph esu... U R THE DEMON OF SiLLENT HiLL
Ego elpizo na eimai ligo kalytera misa kai mikroteros se megethos :P
Pfff martyrio pantos na min mporeis na kounitheis :S
siwph daimwna pou 8a bgaleis k glwssa.... 8a fwna3w tis CHARMED kai 8a deis ti 8a pa8eis
Κοκκινονίκος
25-06-07, 19:44
απαπαπ...διαβάζω φέρετρο και ανατριχιάζω με τα σημερινα...
σορ, μην αγχωνεσαι...θα χεις εκει πανω που θα πας :P
Oi CHARMED 8a mou *#?=%$%&* ta @@!!!! ;p ;p ;p ;p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
polu 8a to 8eles. alla 8a sou poun to "the power of the three will set us free" kai 8a sou skisoun ton pato ;)
SeRxaNiTsa
27-06-07, 00:54
Πφφφφφφφφ...:(
Τι πατατιά πάω να κάνωωωωωωωωωω???:cry:
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...:mad:
Νιδάκο για εσένα τα κάνω όλα!!!:kissy: 'Η μαζί ή...:dead:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! :badmood:
Μην με ακολουθείται...:smoke:
Τα παίζω όλα για όλα για τον άντρα μου!!!:nte:
:mlk:
Γιατί ρε κάνεις τέτοια χειρονομία; Αγαπάει η κοπέλα! Τί είναι σάν και εσένα το χοντρόπετσο γουρούνι; ;p :P :P
oxi k xontropetso.... mia xara apalo dermataki exw
san mikrou paidiou
SeRxaNiTsa
27-06-07, 15:02
Soraveeerrr... :crazy:
Kαι εσύ τις ίδιες μ@λ@κίες έκανες και να'σαι τώρα εγκλωβισμένος...:crazy:
Οπότε πάρε και εσύ χειρονομία... ---->:stupid:
Τα παίζω όλα για όλα για τον άντρα μου!!!:nte:
Περαστικά σου :P
SeRxaNiTsa
27-06-07, 16:48
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ααααα ρε... Άλλη στόφα γυναίκας... ;p
:x (ούτε εγώ μιλάω τώρα) :P
Φυσικά και ζω. Κακό σκυλί...
Αν συνεχίσει βέβαια αυτός ο καύσωνας, λίγο καιρό θα σας παιδέυω ακόμα!
(κλασσική γκρίνια γριάς :) )
stay_close
28-06-07, 00:15
Κακό σκυλί...
esu eisai to kanis me ta kokkina matia? ;p
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA LES?
esu eisai to kanis me ta kokkina matia? ;p
:lol: :lol: :lol: :lol:
SeRxaNiTsa
28-06-07, 10:10
Το κανίς με τα κόκκινα μάτια είναι ο Freeman...:lool:
Εδώ στάνταρ έχει παίξει μετενσάρκωση!!!;p
Το κανίς με τα κόκκινα μάτια είναι ο Freeman...:lool:
Εδώ στάνταρ έχει παίξει μετενσάρκωση!!!;p
:ohh:
skefthkes kati pou den eixe skeftei o idios, gi auto kanei etsi ;p
skefthkes kati pou den eixe skeftei o idios, gi auto kanei etsi ;p
:diee:
Βρέ άν έκανα μετενσάρκωση εμένανε, σκύλο με κόκκινα μάτια θα ήμουνα; ’γγελος εξ ουρανού θα ήμουνα με ξανθά μακρυά σγουρά μαλλιά και θεληματικό πιγούνι θά ήμανε!!
http://userimage.gamespot.com/images/profile/0/2/20932292615291003861938867735820/banner.JPG
:) Σαν πρωταγωνιστής σε Βραζιλιάνικο?
h kopelia sthn upografh sou ti akribos leei?
egw diabazw ta xeilh ths ws "me g*m*seis" sto repeate bebaiws bebaiws....
Θυμάσαι την άλλη που είχα με τις ζυζάρες; ... Ξαδέρφες είναι...
Τσάκο ένα κουβά ποπ κόρν να φέρω μιά γούρνα με λάσπες, να τις βάλω να μαλώνουνε!!!
den ntrepesai re?
efera kai mhxanaki gia na mas trofodotei me zesta pop corn
Εγώ να ντρέπομαι; Αυτές μαλώνουν ολόγυμνες... Τσίπα και ντροπή δέν έχουν απάνω τους!!!
Μ αρέσεις... Φέρνω λάστιχο με τροφοδοσία κρύας μπύρας...
:diee:
Βρέ άν έκανα μετενσάρκωση εμένανε, σκύλο με κόκκινα μάτια θα ήμουνα; ’γγελος εξ ουρανού θα ήμουνα με ξανθά μακρυά σγουρά μαλλιά και θεληματικό πιγούνι θά ήμανε!!
http://userimage.gamespot.com/images/profile/0/2/20932292615291003861938867735820/banner.JPGEπισης κι ολιγον γκαιης θα εισανε και θα πεταγες μπομπον στον Ψινακη σε ταλεντ σοου θα πεταγες :P
Είναι πλέον πρωί. Τα κορίτσια πηγαίνουν προς το σπίτι του Μέντορα.
Σερχανούλα: Πού θα βρούμε το σπίτι του; Η Αλήθεια είναι πως δέν ξέρουμε ποιό είναι ακριβώς.
Πίγκυ: Είναι ένα απο τα εγκαταλελειμμένα μάλλον. Εγώ πάντως κορίτσια απορώ. Πώς και δέν τον γνωρίζουν τον Μέντορα ο Νίκρεντ και η Ροζάννα.
Ματίνα: Είπαμε ντέ, δέν είναι ντόπιος μάλλον γιαυτό. Σιγά τα λάχανα.
Πίγκυ: Δέν είναι ντόπιος και ξέρει τόσα για το χωριό;
Τα κορίτσια έχουν φτάσει στην περιοχή με τα παλιά σπίτια. ’ν και πρωί, υπάρχι ένα περίεργο σκοτάδι στην περιοχή. Μοιάζει σάν μιά αποκομμένη απο τον χρονο περιοχή. Μιά περιοχή οπου κυριαρχεί το σκοτάδι...
Τα κορίτσια στέκονται και κοιτάζουν τριγύρω ερωτώμενες προς τα που θα πάνε, όταν μιά φωνή τους τρόμαξε...
Μέντορας: Καλώστες!
Ματίνα: Γειά... γειά σου Μέντορα. Ήρθαμε για εκείνο το τσάι που λέγαμε...
Μέντορας: Ναι μα φυσικά! Σας περίμενα! Περάστε απο εδώ, στο δίπλα στενάκι μένω. Το σπίτι είναι λίγο παλιό βέβαια αλλα είναι άνετο. ορίστε.
Ο Μέντορας έδειξε την κατεύθυνση και τα κορίτσια περπάτησαν προς τα εκεί. Το παλιό σπίτι που υποτίθεται πως είναι του Μέντορα πλεον ορθώνεται μπροστά τους.
Μέντορας: Περάστε, καθίστε. Θα φέρω το τσάι...
Ο Μέντορας κατευθύνεται προς έναν δίπλα χώρο. Προφανώς η κουζίνα.
Πίγκυ: Το σπίτι κορίτσια μοιάζει ακατοίκητο. Μας κοροϊδεύει, δέν μένει εδω!
Σερχανούλα: τέλος πάντων δέν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να πάρουμε πληροφορίες απο τον Μέντορα. Οτιδήποτε γνωρίζει για το που μπορεί να είναι τα παιδιά! Το άν μένει εδώ ή άν χρειάζεται κάποιον καλό διακοσμητή, ή καθαρίστρια δέν με αφορά. Χέστηκα!!
Πίγκυ: Ναί ούτε εμένα με νοιάζει, αλλα άμα μας λέει ψέματα για τον εαυτό του, τότε πώς μπορούμε να τον εμπιστευτούμε! Μπορεί να είναι κάποιος μανιακός και να μας κάνει οτιδήποτε εδώ μέσα. Και σε αυτό το κωλοχώρι δέν νομίζω να γνοιαστεί κανένας να μας βρεί!
---
Σοραβερ: Στοτεινά! Είναι τόσο σκοτεινά εδώ μέσα! Δέν μπορώ να κουνηθώ! Είμαι σφηνωμένος! Πού βρίσκομαι! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ! ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Τίποτα! Δέν ακούγεται τίποτα! Πονάει όλο το σώμα μου απο την ακινησία! Νιώθω τους πνεύμονές μου να είναι σφιγμένοι, να αναπνέω με δυσκολία! Βρωμάει! Βρωμάει μούχλα και σαπίλα! Πρέπει να βγώ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Δέν είμαι δεμένος. Είμαι στριμωγμένος! Πού βρίσκομαι! Πού είμαι! Όχι! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Είναι τόσο σκοτεινά... αυτό πάλι τί είναι. Είμαι μέσα σέ κάτι σάν φέρετρο, αλλα ακριβώς εδώ μπροστά μου στο ύψος των ματιών μου το καπάκι έχει μιά γυάλινη λωρίδα. Προσπαθώ να κοιτάξω μέσα απο αυτή την σχισμή αλλα δέν βλέπω τίποτα Α!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! παρα μόνο σκοτάδι! Είμαι θαμμένος; ΕΙΜΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΣ;;;;
---
Μέντορας: Ωρίστε λοιπόν. Έχω φέρει μιά κανάτα με ζεστό και μία με κρύο τσάι. Γεμίστε τα ποτήρια σας με ότι προτειμάτε.
Ματίνα: Λοιπόν Μέντορα. ’ς αφήσουμε τα σάπια και να μπούμε κατευθείαν στο ψητό!
Μέντορας: Τί εννοεις;
Ματίνα: Είχαμε ένα τροχαίο, Χάσαμε εκεί τον φίλο μας τον Φρίμαν. Στο σημείο του τροχαίου δέν βρισκόταν τίποτα παρα μόνο μιά πρασινοκίτρινη νταλίκα, άφαντος ο οδηγός. Η Σερχανούλα είδε ένα κορίτσι, και το ακολουθήσαμε και οδηγηθήκαμε σε αυτό το χωριό. Ερχόμαστε εδώ στο χωριό να βρούμε βοήθεια και τώρα χάνουμε και δύο επιπλέον φίλους μας. Τί στο διάτανο γίνεται εδω!
Πίγκυ: Ναί! Είναι ενα πολύ περίεργο χωριό! Σάν χωριό φάντασμα με έναν φρικιαστικά ανατριχιαστικό λόφο που βγάζει κραυγες!
Μέντορας: Έχετε δίκαιο. Τα πράγματα εδώ δέν είναι και τόσο φισιολογικά... Τί να σας πώ.
Σερχανούλα: Ποιός είσαι εσύ; Τί είσαι εσύ; Είσαι εντελώς διαφορετικός απο τους υπόλοιπος χωριανούς! Και παρεμπιπτόντως... οι υπόλοιποι χωριανοί απλά...δέν σε ξέρουν!! Απο πού είσαι;
Μέντορας:... Είμαι φίλος σας. Θέλω να με βλέπετε σάν φίλο σας... Θέλω να σας βοηθήσω να φύγετε απο εδώ ζωντανοί!
Σερχανούλα: ’ν θέλεις να μας βοηθήσεις τότε να έρθεις μαζί μας επάνω στον λόφο. Να βρούμε τους φίλους μας και να σηκωθούμε να φύγουμε απο εδώ!
Μέντορας: Λυπάμαι αλλα δέν μπορώ να έρθω μαζί σας. Δέν μπορώ να επέμβω καθόλου στα γεγονότα παρα μόνο... να σας συμβουλεύω.. μπορώ μονάχα να σας συμβουλεύω...
Ματίνα: Ωραία, ακούμε!
Μέντορας: Δέν μπορείτε να πάτε εκεί στους λόφους. Θα πεθάνετε άν το κάνετε αυτό.
Ματίνα: Και τί μπορούμε να κάνουμε;
Μέντορας: Απλά φυγέτε... φυγέτε όσο είναι καιρός... για τους φίλους σας μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά... δέν μπορείτε να κάνετε τίποτα...
Σερχανούλα: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Η Σερχανούλα πετάγεται επάνω νευριασμένη και σκορπάει το φλιτζάνι με το τσάι της στο σκονισμένο πάτωμα.
Σερχανούλα: ΦΕΥΓΩ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Η Σερχανούλα βγαίνει έξω απο το κτίριο και προχωράει προς τους πρόποδες των λόφων. Τα κορίτσια βγαίνουν και αυτά απο το σπίτι καθώς επίσης και ο Μέντορας.
Μέντορας: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!
Πιγκυ: Σερχανούλα, μήπως να ακούσουμε τον Μέντορα;
Σερχανούλα: ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΓΩ ΠΑΩ!
Ματίνα: Σερχανούλα περίμενε! Έτσι ξεροκέφαλος στάθηκε και ο Σόραβερ! Μήν κάνεις το ίδιο σταμάτα!
Μέντορας: Γυρίστε πίσω! Θα σας κομματιάσει ο δαίμονας!
Τα κορίτσια κοντοστάθηκαν και γύρισαν ελαφρά προς τον Μέντορα.
Μέντορας: Θέλω να σας βοηθήσω αλλα δέν μου επιτρέπεται να ανέβω εκεί επάνω! Είναι απαγορευμένη περιοχή, για όλους! Ο δαίμονας κομματιάζει οτιδήποτε ανεβαίνει εκεί επάνω απρόσκλητο! Μην πάτε!
Ματίνα: Και γιατί υπάρχει αυτός ο δαίμονας εκεί επάνω;
Μέντορας:....
Σερχανούλα: Αρκετά με αυτές τις βλακείες. Εγώ χωρίς τον Νίδι μου σπίτι δέν γυρίζω! Χαιρετώ λοιπόν εσένα Μέντορα που σάν χέστης κάθεσαι μέσα στο βρομιάρικο σπίτι και δέν μας βοηθάς! Χαιρετω και εσάς κορίτσια που κάθεστε και τον πιστεύετε!
Ματίνα: Θα έρθω μαζί σου!
Η Σερχανούλα ξεκίνησε την ανάβαση του πρώτου λόφου. Η Ματίνα την ακολουθεί. Η Πίγκυ με τον Μέντορα στέκονται και βλέπουν τα κορίτσια να απομακρύνονται...
http://www.evilunleashed.com/v2/images/news-uploads/shmoviepyramidhead.gif
Ο δαίμονας του Silent Hill.
Το παραπάνω επεισόδιο ήταν επανάληψη του προηγουμενου. Τί νομίζατε. Μόνο το Παρα5 κάνει τέτοιες πατέντες; :D:D:D
loooooool re
Διαβάζω και γω και λέω τι με θυμίζει τι με θυμίζει :lol:
e poteeeeeeeeeeeeeee :lol: :goofy:
:diee :diee :diee το είπε και το κανε :wait:
Κοκκινονίκος
03-07-07, 23:53
τα καλά πράγματα τα ξαναβλέπουμε :P
SeRxaNiTsa
04-07-07, 00:06
Ε ποτέεεεεεεεεεεε.... :lol: :lol: :lol:
Δεν συγκρίνεσαι Φριμαν με τον Καπουντζίδη... :clap:
Τρεις φορές καλύτερος!!! :yahoo:
nai, h gay koinothta exei na to leei pws bgazei asteria
nai, h gay koinothta exei na to leei pws bgazei asteria
Ούστ εσύ! Ζάρωνε στο φέρετρό σου :P
aman re... toses meres exw psofisei ekeimesa... xwri0s fai xwris nero XWRIS ENA PC NA PERNAW THN WRA MOU
Argonauths
04-07-07, 09:33
Xaxaxaxaxa apaixtos!!!! :lol: :lol: :lol: kai diabazw kai diabazw, lew kai egw pou to 3erw... :P
telika to katalabes 'h eides thn eikona katw k kati sou 8umise?
Το παραπάνω επεισόδιο ήταν επανάληψη του προηγουμενου. Τί νομίζατε. Μόνο το Παρα5 κάνει τέτοιες πατέντες; :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koita koita... thn arese... anti na parei mia bregmenh sanida kai na tona rxisei pou mas exei flomosei sto paramu8i aurio kai aurio, gelaei!!!!!!!
pfffffff
και λεω και εγω , που το ξερω , τι μου θυμιζει και ο παπαρας εγραψε το ιδιο χαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Argonauths
04-07-07, 11:07
Mia pou to piasame to 8ema, POTE 8A EXEI KAINOURGIO EPEISODIO???????
:wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait:
Today at night. Και θα είναι συναρπαστικό!!! ... αλλα για ηλικίες ΑΝΩ των 18 ετών!! if you know what i mean
SeRxaNiTsa
04-07-07, 11:11
Mπήκε δυναμικά ο Μεντοράκος!!! :D:D:D:D:D
Argonauths
04-07-07, 11:13
Today at night. Και θα είναι συναρπαστικό!!! ... αλλα για ηλικίες ΑΝΩ των 18 ετών!! if you know what i mean
I know, i know... :clap: :clap: :clap: :clap:
SeRxaNiTsa
04-07-07, 11:14
Kαλά επειδή φοβάμαι, θα περιμένω τον Νιδάκο να μου το πει πιο ήρεμα...
Δεν θέλω το βράδυ να μείνω ξάγρυπνη...
Εξάλλου έρχεται και η σειρά μου για το φέρετρο :lool:
lol 8a kleisei kai ta malia 8a meinoun ap e3w XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Argonauths
04-07-07, 11:37
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxa
sor, egrapses... :lol: :lol: :lol:
Tha ta piasei me to kainourgio kokalaki tis.Ena leloudi :P Kai meta tha meinei to louloudi ap'ekso :P
fantasou poses wres tou milage xtes to bradu gia to leloudiko.....
ws klasikh gunaika mono k mono gia na akousei thn ataka "to louloudi sto louloudi 'h kati paromoio"
pffff
Oxi den mou elege.Mou to edeikse sto msn :P
SeRxaNiTsa
04-07-07, 13:20
Έχω και κίτρινο και φούξια...:yahoo:
Νιδάκο δεν μου πήγαινααααααααααααααν??? :D:D:D:D
SeRxaNiTsa
04-07-07, 13:22
Άσε που γλίτωσα και το πότισμα... :lol:
σε ροζ με λαχανί βουλίτσες βγαίνει σερχανούλα?:D
SeRxaNiTsa
04-07-07, 16:02
ΧαΧαΧαΧα:D
Το λελουδικό ή το φέρετρο???:lool:
ki egw auto 8a rwtaga
alla lew ase 8a mew brisoun pali ;p
SeRxaNiTsa
04-07-07, 18:15
Γιατί καλέ το λες αυτόοοοοοοο???:lol:
Απαπαπαπα....;p Εσένααααααααα??? :P
SeRxaNiTsa
04-07-07, 18:49
E όοοοοοοοοοοοχι... :(
.
.
.
:creep: :creep: :creep: :creep:
.
.
.
:cry: :cry: :cry: :cry:
Τι ώρα έχει προβολή είπαμε ; Να ετοιμάσω τα σχετικά :crazy:
Ασχετο: Εγώ πρέπει να σου φέρω τη Σκλεναρίκοβα να σου κάτσει για να μου μεγαλώσεις το ρόλο? :xm: :xm: :xm:
ferth se mena k to kanonizw ;)
Εδώ δεν σε εμπιστεύομαι να φάμε μαζί ένα κομάτι τσίζ κέικ, θα σε εμπιστευτώ για την καριέρα μου ως ηθοποιός?
Άλλο το φαί άλλο η απαυτίτσα :crazy:
SeRxaNiTsa
04-07-07, 20:53
Aetonail??? Και εσύ λιονταράκι???
Τώρα το είδα...
Άντε με την σειρά θα πέσουμε :P
+5 μέρες απο σένα, με περνάς :P
SeRxaNiTsa
04-07-07, 20:58
ΧαΧαΧαΧαΧα :D
Είμαι μεγαλύτερηηηηηηηηηηηηη :P
Πέντεεεεεεεεε μέεεεεεεεεεερεςςςς ;p
me exei xrhsei o admin mantroskulo ;p
oti 8elw kanw ;p
SeRxaNiTsa
04-07-07, 21:56
Γαααβ γαβ γαβ γαβ γαααααααααααααααααβ γαααβ γαβ!!!
Μετάφραση : Άαααααααααι εεεεεεεεεεεεεεεε :P
Άαααααααααι εεεεεεεεεεεεεεεε ή Άαααααααααι ρεεεεεεεεεεεεεεεε
:xmmm:
egw se ena post ths xouanitas apanthsa... pou bre8hke edw?
den paw kalaaaaa
SeRxaNiTsa
04-07-07, 22:15
’αααααααααι εεεεεεεεεεεεεεεε ή ’αααααααααι ρεεεεεεεεεεεεεεεε
:xmmm:
To ίδιο σημαίνει... Απλά εγώ το λέω έτσι :clap:
egw se ena post ths xouanitas apanthsa... pou bre8hke edw?
den paw kalaaaaa
Εμ πήρες παρμάσχαλα τη ρακί, λογικό :P
SeRxaNiTsa
04-07-07, 22:30
Aetonail VS soraver ----> 3 - 0
To ίδιο σημαίνει... Απλά εγώ το λέω έτσι :clap:
gkagka
SeRxaNiTsa
04-07-07, 22:56
:P Στόκεεεεεεεεε :P
http://www.neo.gr/website/Aetonail/showtime.gif
SeRxaNiTsa
04-07-07, 23:57
Πάνε τα ποπ κόρν... Διπλή θα γίνω... Γαμώτο!!!:ohh:
Την είδε Καπουντζίδης o Freeman...:P
Την βάψαμε...;p
Όλα σε επανάληψη θα τα βλέπουμε!!! :D
Ante na arxisoume na syntonizomaste.
Opou na'nai ksekinaei i provoli!!
Tha tin grapso kai se dvd gia osous den prolavoun na tin doun.
Ενημερώστε κανα 5λεπτο πριν ε, μην ξεχάσετε !
Η Σερχανούλα με την Ματίνα ανεβαίνουν προς τους σκοτεινούς λόφους.
Η ομίχλη πικνή και το σκοτάδι παντού. Τα ουρλιαχτά όσο πάνε και δυναμώνουν.
Η Πίγκυ έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το ιατρείο. Πρέπει να ενημερώσει τον Νίκρεντ και την Ροζάννα οτι τα κορίτσια έφυγαν για τους λόφους του silent hill.
Νύχτα. Όλο το χωριό άδειο τέτοια ώρα, δέν κυκλοφορεί κανείς έξω. Καθώς περπατάει προς το ιατρείο παρατηρεί και πάλι το περίεργο ταχυδρομείο. Είναι παντού σκοτεινά, βαθιά νύχτα αλλα... κάτι διακρίνει!
Πίγκυ: Τί είναι εκεί; Κάτι διαφορετικό φαίνεται στο ταχυδρομείο...
Η Πιγκυ βαδίζει προς τα εκεί.
Πίγκυ: Μα! ΜΑ Η ΠΟΡΤΑ! Η πόρτα του ταχυδρομείου είναι μισάνοιχτη! Τώρα είναι η ευκαιρία να δώ τί υπάρχει εκεί μέσα!!!
Ο Σόραβερ παραμένει στριμωγμένος. Δέν μπορεί να κουνηθεί καθόλου. Πεινάει τρομερά! Διψάει! Ανασαίνει με το ζόρι! Είναι υπερβολικά στριμωγμένα! Αναρωτιέται γιατί να του συνέβη αυτό! Ποιός μπόρεσε να τον θάψει! Γιατί να το έχει κάνει αυτό! Τί ηθελε απ' αυτόν!! Νιωθει να παραλύει. Μουδιάζει, προσπαθεί να μιλήσει αλλα μουδιάζει ολόκληρος, νιώθει μουδιασμένο ακόμα και το στόμα του! Αφήνεται και το σώμα του γλιστράει λίγο προς τα κάτω και συνειδητοποιεί πως τελικά δέν είναι οριζοντιωμένος. Το φέρετρό του ή οτι άλλο είναι κλεισμένος εκεί μέσα, δέν είναι οριζοντιωμένο αλλα όρθιο. Προσπαθεί να κουνηθεί κι άλλο ωστε να ταλαντεύσει το φέρετρό του... αλλα μάταια. Είναι πολύ αδύναμος πλέον. Στο κάτω κάτω, μπορεί να είναι έτσι θαμμένος... για τον οποιοδήποτε λόγο.
Σερχανούλα: Η ομίχλη κάπως σπάει. Καλυτερεύει ο καιρός εδώ πάνω.
Ματίνα: Χμμμμ δέν θα το έλεγα. Κάνει αρκετό κρύο εδώ πάνω.
Το τοπίο καθάρισε σχετικά. Πλέον τα κορίτσια βλέπουν πως η περιοχή είναι γεμάτη με τάφους. Κλειστούς και ανοιχτούς τάφους. Οι περισσότεροι έχουν χαραγμένα επάνω τους κάτι ακαταλαβίστικα σύμβολα. Τα κορίτσια τα βλέπουν για πρώτη φορά. Πιό πέρα φαίνονται αστραπές που η βροντή τους είναι τόσο τρομαχτική! ακούγεται σάν αυτός ο γνώριμος βρυχηθμός, σάν αυτό το γνώριμο ουρλιαχτό κάποιου ζώου.
Ματίνα: Αυτοί οι τάφοι δέν γράφουν επάνω τους ονόματα.
Σερχανούλα: Ίσως αυτά τα σύμβολα να λένε κάτι. Αλλα είναι σε κάποια περίεργη γλώσσα συμβόλων προφανώς.
Ματίνα: Δέν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα...
Τα κορίτσια συνέχισαν να βαδίζουν μέσα σε αυτό το περίεργο νεκροταφείο.
Ένας ήχος αλυσίδας ακούγεται απο το βάθος.
Ματίνα: Τί είναι εκεί;
Σερχανούλα: Έλα πιό κοντά να δούμε. Έχει αρκετή ομίχλη. Μοιάζει με κάποια πόρτα. Κουνιέται.
Τα κορίτσια πλησιάζουν και βλέπουν μιά αλυσοδεμένη καγκελόπορτα. Υπάρχει κάποια κίνηση εκεί μέσα, μεσα σε αυτή την αυλή.
Σερχανούλα: Δεν είναι δυνατόν! Βλέπεις εκεί; εκεί μακρυά;
Ματίνα: Ναί!
Σερχανούλα: Τί βλέπεις;
Ματίνα: Είναι... είναι ένα κοριτσάκι! Είναι ένα κοριτσάκι και χοροπηδάει παίζοντας!!!
Σερχανούλα: Αυτό το κοριτσάκι είχα δεί όταν είχαμε το τροχαίο! Που είχα πεί να το ακολουθήσουμε! Ναί ναί είμαι σίγουρη θυμάμαι! Φορούσε αυτά τα λευκά ρούχα και είχε αυτά τα μαύρα μαλλια!
Ματίνα: Φώναξέ το! Φώναξέ το να το ρωτήσουμε για τα παιδιά! Τί είναι αυτό εδώ το μέρος! Πώς μπορούνε να μένουν άνθρωποι σε ένα μέρος σάν κι αυτό!!!
Σερχανούλα: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΙ ΨΙΤ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Το κορίτσι σταμάτησε να χοροπηδάει και γύρισε το βλέμμα του προς την Σερχανούλα. Έκανε δύο βήματα προς την καγκελόπορτα αλλα ήταν ακόμα αρκετά μακρυά όταν ακούστηκε ένα σφύριγμα, ένας ήχος απο τον ουρανό. Το κορίτσι κοίταξε ψηλά. Η Σερχανούλα και η Ματίνα έβλεπαν ένα κοράκι να πετάει πάνω απο το κοριτσάκι στον ομιχλώδη ουρανό! Με μιά ξαφνική κίνηση το κοράκι όρμηξε στο πρόσωπο του κοριτσιού. Τα κορίτσια είδαν οτι το κοριτσάκι δέν είχε πλέον μάτια και άρχισε να αιμορραγεί. Το κοράκι φαινόταν να έχει στο στόμα του τα μάτια του κοριτσιού και να τα τρώει όταν τελικά απομακρύνθηκε και πάλι πετώντας στον ουρανό.
Το κορίτσι έπεσε στο έδαφος με ένα τσίριγμα. Η Σερχανούλα και η Ματίνα έχουν τρομοκρατηθεί με το συμβάν! Η Σερχανούλα ταρακούνησε την καγκελόπορτα τσιρίζοντας σάν να ήθελε να την σπάσει! Κάποιες σκιές άρχισαν να κινούνται κοντά στο πεσμένο κοριτσάκι και ένα ποδοβολητό ακούστηκε! Εμφανίστηκαν άλλα δέκα κοριτσάκια, με το ίδιο λευκό φόρεμα, τα ίδια μαλλιά, το ίδιο ανάστημα! Έτρεξαν προς το κοριτσάκι και γονάτισαν γρήγορα γύρω του. Εσκυψαν απο επάνω του και άρχισαν να το ξεσκίζουν. ’ρχισαν να το τρώνε λυσσαλέα τσιρίζοντας!
Η Σερχανούλα και η Ματίνα έχασαν την λαλιά τους. ’ρχισαν να τρέχουν μέσα στο νεκροταφείο, θέλησαν να πάρουν τον δρόμο του γυρισμού για το χωριό αλλα ήταν αργά! Αυτή η ομίχλη δέν θα τις άφηνε να πάνε πουθενά. Οι "πόρτες" για το Χωριό είχαν πλέον κλείσει...τουλάχιστον για σήμερα...
Σκοτάδι. Ένα απαλό, αργό τρίξιμο ακούγεται.
Πίγκυ: Είμαι πλέον μέσα. Μυρίζει μούχλα το ταχυδρομείο! Όλο και κάπου θα υπάρχει κάποιο κερί εδω τριγύρω για να ανάψω.
Η Πίγκυ καθώς βαδίζει αργά προς το βάθος της αίθουσας νιώθει ένα περίεργο ρίγος.
Πιγκυ: Θα είναι απο τον φόβο μου. Πρέπει να είμαι ήρεμη. Δέν είναι καλή ιδέα αυτό που κάνω, το να μπαίνω μόνη μου τέτοια ώρα εδώ μέσα. Αλλα είμαι σίγουρη πως δέν θα έβρισκα ξανά ευκαιρία με την πόρτα ανοιχτή.
Η Πίγκυ ένιωθε μιά περίεργη έλξη. Θυμάται πως είχε δεί ένα κοριτσάκι εδώ μέσα. κΑπου εδώ μέσα στο ταχυδρομείο κατα το παρελθον... εκτός κι άν ήταν η ιδέα της.
Επάνω στο ράφι μπροστά της βρίσκει ένα κερί με σπίρτα. Το ανάβει. Γυρίζει πίσω να δεί την πόρτα αλλα έχει στρίψει στην γωνία. η πόρτα δέν φαίνεται. Έχει προχωρήσει αρκετά μέσα στην αίθουσα. Ο χώρος είναι μαύρος. Παντου! Όλα βαμένα μαύρα! Σάν κάποιος να μήν θέλει να μπάινει ούτε ίχνος φώς μέσα! Μαύροι τοίχοι, μαύρα έπιπλα και αντικείμενα. Μαύρο ακόμα και το κερί!
Πιγκυ: Πολύ περίεργο μερός! Κέτι συμβαίνει εδώ μέσα... γιά στάσου... παντού στους τοίχους υπάρχουν ιστοί απο αράχνες εκτός απο αυτό το σημείο εδώ στον τοίχο!
Πλησιάζει τον τοίχο και διακρίνει μιά χαραμάδα. Σίγουρα είναι πόρτα! Σίγουρα είναι πόρτα που χρησιμοποιείται και γιαυτό δέν έχει πιάσει αράχνες επάνω της! Η πόρτα ανοίγει!
Ο Σόραβερ είναι σχεδόν μισολιπόθυμος. Έχει εξαντληθεί! Μιά λάμψη νιώθει μπροστά του.
Σοραβερ: Αυτό είναι... πάω στον άλλο κόσμο :(
Ανοίγει αργά τα μάτια του. Βλέπει ένα φώς στο τζαμάκι μπροστά του, κάτι να γυαλίζει. Συγκεντρώνει όλες τις δυνάμεις του και προσπαθεί να κοιτάξει απο το τζάμι.
Σοραβερ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΩΘΗΚΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΓΚΥ!!!
Ο Σοραβερ βλέπει μιά πόρτα να έχει ανοίξει και την πίγκυ κρατώντας ένα κερί να μπάινει μέσα στο δωμάτιο οπου βρισκεται ο Σοραβερ! Με ότι δυνάμεις του έχουν απομείνει προσπαθεί να κουνηθεί αλλα μάταια. Προσπαθεί να κάνει θόρυβο, να χτυπήσει κάτι, ανεπιτυχώς. Φωνάζει! Ξεψυχισμένα μέν αλλα φωνάζει όσο μπορεί! Είναι αδύνατον να πάρει βαθιές ανάσες, αλλα προσπαθεί όσο μπορεί! Ναί θα τον δεί! Δέν μπορεί! Θα νιοώσει την παρουσία του στο ίδιο δωμάτιο και θα τον σώσει!!!
Σοραβερ: ΠΙΓΚΥΥΥΥΥΥ! ΠΙΓΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΠΙΙΙΙΙΙΓΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Η Πίγκυ έχει ανοίξει την μυστική πόρτα! Δέν είναι δυνατόν αυτό που αντικρίζει! Την πιάνει δέος και τρόμος! Μιά τεράστια αίθουσα! Μιά τεράστια αποθήκη που μοιάζει σάν να μήν έχει αρχή και τέλος! Μοιάζει απεραντη και είναι γεμάτη απο... είναι γεμάτη απο σαρκοφάγους!
Πίγκυ: Δέν είναι δυνατόν! Τί είναι μέσα εδώ! Μοιάζει λές και είναι τεράστια αποθήκη απο εργοστάσιο που φτιάχνει σαρκοφάγους για τους Φαραώ της Αιγύπτου! Είναι φρικιαστικό!!
Μαύροι τοίχοι, μαύροι γυαλιστεροί σαρκοφάγοι να στέκονται όρθιοι και να είναι σάν να την κοιτάζουν μυρωδιά αίματος και θανάτου παντού!
Πίγκυ: Νιώθω λές και είμαι μέσα σε έναν τεράστιο τάφο και είναι ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩ!!
Η Πίγκυ γυρίζει και τρέχει έξω απο την μακάβρια αίθουσα με τις σαρκοφάγους της πέφτει το κερί κάτω και σβήνει αλλα προλαβαίνει παρά το σκοτάδι να φτάσει στην έξοδο του ταχυδρομείου! Η πόρτα πίσω της κλείνει. Τρέχει όσο πιό γρήγορα μπορεί προς το στο ιατρέιο.
ki auto epeidh den estrwsa kokkino xali?
den ntrepomaste k ligo?
FTOU SOU PALIOGOUROUNA!!
stay_close
05-07-07, 09:48
8a pe8anei kaneis h tsampa perimeno? ;p
den 8a r8eis apo dw meta to ma8hma? 8a deis poios 8a psofisei :@
SeRxaNiTsa
05-07-07, 10:41
Έλεος ρε γαμώτο...:P
Ξεφτίλα...:D
Να κινδυνεύω από κάτι κουτσούβελα??? ;p
san tis tenies, pou tis trwne oloklhres kai menoun ta mallia o skeletos kai ta pros8etika silikonhs mpexexexexexe
SeRxaNiTsa
05-07-07, 11:02
Ωραίες ταινίες βλέπεις... :lol:
Argonauths
05-07-07, 11:31
:ohh: :ohh: :ohh: :ohh: WOW, poly tromero epeisodio.
Ante to epomeno :D
den mou to dwse na to diabasw xtes apo mikrofwnou o alith
κορακια που τρωνε τα ματια ε? το ελβετικο πολυσουγιαδακι μου που το κουβαλαω παντα μαζι μου 8α το δει απο κοντα το κορακι αν τολμησει να μου πειραξει τα ματια ....και να δουμε μετα ποιος 8α φαει τα ματια ποιανου ..... κορακισιο ματι δεν εχω φαει ποτε ...:diee :diee
Εσένα όλο σε κοιτάει το κοράκι. Σε "έφαγε" με τα μάτια του!
an ri3eis ligo alataki k ligo lemonaki trogwntai... alliws einai anosta
Να δεις τι φαγωμα 8α το κανω εγω αν τολμησει να με πλησιασει , στην κατηγορια των πουλερικων υπαγεται δεν εχω κανενα προβλημα να το ξεπουπουλιασω και να το φαω , αλλα πρωτα 8ελω να το βασανισω , να το μπιξω το σουγια στο ματι , να το βγαλω τα νυχια να το ξεπουπουλιασω και μετα να το πνιξω :diee :diee :diee :diee 8α βλεπει ματινα και θα κανει κρα
Να δεις τι φαγωμα 8α το κανω εγω αν τολμησει να με πλησιασει , στην κατηγορια των πουλερικων υπαγεται δεν εχω κανενα προβλημα να το ξεπουπουλιασω και να το φαω , αλλα πρωτα 8ελω να το βασανισω , να το μπιξω το σουγια στο ματι , να το βγαλω τα νυχια να το ξεπουπουλιασω και μετα να το πνιξω :diee :diee :diee :diee 8α βλεπει ματινα και θα κανει κρα
:S:S:S Αυτές οι 3 σειρές κρύβουν περισσότερη βία απο ότι ολόκληρο το επεισόδιο :S:S:S...
τσ τσ τσ τσ τσ. Τελικά η πραγματικότητα είναι πιό σοκαριστική απο ότι η φαντασία :(:(:( Ρε πού πάει αυτός ο κόσμος!!! :lool:
ρε 8α του χυσω τα μυαλα πανω στους ταφους του κορακιου ..ειμαιτρελη εγωω
xmmmm. Πρέπει να σε ξεπαστρέψω νωρίς νωρίς εσένα, πρίν να ανατινάξεις όλο το χωριό στον αέρα :S:S:S
Ασχετο... Αυτό το πρόβατο στην υπογραφή σου είναι πολύ lol τελικά! Κόψε μάτια που έχει το σκασμένο! χαχαχαχα!!! :lol: χοροπηδαει και υπνωτίζει! χαχαχαχα
το εχω εκπαιδευμενο
θα ξεπαστερψεις εμενα? και ποιος θα προστατεψει τα υπολοιπα παιαδια ρε? εγω με το ελβετικο πολυσουγιαδακι μου !!! :horse: :fight: :nte:
το εχω εκπαιδευμενο
θα ξεπαστερψεις εμενα? και ποιος θα προστατεψει τα υπολοιπα παιαδια ρε? εγω με το ελβετικο πολυσουγιαδακι μου !!! :horse: :fight: :nte:
Macgyverina.
ετσι ετσι τωρα με αποκαλεσες με το ονομα μου
ok egw dipla sou oute sta 2 metra....
Πάντως matina δεν είναι σοφή ιδέα να τα βάλεις με την αεροπορία, να το ξες :P
χεχεχεχεχχεχεχεχεχχεχε δεν ξενερωνουμε ποτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
edw ti egine? pofise kanas allos? 'h eri3an apo to kanali to serial se wres gia koukoubagies kai den prolabainei na to parakolou8hsei kaneis?
poy einai o freeman ρε? ουτε στο skype τον βλεπω, λιπο8υμισε?
ela mou nte... and en emfanistei k shmeris 8a xrhsimopoihsw thn eidikh endosunenohsh
κατσε ρε να τον παρω ενα τηλεφωνο , designer ανθρωπας ειναι ...μπορει να ειναι αθηνα
δεν εχει σημα το κινητο του ..θα δει την κληση και θα με παρει πισω πιστευω
δεν εχω το κινητο της σταυρουλιτας , παρε εσυ ρε ολο εγω θα χρεωνομαι ;p
mhn tou vazeis dyskola re matina :D
den ta paw kala me ta thlefwna :S
Argonauths
17-07-07, 16:37
Ti egine re paidia, den 8a psofisei kanenas?? :D
ρε μηπως να κλεψω την ιδιοτητα του freeman και να σκηνοθετίσω? αχτι το χω ρε παιδια αφηστε με ...και φαντασια εχω ...και αιμοβορα ενστικτα εχω ελα παρε παρε εχω λεεεμε
stay_close
18-07-07, 10:35
kai giati na mhn ftiakseis mia dikia sou apo thn arxh? mhn pas na klepseis thn epituxia tou freeman ;p
δεν θα την κλεψω , απλα θα την σπρωξω λιγο
υπομονή καλέ ο σεναριογράφος πήγε για ξεκούραση από τρίτη λογικά θα δούμε κάτι καινούριο ;)
απο το στομα σου και στου :old: το αυτι
ela na mou to psu8iriseis sto auti piggy ;p
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Πρωτα ο θεος μετα εγω και μετα ολοι οι αλλοι ε? χαχαχαχχαχ
εγώ ακόμα ψάχνω τι πάει να πει ο ποιητής :confused:
8a sto pw alla mhn to poludiadwseis kai den mporw na mpw sto spiti mou apo ta filarakia ths louka
:old: == :soraver:
:confused: Δηλαδή είσαι παλιό:soraver: ;
κι εγώ φιλαράκι της Λουκά είμαι όμως θα οργανώσω διαδήλωση κατά του :soraver: :demonstrate: :demonstrate:
stay_close
23-07-07, 10:44
eimai HOLY :soraver:
autos o sundiasmos pio polu se HOLY SHIT mou kanei.. ;p
:lool: :lool: :lool: ιιιιιιιχιχιχιχιχιχι μου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί
8a balw ton kouremagka na sou kanei sex stay.... 8a sou di3w egw 8a deis ti 8a pa8eis
Α, έχει και όργια το site? Ενα κουτί ποπ-κορν παρακαλώ! :)
αφού δεν παχαίνει καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε
e kai?
ante re les k exete anagkh na mhn pieite mia kokakolitsa...
αν φάμε το πιτογυριδι που είναι μέσα στο λίπος η κόκα κόλα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα εμένα δεν μου αρέσουν τα κερασάκια οπότε ?;p
opote katalabaineis pws to pitoguro 8elei kaloperash k pineis mpura
η μπύρα είναι το ακτινίδιο στο ταρτάκι αυτό μου αρέσει :D
xouanita φοβερη υπογραφη σου και επικαιρη! http://img440.imageshack.us/img440/2139/att12116622ri0.jpg
Η κλασσικη κοκα κολα περιεχει καμια δεκαρια κουταλιες τση σουπας ζαχαρη.Η zero οπως και light για γλυκαντικη ουσια εχουν ως βαση την φαινυλαλανινη που στα 330ml ποτου δινει περιπου μια θερμιδα στον οργανισμο.
Δινουν ομως και αλλα συστατικα που δεν ειναι και τοσο αθωα οσο ενα κερασακι ;)
μη φανταστείς δεν πίνω πολύ 2 κουτάκια την ημέρα ;p
egw 2 mpoukalakia pao thn kanonikh.... les na ftasw ta 140?
την απαντηση την γνωριζετε και οι δυο ;)
Θένκςςςςςςςςς :star:
Ζηλέυω βέβαια, κι εγώ έτσι σαν το σκυλάκι θέλω να αράξω! :)
8a balw ton kouremagka na sou kanei sex stay.... 8a sou di3w egw 8a deis ti 8a pa8eis
afoy esy 8es na ton phdh3eis emena giati me anakateveis? GAY E GAY!!!!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gurises????????????
pame gia triviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal xwris esena me skizoun :S
gyrisa re axrhste... ginete na se skizoun? telos pantwn kati 8a kanoume
ειπα και γω θα δω επεισοδειο...
κκκτοιιιιινννννννγγγγγκκκκκκκκκκ hot dog σαρακωστιανο
nice, fere k peinasa PALI
με λουκάνικο από λαχανικά είναι αυτό ?:xmmm:
:omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
oxi re! apla exw enan 3aderfo papa kai mou ta baftizei nistisima
που τα βαφτιζει? σε κατσαρολα με βραστο νερό?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yep. pou to 3es? exeis ki esu ton idio 3aderfo?
oxi exo tetoia kolhmpy8ra kai baftizo synexeia ekei sth leptokarya
mousia kai makru mauro foustanaki na foras k kurile
τι λέει θα αφήσουμε τα βαφτίσια να δούμε λίγο αίμα ?:wait:
Σήμερα βάζω επεισόδιο... Βράδυ...
shmera to bradu 'h to episodeioa 8a e3elix8ei bradu?
simera to bradu. Sto epeisodio outos h allos einai brady.
Σήμερα βάζω επεισόδιο... Βράδυ...
μη μας απειλεις ενταξει ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
esu lusa3es na balei, k twra se apeilei?
den pas kala mou fainetai....
Άστηνα μωρέ. Φιρί φιρί το πάει να δεί τον εαυτό της να την ξεκάνει κανένα κοράκι πάνω στο λόφο μου φαίνεται.
δΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ!
Αν με σκοτωσεις θα γραψω και εγω επεισοδιο και θα ξαναγυρίσω χαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Ρε θα σε φανε τα τσακάλια!
θα γραψω οτι ειχα μαζι μου το θαυματουργο ελβετικο σουγιαδακι μου και τα εσκισα τις κοιλιες και ξαναγυρισα
Ρε θα σε φανε τα τσακάλια!
εσυ κοιτα εκει που σε τρωει η μυγα...και ασε με εμενα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Μιά ομάδα παιδιών ξεκινούν απο την Ελλάδα με προορισμό την Ιρλανδία. Πίγκυ, Φρίμαν, Σόραβερ, Νίδις, Σερχανούλα, Ματίνα, θέλουν να ζήσουν αξέχαστες περιπετειώδης διακοπές.
Ένα τροχαίο ατύχημα του FP με μιά ντλίκα με πράσινες και κίτρινες λωρίδες, είναι η αιτία της επίσκεψής τους στο χωριό του Silent Hill, που τελικά μόνο silent δέν είναι. Κραυγές απο τους λόφους, αφιλόξενος κόσμος και άλλα πολλά συνθέτουν ένα τρομακτικό κλίμα.
Ο θάνατος του Φρίμαν, ο εγκλοβισμός του Σοραβέρου και ο εξαφανισμός του Νίδι, αναγκάζουν την Ματίνα και την Σερχανούλα να πάρουν τον δρόμο για τους "απαγορευμένους" λόφους επάνω στο silent hill. Η ομάδα των παιδιών αποκόπτεται όταν η Πίγκυ αποφασίζει να μείνει πίσω στο χωριό με τον γιατρό Νικρεντ, την πανέμορφη νοσοκόμα Ροζάνα και τον μυστηριώδη Μέντορα.
Ποιός είναι ο Πλάτων με την γυναίκα του Χουανίτα; Τι τους συνδέει με το χωριό του Σιλεντ Χίλ; Μάθετέ αυτά και άλλα πολλά στα επόμενα επεισόδια!!
ξέχασες να συμπληρώσεις κάτι...
freeman says: Ποιός είναι ο Πλάτων με την γυναίκα του Χουανίτα; Τι τους συνδέει με το χωριό του Σιλεντ Χίλ; Μάθετέ αυτά και άλλα πολλά στα επόμενα επεισόδια!! μετά από δύο χρόνια που θα αξιωθώ να κάτσω να γράψω:P :P
kati 8elei ap th rozanna autos...
Piggy: :diee:
Σορ: oxi re :P thn parigoro thn kaimeni pou kopike :(:(:(
Α, είπα κι εγώ...Στραβοί είναι όλοι κ με βγάζουν πανέμορφη σε κάθε έργο? :P
:eleos: :eleos: :eleos: Σταμάτησε τις επαναλήψεις και άρχισε τις περιλήψεις!
Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον! :omg:
Α, είπα κι εγώ...Στραβοί είναι όλοι κ με βγάζουν πανέμορφη σε κάθε έργο? :P
gamhse ta ;p :hit: :hit: :hit: :hit:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.