Επιστροφή στο Forum : Silent Hill
http://www.geocities.com/s181083/1045.jpg
...SILE||T H|LL
"...κάποιοι λένε πως υπάρχει ένα παλιό εγκαταλελειμμένο απο τους ζωντανούς νεκροταφείο...
...δέν υπάρχει τίποτα παρα μόνο κενό στον χρόνο...
...τιποτα το ανθρώπινο ... πρίν απο πάρα πολλά χρόνια, απλά χάθηκαν...
...υπάρχει κάποιος...
...την βρήκα ... δέν υπάρχει τίποτα, φύγετε!
...κάτι υπάρχει εκεί μέσα... κάτι φοβερά επικίνδυνο...
...σκότος! ... είναι εδώ...
...μπορείς να δείς τί γ|νεται... το ζήσε|ς...
...ευτυχώς! Είσαι ζωντανός!....όχι.. ε|μαι νεκρός|....
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii GOYSTAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:clap: :clap: :clap: :clap:
sygnwmh paidia pou 8a sas th xalasw alla h tainia einai malakia..... ws paixnidi sou prokalei perissotero fovo para ws tainia
Ναι συμφωνώ μαζί σου. Αλλα αυτή δέν είναι η κανονική ταινία. Είναι αυτή που θα αρχίσω να γράφω εδώ μέσα. Οπότε... prepare your pop corn....
:P Σορ. εξήγησέ του :):P
egw giati pisteuw pws komwdeia 8a bgei sto telos?
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
3D ENTERPRISESS
Ok eimai malakas :mlk: ... den koita3a kalytera th photo na dw tous protagwnistes. H pragmatikh pantws einai malakia.
Η πραγματική είναι απο τις πιό βλακείες ταινίες που έχω δεί. Άν και είχε τα φόντα να είναι καλή ταινία, αυτό το μονότονο Industrial περιβάλλον ήταν άθλιο:S
Back στην ταινία μας λοιπον :D
yeeeeeeeeeeeeeeeeees
Ante ante na ksekinisoumeeeeeeeeeeeeeee :)
SeRxaNiTsa
22-05-07, 11:37
Υeeeeeeeeeeeeees:yeeees:
Σήμερα που έχω την σελήνη στο ζώδιο μου το άκουσα καθαρά ΠΡΕΠΕΙ να προβληθώ...:yahoo:
Ακούς soraver???:woohoo:
Λιονταράκια εν δράση!!!:excited:
Θα σας φάμεεεεεεεεεεεεεεεε.... :cool:
:mad: ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mad:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 11:38
Γιώργοοοοοοοοοοοοο αντιγράφεις τις ατάκες μουυυυ???:ohh:
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ:diee
Argonauths
22-05-07, 11:51
Gia na doume :D
φφφφφ μήν τα αποκαλύπτεις όλα ρε.... Φτού! Πάει η έκπληξη!!! :hit: :hit: :hit: :mad: :mad: :mad: Εσύ ήσουν ο μυστήριος άνθρωπος με το κρυμμένο πρόσωπο, που κανείς δέν ξέρει ποιός τελικά είναι και αποκαλυπτεται μετα! :P
Αυτά είναι, ακόμα δεν ξεκίνησε το έργο άρχισαν τα spoiler :crazy:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 12:26
XαΧαΧαΧαΧαΧα:P
Καλά είπε ο soraver!!!:D
Σε κωμωδία καταλήγει :lool:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 12:40
XεΧεΧεΧεΧε!!!:D
Mentoras κρίμα ρε συ...:lol:
Είχες και πρωταγωνιστικό ρόλο!!!:P:P:P
Argonauths
22-05-07, 12:42
E3akolou8w na ton exw :woohoo: O Freeman den eipe pws alla3e to senario!!! :P
SeRxaNiTsa
22-05-07, 13:09
ΧεΧεΧεΧε:clap:
Θα πληρώσω τον σεναριογράφο!!!:nickred:
ΤΕΛΟΣ:hide:
Ότι δώσει η serxanoula + 1000 από μένα για να έχει "ειδικό" ρόλο ο mentoras :call2:
go ti rolo 8a exo? to mnima?
axxaxax
esu 8a krubesai stis kies kai 8a fwnazeis..... XAGIATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
sitzoyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SeRxaNiTsa
22-05-07, 13:52
Ξανασκέψου το!!! :)
Εεεε? Φφφφφφφφφανταστικέ Aetonail ?:flowers:
margarites na madaw ki olo ekeinh na zhtaawwww
SeRxaNiTsa
22-05-07, 14:08
XεΧεΧεΧε:D
:lool:Άντζελα θεάαααααααααα :lool:
εάν δεν έχω πρωταγωνιστικό ρόλο σας το λέω θα παραιτηθώ εγώ δεν δέχομαι να πεθάνω στο πρώτο 5 λεπτό:P :P :P
Pigy ο protagonisths komparsos , esena 8a se teriaze na kaneis kanena agalma skonismeno mesa sto nekrotafeio , 8a fenesai sinexeia mais kai 8a paizei poli to skiniko tou nekrotafeiou kai sugxronos de 8a exeis na melethseis kai logia xaxaxaxxaxaxaxax
SeRxaNiTsa
22-05-07, 14:18
ΧαΧαΧαΧαΧαΧα:D
Εγώ άμα κάνω την καλύτερη είσοδο και έγω ένα φινάλε γεμάτο περιπέτεια ...πεθαίνω και πρώτη!!!:P
χιχιχιχι έχω πείρα από τέτοιους ρόλους στο δημοτικό κάναμε ένα θεατρικό για την 25η Μαρτίου και έκανα στη σκοτωμένη πάνω σε ένα βραχάκι από φελιζόλ μέχρι και την αναπνοή μου κρατούσα για να φανεί πιστικό θα έσκαγα . ένοιωθα σπουδαία εκείνη την μέρα χαχαχαχαχαχα
χιχιχιχι έχω πείρα από τέτοιους ρόλους στο δημοτικό κάναμε ένα θεατρικό για την 25η Μαρτίου και έκανα στη σκοτωμένη πάνω σε ένα βραχάκι από φελιζόλ μέχρι και την αναπνοή μου κρατούσα για να φανεί πιστικό θα έσκαγα . ένοιωθα σπουδαία εκείνη την μέρα χαχαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: Μήν το γελάς καθόλου. Θυμήθηκα τώρα την ταινία SAW νούμερο 1.
Θυμάσαι στην αρχή μέσα στην αίθουσα που υπήρχε μέχρι την μισή ταινία ένα πτώμα ξαπλωμένο; χαχαχαχα. Το σχόλιο που είχα κάνει ήταν "Τωρα πληρώνουν αυτόν εκεί για να κάνει το πτωμα;;;" και στην τελική αποδείχτηκε οτι αυτό ήταν ο πρωταγωνιστής!!! χχαχαχαχα!
nai e? egw sto dhmotiko eixa panta logakia, alla bariomoun na ta ma8w...
Το βλέπω θα σπάσει ταμεία το έργο τελικά (αρκεί ο Μέντορας να έχει τον ρόλο που του αξίζει ε) :crazy:
nai na ton kaneis Germano Kataskopo
mpexexexex kai ton Egw amerikano stratiwth pou krubetai mesa se mia koufala sto phgadi tou aetonail (prin peta3oun thn piggy mesa kai arxisoun na adeiazoun ton Axortago, to buteio tou Freeman ekei)
basika auto einai allh tenia ;p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Argonauths
22-05-07, 15:02
Το βλέπω θα σπάσει ταμεία το έργο τελικά (αρκεί ο Μέντορας να έχει τον ρόλο που του αξίζει ε) :crazy:
Koumpare eisai foberos!!!! :thumpsup: Me sygkineis panta ek neou :sniff:
Ηθικό δίδαγμα:
Δέν είναι το τί παίζεις... αλλα το ΠΩΣ το παίζεις... (για τον ρόλο μιλάω :P )
Δέν είναι το τί παίζεις... αλλα το ΠΩΣ το παίζεις... (για τον ρόλο μιλάω :P )
Ισχύει κ για όλα τα υπόλοιπα :lol:
Pigy ο protagonisths komparsos , esena 8a se teriaze na kaneis kanena agalma skonismeno mesa sto nekrotafeio , 8a fenesai sinexeia mais kai 8a paizei poli to skiniko tou nekrotafeiou kai sugxronos de 8a exeis na melethseis kai logia xaxaxaxxaxaxaxax:lol: :lol: :lol: εγραψες Ματινα!
Τip 4 the director:
Καποιος που ειναι πεθαμενος δεν μπορει να ξαναπεθανει.Μπορει ομως ν'αναστηθει... ;)
Καποιος που ειναι πεθαμενος δεν μπορει να ξαναπεθανει.Μπορει ομως ν'αναστηθει... ;)
Ennoeitai pws mporei (kati san ton Highlander mhpws?)
Κοκκινονίκος
22-05-07, 17:13
άντε να δούμε τι θα δούμε...
τα ποπ κορν μου είναι έτοιμα και ζεματάνε :)
SeRxaNiTsa
22-05-07, 17:55
Εγώ πήρα και μηχανή που φτιάχνει γρανίτα φράουλααααααααααααααα...:clap:
Εγώ παίρνω έναν υπνάκο μέχρι να αρχίσει η προβολή :P
:zzz:
Η ταινία τα σπάει. Αρκετά πιστή στο vgame.
Material Defender 1032
Η ταινία τα έσπαγε. Αρκετά πιστή στο vgame.
Material Defender 1032
axxaxa extws topou k xronou ;p
έπρεπε να τροποποιήσω και το όνομα της ταινίας όπως κάναμε πάντα :(:(:(
Argonauths
23-05-07, 11:41
Kanto "Stou pe8amenou thn porta, oso 8eleis bronta".
καλημερα παιδια!!!11 Freeman καντο Μπενυ Χιλ χαχαχαχαχχαχαχ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το κρατάω ώς έχει :D Οι αφίσσες τώρα τυπώθηκαν ήδη :P
http://www.geocities.com/s181083/1045.jpg
...SILE||T H|LL
23 ΜΑΙΟΥ.
13:22
Ο Nidis Μιλάει στο τηλέφωνο.
Nidis: Έλα ρε!
Soraver: Έλα τί έγινε. Αποφασίσατε τελικά;
Nidis: Ναι. Ιρλανδία.
Soraver: Πιό μακρυά δέν βρήκατε να πάμε;
Nidis: Σορρυ αλλα πιστεύω πως είναι το καλύτερο μέρος για περιπετειώδη διακοπές!
Soraver: Τώρα είμαι στην δουλειά, οπότε βρισκόμαστε το βραδάκι στο μπάρ στον κόκκινο καναπέ να τα πούμε.
...
Ο Nidis βρίσκεται ξαπλωμένος στο δωμάτιό του. Η Serxanoula βρίσκεται εκεί και ψάχνει πληροφορίες στο ίντερνετ για Ιρλανδία.
-Serxanoula: Θυμάμαι που στον προσκοπισμό κάποια στιγμή μιλούσαμε με κάτι παιδιά για την Ιρλανδία. Είναι φοβερά για διακοπές έτσι με μεγάλη παρέα.
-Nidis: Ξέρω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες απο εκεί. Υπάρχουν μέρη με φοβερή ατμόσφαιρα. Εντελώς μεσαίωνας κι έτσι!
-Serxanoula: Θα αρέσει στα παιδιά η ιδέα;
-Nidis: Θα τα κουβεντιάσουμε το βράδυ στο μπάρ.
Στο μεταξύ...
Piggy: Freeman? Μιλάω στο msn με τον soraver. Τα παιδιά λένε να πάμε Ιρλανδία! :clap:
Freeman: :lol: :( Πλάκα κάνεις;
Piggy: Έλα ρεεεεεε γιατίιιιιι!!! :yahoo:
Freeman: Γιατί τους ξέρω αυτούς ρε. Θα μας τρέχουν σε μέρος με ελεύθερο camping και τέτοια. Εγώ λέω να πάμε πουθενά Παρίσι, σε καμιά ξενοδοχειάρα!
Piggy: Τί λές ρεεεε! :diee Θα έχουμε περιπετειούλα! Τελείωσε! Θα πάμε Ιρλανδία με τα παιδια!!!! ;p
23 ΜΑΙΟΥ.
20:52
Στο μπάρ
matina: Ηηηηηη πιοοο καλήηηη γκαρσόνα ειμαι εγώωωωωω!!!! Τι κανετε;
Soraver: Καλά εσύ έπιασες δουλειά εδώ; Σε προσέλαβε ο aetonail;
matina: Όχι ρε. Κάπου πετάχτηκε και είπα να εξηπερετήσω :P
Piggy: ΑΑΑΑαααααΑΑαααα Ματινάκι τι κάνειιιιιιςςς!!! :dance2:
matina: Τί να φέρω;
Freeman: Φέρε ότι πίνουμε :mlk:
matina: Ούστ ρε! Και πού ξέρω τί πίνετε;ςς Καλά θα ρωτήσω τον aetonail. Τελικά πού θα πάμε διακοπές;
Nidis, serxanoula: (με ένα στόμα μιά φωνη) ΙΡΛΑΝΔΙΑ! :clap:
Soraver: Εγώ βάζω το FP. Φορτωνόμαστε όλοι και τραβάμε για Ιρλανδία.
Freeman: Πού θα μείνουμε;
Nidis, serxanoula: (με ένα στόμα μιά φωνη) ΕΛΕΥΘΕΡΟ CAMPING!! :clap:
Freeman: το φαντάστηκα... :wait:
Piggy: Ωραία! soraver το FP. Εγώ, ματίνα και σερχανούλα κανονίζουμε τα του φαγητού. Νιδις και φρίμαν κανονίζουν τα της οργάνωσης ταξιδιού! :clap:
Matina: :lol:
freeman: Γιατί γελάς; :mad:
Matina: Όχι τίποτα :lol: Εσύ στην οργάνωση; :lol: :lol: :lol:
Piggy: Έλα έλα, είναι λίγο γκρινιάρης αλλα θα τα καταφέρει...
Στο επόμενο επεισόδιο:
serxanoula: Οκ παιδιά; Είμαστε έτοιμοι; Ξεκινάμε; :clap: ...
α για αυτό ήθελε irish coffee ο nidis τελευταιά ! Είπα και γω :crazy:
:kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: go go Freeman !!!
Argonauths
23-05-07, 15:51
:ok: :kiallo:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:woohoo::woohoo::woohoo::woohoo::woohoo::woohoo:
SeRxaNiTsa
23-05-07, 16:59
;p χΑχΑχΑχΑχΑχΑχΑχΑ;p
Λοιπόοοοοον...:bandit:
Πήγα και προμηθεύτηκα!!!:itsme:
Αντίσκοινα,sleeping bag,carimat,καραβάνα για φαγητό,σουγιά σε στυλάκι τρανσφόρμερ:lol: (και ανοιχτήρι και πριόνι και νυχοκόπτης και μαχαίρι και κουτάλι κτλ κτλ),λάμπες θυέλης,αδιάβροχο (μήπως βρέξει),μαξιλαράκι φουσκωτό,σκοινί,πασσαλάκια,βαριά...:excited:
Ερώτηση!!! :confused: Στην Ιρλανδία έχει κουνούπια???:goofy:
Μην κουβαλάω τζάμπα το αντικουνουπικό!!!:woohoo:
ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΑΑΑΑΑ...:driver:
fp einai... pou 8a sas balw olous?
SeRxaNiTsa
23-05-07, 19:09
Εγώ βολεύομαι και στην σκάρα!!! :lol:
:congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
Δε βλέπω πουθενά κανέναν νότιο :argh:
Tώρα που είπα νότιο, μην ξεχάσετε τη χουανίτα ;)
den exei skara to fp.
kala me peisate 8a tou balw kotsadoro, 8a tou kotsarw ena treiler-mpagkaziera kai 8a sas stoiba3w ekei...
εγω παντως μπορώ να φορεσω μια κοκκινη μπερτα και να πεταω ξοπίσω σας :superman: :superman: ετσι για να αρχισω κιολας τον πρωταγωνιστικό μου ρόλο απο νωρίς :haha: :haha: :haha: :haha:
SeRxaNiTsa
24-05-07, 11:49
:DXαΧαΧαΧαΧαΧα:D
Soraver???:P
Μπορούμε στο τρέιλερ να βάλουμε κανένα καναπέ??? Μην πιαστούμε τόσο δρόμο!!!:lol:
Αααα και καμιά τέντααααααααα...ΛΟΛ :lool:
ti les kale ;p egw 8a sas stoiba3w sto treiler. sa sardeles 8a ste, san to 3enodoxeio pou eixe sto 5th element ;p
SeRxaNiTsa
24-05-07, 12:21
Πφφφφφ...:crazy:
Τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σαν τσιπούρες???;p
Με εμπνέει καλύτερα!!!:yahoo:
oxi
egw me tis tsipoures den ta paw kala...
axaxax ki an einai anosth? ;p
SeRxaNiTsa
24-05-07, 13:25
Πφφφφφφφ...Καλά τότε ας γίνουμε ΧΕΛΙΑ!!! :D:D:D:D:D
SeRxaNiTsa
24-05-07, 13:27
Kαλέ όχι στην σχάρα ...Μετά θα κάνω ριγέ μαύρισμα!!! :lool:
SeRxaNiTsa
24-05-07, 13:45
:D ΧαΧαΧαΧαΧαΧα :D
Εκτός μετά αν γίνουμε αντίγια χέλια, τροπικά ψάρια...:P
Για να δικαιολογείται το ριγέ!!!:P
ναι αλλά φαντάσου θα μοιάζεις με ζέβρα εντυπωσιακό και κιμπάρικο αλογάκι ;p
SeRxaNiTsa
24-05-07, 14:26
Πσσσσσσσσσσσσσσσς!!! ;) Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...:yeeees:
Οκ!!! Ψήστε μεεεεεεεεεεε...:yahoo: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:clap:
SeRxaNiTsa
24-05-07, 16:48
Όχι καλέ...:nail: Αυτά έπονται...:rolleyes:
Το θέμα είναι πως θα μοιάζω με ζέβρα!!!:yahoo:
SeRxaNiTsa
24-05-07, 17:47
ΧαΧαΧαΧαΧα!!! :D:D:D:D:D
Η αλήθεια είναι πως μοιάζω περισσότερο με Πηνελόπη!!!Αφού αυτό είναι το βαπτιστικό μου...:lool:
SeRxaNiTsa
24-05-07, 18:13
Πένη :P Aλλά τώρα που μπαίνω στα 21 σε λιγάκι είπα να το κόψω... :lool:
Nai tora tha to kopseis :P
SeRxaNiTsa
24-05-07, 18:38
Τώρα φυσικά...Τώρα που θα βγω και εξωτερικό??? Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααα :lool:
Ρε, εμένα με ξεχάσατε? Μόνο η Ροζάννα με θυμήθηκε!
Φτού σου freeman, ούτε το τασάκι στο μπαρ δεν με έβαλες να παίξω! :cry:
san to koritsaki pou etrexe pisw apo to sainh?
asxeto: kapou eixa akousei pws h phneloph delta htan tsoukoutsoukou fikifiki me ton kabafh, to eipa mia fora se mia filologo h opoia afou gelase (kai mazi ths olh h ta3h) mou e3igise pws o kwsths htan apo tous allous ki egw ntraphka pou to h3eran oloi extws apo mena.
opws eipa, ENTELWS asxeto ;p
SeRxaNiTsa
24-05-07, 21:37
ΧαΧαΧαΧαΧα!!! :P
Έλα μην στενοχωριέσαι... :D
Και εγώ δεν το ήξερα αυτό...:lol:
/me dixnei th xouanita kai gelaei
nianianianianianianianianianianianianianianianiani anianianianianianianianianianianianianianianianian ianianianianiania
"Με φάγανε τα κυκλώματα", "με πολεμούν", "φοβούνται το ταλέντο μου" και όλες τις ατάκες της Κορομηλά θα πω :D
Κακιασμένε, να δούμε εσύ αν θα ζήσεις μέχρι το 3ο επεισόδιο και μετά γελάς! :D
Τα παιδιά έχουν φορτώσει το FP με τα απαραίτητα για το μακρύ ταξίδι. Χάρη στην οργάνωση της Σερχανούλας και του Νίδι όντας έμπειροι απο τον προσκοπισμό, είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν.
Λίγα μερόνυχτα ταξίδι και αναγκαστικές διανυκτερεύσεις σε φθηνά πανδοχεία. Λίγη γκρίνια και αρκετή χαρά είναι τα απαραίτητα συστατικά για ένα καλό ταξίδι.
Ιρλανδία 30/05
20:33
Ναί λοιπόν. Τα παιδιά μόλις κατέβηκαν απο το πλοίο που ενώνει την Αγγλία με την Ιρλανδία. Και ναι, βρίσκονται αισίως στην Ιρλανδία!!
Matina: Παιδιά δέν το πιστεύω! φτάνουμε!
Soraver: Λοιπόν. Τραβάμε νότια για να πιάσουμε Δουβλίνο. Εκεί θα κάνουμε μιά διήμερη στάση για έναν καλό ανεφοδιασμό και για να οργανώσουμε το μέρος στο οποίο θα πάμε να κατασκηνώσουμε.
Το ταξίδι συνοδεύουν τα πυκνά σύννεφα στον ουρανό. Ψιλοβρόχι και ελαφριά ομίχλη κάνουν το ταξίδι λίγο δυσκολότερο απο ότι είχανε προβλέψει.
Piggy: Παιδιά αρχίζω να φοβάμαι ρε σείς :S ’ν πιό κάτω πυκνώσει η ομίχλη και δέν μπορέσουμε να συνεχίσουμε;
Freeman: Στο πρώτο πανδοχείο που θα συναντήσουμε, σταματάμε. Δέν την παλεύω άλλο. Θα περάσει η νύχτα και αύριο πρωί πρωί με καθαρότερο ουρανό θα συνεχίσουμε.
Serxanoula: Παιδιά δέν περίμενα να είναι έτσι εδώ στην Ιρλανδία :S Καλοκαίρι και να έχει τέτοιον καιρό;
Μετά απο μισή ώρα περίπου.
Nidis: Σοραβέρε κόψε λίγο ταχύτητα! Υπάρχει μιά ταμπέλα. Τί λέει εκείνη η ταμπέλα;
Soraver: Ναί. Εδώ πιό κάτω άν κατάλαβα καλά έχει πανδοχείο.
Matina: ’χ ευτυχώς!
nidis: Νά εδώ πρέπει να είναι αυτό το κτίριο
Ο δρόμος έρημος αλλα ένα κτίριο κάνει την εμφάνιση του μέσα απο την ομίχλη.
Το FP σταματάει δίπλα απο το κτίριο παλιάς κατασκευής και τα παιδιά αποβιβάζονται. Παίρνουν δύο απαραίτητες τσάντες απο την μπαγκαζιέρα και μπαίνουν μέσα στο κτίριο το οποίο έδειχνε σκοτεινό, σχεδόν άδειο.
Μπαίνοντας μέσα βλέπουν στην σκοτεινή ρεσεψιόν απλά μιά τηλεόραση να παίζει και μιά ανθρώπινη φιγούρα ξαπλωμένη σε μιά πολυθρόνα, γυρισμένη πλάτη.
Ο Σοραβερ παίρνει την πρωτοβουλία να πλησιάσει προς τον άνθρωπο. Οι υπόλοιποι της παρέα βρίσκονταν σε φανερή αμηχανία.
Soraver: Καλησπέρα σας. Θα θέλαμε δύο τρία δωμάτια, ότι είναι εύκολο...
Ο άνδρας δέν δείχνει να κουνιέται. Η φωνή του Σοραβέρου δείχνει να έχει ενοχλήσει κάποιες μύγες που πέταξαν προς τα επάνω του.
Matina: (Ψιθυρίζει στον Nidi) πάμε να φύγουμε απο δώ...
Nidis: Ηρέμησε... Πού θα πάμε τέτοια ώρα...
Soraver: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! (δυναμώνει την φωνή του)
Η πολυθρόνα αρχίζει να κουνιέται και να περιστρέφεται αργά. Ο Σοραβερ κάνει ένα βήμα πίσω μήν γνωρίζοντας τί θα αντικρίσει.
Ακούγεται ένα "παρακαλώ" σάν σχεδόν ψίθυρος. Η πολυθρόνα έχει γυρίσει. Ο Σοραβέρος συνοφρυωθηκε όταν αντίκρισε έναν άνθρωπο μέσης ηλικίας να δείχνει σχεδόν ένα με την πολυθρόνα. Έμοιαζε σάν να έχει να κουνηθεί χρόνια απο εκεί. Ο Σοραβέρος παρατήρησε οτι ο άνθρωπος δέν είχε πόδια και φορούσε κάτι πολύ παλιά ρούχα. Κάτω απο το κάθισμα κρέμονταν κάτι σάν κίτρινα σωληνάκια τα οποία πήγαιναν προς τα πίσω, μέσα σε ένα διπλανό κλειστό δωμάτιο.
Ο ψίθυρος που είπε πρίν λίγο παρακαλώ ξανακούστηκε.
Με λένε Κουρέ. Θέλετε δωμάτια;
Soraver: Καλησπέρα... Εεεε. Ναί... Θα θέλαμε δωμάτια για σήμερα.
Koure: Θα ανεβείτε στον πρώτο όροφο. Μπείτε στα Α13 και Α15. Τα κλειδιά βρίσκονται στην πόρτα. Εκεί μπορείτε να μείνετε για απόψε...
Στο επόμενο επεισόδιο:
Soraver: Αυτός ο άνθρωπος στην ρεσεψιόν... κάτι μου θυμήζει...
...
Piggy: Παιδιά είμαστε στο Α13 και Α15... Νιώθω κάτι περίεργο για το Α14 που βρίσκεται στο ενδιάμεσο δωμάτιο...
Κάτω απο το κάθισμα κρέμονταν κάτι σάν κίτρινα σωληνάκια τα οποία πήγαιναν προς τα πίσω, μέσα σε ένα διπλανό κλειστό δωμάτιο.
Σωληνάκια??? Κανας καθετήρας ήταν?;p
Εγώ πού είμαι????? Δε φαντάζομαι να με βάλεις καμαριέρα όπως στο προηγούμενο???:diee
SeRxaNiTsa
25-05-07, 00:30
Θέλω να σκοτώσω κάποιον ΤΩΡΑ!!!:sniff:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
kai gamw tous rolous mallon exw!!! 8a eimai o sxizofrenhs pappous me to mpalta?
xaxaxaax kalo kalooo ;p
(kana bouthmataki paizei re paidia? 3erosfuri ton kafe den kanei...)
kai gamw tous rolous mallon exw!!! 8a eimai o sxizofrenhs pappous me to mpalta?
ap oti epiasa eisai apla o edw kai xronia 8umas... mhn 3exnas pws den exeis podia, eisai ena me thn polu8rona kai den exeis pouli para mono kati solinakia ;p
esena 8a se skisw me ta swlhnakia... pou 8a mou tin peis kiolas. kai pou 3ereis mporei na eimai kanenas e3wghinos me kana "pthno" terastio
stavro toixo toixo mh se petyxw. emena pantws kati mou leei oti 8a eimai kapoios kakos... :P
edw eimai re, ela na me petuxeis ;p
SeRxaNiTsa
25-05-07, 17:01
Mentoras έτοιμα είναι ρε συ!!!:lool:
Τρεις βαλιτσούλες με τα πρόχειρα... :lol:
Εγώ θα είμαι η δολοφόνος με το πριόνι για να έχω και song :P
Τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτια. Soraver, Freeman, Nidis, στο Α13 και Piggy, Matina, Serxanoula στο άλλο Α15.
Soraver: Αυτός ο άνθρωπος στην ρεσεψιόν... κάτι μου θυμίζει...
Freeman: Σοβαρά; Ποιόν;
Soraver: Δέν ξέρω. Δέν έχω γνωστούς με σωληνάκια και χωρίς πόδια βέβαια, αλλα... Αυτό το πρόσωπο, αυτό το βλέμα...
Nidis: Πού τα διέκρινες όλα αυτά ρε συ. Σκοτάδι ήταν κάτω.
Ο Σοραβέρος και ο φρίμαν κατεβαίνουν στο αυτοκίνητο για να πάρουν κάποιες αποσκευές. Την στιγμή που o Φρίμαν ξεφόρτωνε, ο Σοραβέρος κοίταξε επάνω στα μπαλκόνια.
Σοραβερ: ΦΡΙΜΑΝ!! ΓΥΡΝΑ! ΚΟΙΤΑ!
Ο Φριμαν γύρισε σχεδόν απότομα να δεί τί συμβαίνει. Ο Σοραβερ του έδειχνε το μπαλκόνι.
Φριμαν: Τί έχει;
Σοραβερ: Είδα μιά φιγούρα. Ήταν κάποιος και μας παρατηρούσε! Κοιτούσε ακριβώς εμάς ύπουλα! Κρυμμένος!
Φριμαν:Ποιό δωμάτιο να είναι αυτό;
Εκείνη την στιγμη η Piggy βγαίνει στο ακριβώς διπλανό μπαλκόνι.
Piggy: :D Παιδιάααα! Γιούχουυυυ! ’ντε ρε σεις! Μία ώρα κάνετε πια! Τελειώνετε;
Σοραβερ: Ώχ. Το δωμάτιο που είδα την φιγούρα... είναι το δίπλα...
Φριμαν, Σοραβερ: Ειναι το Α14!!!
Τα παιδιά ανέβηκαν με την ψυχή στο στόμα επάνω στο δωμάτιο των κοριτσιών Και περιέγραψαν την σκηνή του υπολοίπους.
Piggy: Παιδιά είμαστε στο Α13 και Α15... Νιώθω κάτι περίεργο για το Α14 που βρίσκεται στο ενδιάμεσο δωμάτιο... Με αυτά που μας είπατε με έχετε τρομάξει τώρα :S
Σερχανούλα: Μα το δωμάτιο δίπλα φαίνεται εντελώς άδειο!
Ματίνα: Πού είναι o Νίδις;
Σορεβέρος: ’! Ανεβήκαμε επάνω τρέχοντας για εδώ και δέν ειδοποιήσαμε τον Νίδι να έρθει απο δίπλα. Eίναι στο δωμάτιό μας.
Η Σερχανούλα πάει στο δωμάτιο των αγοριών. Χτυπάει την πόρτα φωνάζοντας τον Νίδι... Αλλα δέν έπαιρνε καμία απάντηση απο το εσωτερικό του δωματίου.
Σερχανούλα: ΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! (ΝΤΟΥΠ ΝΟΤΥΠ ΝΤΟΥΠ) ΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ;
....
Ο Νίδις την ίδια στιγμή βρισκόταν στο μπαλκόνι. Γιαυτό δέν άκουγε τις φωνές και τα χτυπήματα της πόρτας. Όταν τα αγόρια απο το αυτοκίνητο είχαν ανέβει βιαστικά επάνω στο δωμάτιο των κοριτσιών, αυτός είχε βγεί έξω να πάρει λίγο αέρα, να δεί την ατμόσφαιρα, όταν ένας άνδρας απο το δίπλα δωμάτιο, το Α14 τον συνάντησε στο μπαλκόνι.
(προηγήθηκε τυπική συζήτηση γνωριμίας)
Μέντορας: Θα μείνετε καιρό στην Ιρλανδία;
Νιδις: Λέμε να καθήσουμε δύο εβδομάδες.
Μέντορας: Και πού λέτε να πάτε;Για να πώ την αλήθεια τα ωραία και περιπετειώδη μέρη είναι πλέον σπάνια. Τα πιό πολλά έχουν γίνει τουριστικές ατραξιόν.
Νιδις: Ναί θέλουμε κάτι το περιπετειώδη :)
Ο άντρας βγάζει ένα βιβλιαράκι απο την τσέπη του και το δίνει στον Νίδι.
Νίδις: Τί είναι αυτό;
Μέντορας: Είναι ένας τουριστικός οδηγός.
Ο Νίδις άπλωσε το χέρι και πήρε το βιβλίο. Στο εξώφυλλο έγραφε Sillent Hill...
καλα πλακα με κανεις ρε Φρίμαν? καλημερα κιολας , ολοκληρο επεισόδειο και το μονο που είπα ήταν "που ειναι ο Νιδις?" που ειναι η δράση ? που είναι τα αιματα τα φονικά , τα αιμοβόρα μου ένστικτα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maaaRtinaaaaa salamaaaakiiiiii
http://www.google.com/search?q=nessy
Argonauths
29-05-07, 12:03
H nessy re sor einai to teras tou Loch Ness
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και είναι κακό αυτό το μικρό πλασματάκι?
e auto lew, skotia irlandia dipla dipla einai ;p
nai mwre 1 tsigaro dromos... gia thn akriveia mia kouta tsigara dromos ;)
esu den kanei na kapnizeis... 8a boulwsei kana solinaki
:flute: :flute: :flute: :flute: :flute:
Ti egine??Diakopi reumatos exoume kai den yparxei provoli??
kanei diakopes gia to soukou o an8rwpos, afhste ton na dhmiourghsei me thn usixia tou
Τα παιδιά ξαπλώνουν στα δωμάτιά τους και ετοιμάζονται να κοιμηθούν. Ο ύπνος ήρθε γρήγορα καθώς η κούραση των παιδιών απο το ταξίδι ήταν μεγάλη.
"-Έλα, πάρε αυτό το κλειδί.
-Δέν μπορώ! Δέν μπορώ να το πιάσω, δέν έχει ύλη!
-Πρέπει να το πάρεις, είναι τόσο υπέροχα εδώ, έλα μαζί μας Πίγκυ!!"
Η Πίγκυ ξυπνάει στην μέση της νύχτας ιδρωμένη. Έμεινε για λίγο ακίνητη να ηρεμήσει, όταν μιά σκιά απο τις τρύπες του παντζουριού κάλεσαν το βλέμμα της έξω απο το δωμάτιο. Κατάφερε να δεί δύο κόκκινες σάν φωτιά χάντρες για λίγα δευτερόλεπτα, έπειτα εξαφανίστηκαν.
Η Πίγκυ άρχισε να ξυπνάει έντρομη τα υπόλοιπα κορίτσια του δωματίου. Έπειτα όλες έτρεξαν στο δωμάτιο των αγοριών.
ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΑΜ! Βαρούσε την πόρτα.
Freeman: Τί έγινε! Ηρεμήστε! Τί έγινε!
Piggy: Φεύγω, δέν κάθομαι άλλο εδώ, ΦΕΥΓΩ!
Soraver: Να ξημερώσει πρώτα;
Piggy: ΤΩΡΑ!
Η παρέα κατέβηκε κάτω άρων άρων. Ο Σοραβερ φορτωμένος με τα μπαγκάζια παραλίγο να μετρούσε τις σκάλες με τα μούτρα. Πήγαν όλοι να φορτώσουν το FP εκτός απο τον Φρίμαν οπου πήγε στον άνθρωπο με τα σωληνάκια να πληρώσει.
freeman: Καλησπέρα σας, ή μάλλον καλημέρα. Φεύγουμε, θέλω να σας πληρώσω.
Koure: Μα είναι νύχτα ακομα, ψιθύρισε ο Koure.
Freeman: Ναί ξέρω, μας αρέσει να ταξιδεύουμε απο πολύ νωρίς ωστε να μήν μας πετύχει η ντάλα ήλιου, είπε ο Φρίμαν με αμήχανο χαμόγελο.
Να σας ρωτήσω κάτι; Το Silent Hill κατα πού είναι;
Koure: Δέν υπάρχει τέτοιο μέρος.
Freeman: Μα μας έδωσε έναν οδηγό ο τύπος του Α14.
Koure: Δέν μένει κανείς στο Α14 εδώ και μιά βδομάδα. Θέλει επισκευές.
Ο Φρίμαν με παγωμένο χαμόγελο και μιά ανατριχίλα επιβιβάστηκε στο FP.
Η παρέα ξεκινάει για τον επόμενο προορισμό.
Nidis: Ο άνθρωπος που συνάντησα έξω στο μπαλκόνι...
Soraver: Αυτόν τον είδαμε με τον Φρίμαν να μας κοιτάει ύπουλα όταν ήμασταν κάτω και ξεφορτώναμε τις αποσκευές.
Freeman: Δέν υπήρξε αυτός ο άνθρωπος. Στο Α14 ο ξενοδόχος λέει οτι δέν νοικιάζει κανείς εδώ και καιρό.
Nidis: Μα μίλησα μαζί του, λέγεται Μέντορας, μου έδωσε αυτόν τον οδηγό!
Piggy: Δέν είμαι καλά! Θα λιποθυμήσω!
Serxanoula: Η Πίγκυ είδε ένα όνειρο πρίν, γιαυτό ξύπνησε και φύγαμε άρρων άρρων.
Matina: Βασικά δέν έφταιγε το όνειρο, αλλα αυτό που είδε στο μπαλκόνι. Είδε δύο κόκκινα μάτια, σίγουρα ΟΧΙ ανθρώπινα...
Nidis: Ψυχραιμία παιδιά. Έχω στα χέρια μου έναν οδηγό για ένα μέρος που λέγεται Silent Hill...
Freeman: Το οποίο ο ξενοδόχος λέει οτι δέν υπάρχει.
Serxanoula: Η αλήθεια είναι οτι ο συγκεκριμένος ξενοδόχος δέν μου φάνηκε και πολύ πολυταξιδεμένος. Φαίνεται χρόνια καθηλωμένος στα σωληνάκια του...
Matina: Το βιβλίο υπάρχει όμως, ορίστε, (η Ματίνα τραβάει το βιβλίο απο τα χέρια του Nidi)
Nidis: Σαφώς υπάρχει, μίλησα μαζί με τον τύπο που μου το έδωσε.
Serxanoula: Στο κάτω κάτω ο τάδε Μέντορας που ήταν στο Α14 μπορεί να μπήκε στην ζούλα. Ούτως η άλλως σιγά μήν τον έπαιρνε χαμπάρι ο Koures στην κατάστασή του.
Soraver: Οκ φτάνει με ζαλίσατε. Οδηγάω αυτή την στιγμή. Πιγκυ δέν μας λές το όνειρο που είδες;
Piggy: Βασικά δεν πολυκατάλαβα. Ήταν σάν κάτι το αέρινο. Μιά μορφή που είχε απλώσει το χέρι της και μου προσέφερε ένα κλειδί. Πήγαινα να το πιάσω αλλα δέν μπορούσα γιατί και αυτό το κλειδί ήταν επίσης αέρινο.
Freeman: Δέν μπορεί η σάρκα να πιάσει αέρα.
Piggy: Όσο προσπαθούσα να πιάσω το κλειδί και αγχωνόμουν, τόσο απομακρύνονταν η μορφή και τόσο πιό πολύ με καλούσε απεγνωσμένα να την πλησιάσω κι άλλο, να πάρω το κλειδί... όταν τελικά ξύπνησα, και το βλέμα μου έπεσε έξω απο το παράθυρο... ιιιιχχχ ανατρίχιασα :S:S:S :scary:
Σε λίγες ώρες θα ξημέρωνε, τα παιδιά παρέμεναν κουρασμένα και άρχισαν σιγά σιγά ένα ένα να χαλαρώνουν και να αποκοιμούνται στο FP. Ο μόνος που έπρεπε να μείνει άγρυπνος ήταν ο οδηγός, ο Σοραβέρος. Τα μάτια όμως τα ένιωθε τόσο βαριά, ήθελε να ξεκουραστεί, είχε ανάγκη να ξεκουραστεί, έπρεπε να κοιμηθεί κι αυτός για λίγο, χρειαζόταν να πάρει δυνάμεις.... τα μάτια βαραίνουν, νύχτα, καιρός μουντός, δρόμος γλιστερός...
kala giati den ebala to fp ston automato???
kai dld gia enan efialth ths piggy shkw8hkjame k fugame???? polu ta xatiria ths kaneis... ;p
αν δεν τα κάνει έχει επιπτώσεις :D
δεν ήταν απλώς εφιάλτης έχω προαίσθημα εγώ ;p
allhg malakia k touth... 3upnhses prin sou parei thn psuxh kai usixasoume ;p
xmmmm
Soraver prosexe otan odigeis...
Nystazoooooo
σοραβερούλι ξέρω ότι καταβάθος μ'αγαπάς, αλλά πολύ βάθος βρε αδερφέ ;p
Πλάτων: Καλημέρα αγάπη μου
Χουανίτα: Καλημέρα μωρό μου! Έχω έτοιμο πρωινό θα έρθεις να φάς;
Πλάτων: Μμμμμ ναι θα φάω λίγο γρήγορα γιατί έχω πάλι ταξίδι. Πώς ήταν η μέρα σου στην δουλειά σήμερα; Προσαρμόζεσαι;
Χουανίτα: Ναί δέν έχω παράπονο. Είναι λίγο περίεργος ο κόσμος εδώ στις μικρές πόλεις αλλα πού θα πάει!
Ο Σόραβερ σκέφτεται πως πρέπει να σταματήσει, δέν μπορεί να οδηγήσει άλλο έτσι με τέτοια κούραση και νύστα. Ναί, θα σταματήσει, αλλα σκέφτεται πως δέν είναι κακό να κλείσει λίγο τα μάτια του μέχρι να σταματήσει, έτσι, τόσο λίγο, για μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα σταματήσει...
Η Ματίνα ένιωσε τα πόδια της κρύα. Το πρόσωπό της βρεγμένο, "η βροχή" σκέφτηκε! Είναι νερό της βροχής που σκάει στο πρόσωπό μου! Μα...!
Κοιτάει τριγύρω της, βλέπει τους υπόλοιπους αναίσθητους μεσα στο αυτοκίνητο. Εκείνη ξαπλωμένη έξω, επάνω στο χώμα, ένιωθε την λίμνη απο το βρόχινο νερό στην κοιλιά της. Καταλαβαίνει τί συνέβη, σέρνεται προς το μέρος οπου το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο επάνω στις λάσπες. Κοιτάζοντας μέσα βλέπει τον Σόραβερ και την Πίγκυ να μιλάνε, η έκφρασή τους είχε πόνο.
Ματίνα: ΠΑΙΔΙΑΑΑ! ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!
Πίγγυ: Ματίνα... Βοήθεια, άνοιξε τις πόρτες!
Το τζάμια του FP ήτνα πλέον σπασμένα. Ο Σοραβερ καταφέρνει να βγεί έξω απο το παράθυρο του οδηγού. Με την ΜΑτίνα καταφέρνουν και ανοίγουν τις δύο πόρτες δεξιά. Τραβάνε τους υπόλοιπου έξω απο το αναποδογυρισμένο όχημα.
Νιδις: Τί...μα τί συνέβη;
Σοραβερ: Ηρέμησε, όλα θα πανε καλά,
Νίδις: Σε...Η Σε....ρχανούλα;
Ματίνα: Είναι καλά, είναι καλά,
Η ΜΑτίνα και ο Σόραβερ περιποιούνται πρόχειρα τα παιδιά και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ματίνα: Ο Φρίμαν παιδιά! Ο Φρίμαν δέν κουνιέται! Δέν ξέρω άν αναπνέιει!!
Η Πίγκυ και η Σερχανούλα αρχίζουν να κλαίνε φοβισμένες, ενώ ο Σόραβερ, η Ματίνα και ο Νίδις παρότι πληγωμένος στρέφονται στον Φρίμαν.
Ματίνα: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ! Η ΜΑτίνα τρέμει.
Ο Σόραβερ κοιτάει τριγύρω, δέν υπάρχει τίποτα παρα μόνο μιά νταλίκα, μιά νταλίκα με πράσινες-κίτρινες ρίγες σταματημένη έχοντας αλάρμ. Ο Σόραβερ τρέχει προς την νταλίκα, πηγαίνει στην μεριά του οδηγού αλλα δέν υπάρχει κανείς στο κάθισμα. Μοιάζει άδεια, ψάχνει να βρεί το φαρμακείο απο την νταλίκα, έχει γάζες και διάφορα χρήσιμα συμπράγκαλα για τέτοιες στιγμές. Βρίσκει το φαρμακείο και επιστρέφει στο FP ψάχνοντας για το κινητό του, Πουθενά το κινητό, τα υπόλοιπα παιδιά τσεκάρουν τα κινητά τους, αλλα όλα ήταν χαλασμένα απο νερά εκτός του Νίδι οπου όμως δέν είχε καθόλου σήμα.
Ματίνα: Τί κάνουμε; λέει κλαίγοντας; Τί θα κάνουμε;
krima re to fp.... oute na enhlikio8ei den prolabe.... :s
Το τζάμια του FP ήταν πλέον σπασμένα. Ο Σοραβερ καταφέρνει να βγεί έξω απο το παράθυρο του οδηγού.
re pws to kataferes ayto? Xeli moy esy!!!!
Για να δούμε, για να δούμε. Έχουμε αγωνία!
Δυο σχολια για το επεισοδιο:
1)πρεπει τελικα να μου παει ο ρολος του διασώστη , το ενιωθα στο πετσι μου ετσι οπως το διαβαζα - παραπονο δεν εχω μου δωσε πρωταγωνιστικο ρολο αυτη τη φορα -θα φταιει το gps :lol: :lol:- ας μη γελαω πολυ γιατι την αλλη φορα θα με βαλει να δενω γαζες και να κλαιω ...μιλια δε θα βγαλω χχααχχαχαχαχα
2) ειχες δεν ειχες την εκανες την λαλακια σου sovarev , νυσταξες? βγαλτο στην ακρη και πεσε κοιμησου , μπαααα , τωρα ο καλος μας ο φριμαν , αμα δεν γινει καλα?
kai skhno8eths kai prwtagwnisths kai senariografos einai, prpeei na psofiseia po to ergo suntoma gia na afosio8ei sth skhno8esia...
Πήρα ρόλο!!! Γιέςςςςςςς! Γιούπιιιιιιιιιι! :woohoo: :yahoo: :excited: :cabaret:
Kill 'em all! :)
Πήρα ρόλο!!! Γιέςςςςςςς! Γιούπιιιιιιιιιι! :woohoo: :yahoo: :excited: :cabaret:
Kill 'em all! :) Keep rocking he he :thrasher:
sobara, h kopelia sthn upografh sou ti kapno foumarei? oeo?
sobara, h kopelia sthn upografh sou ti kapno foumarei? oeo?Μ'ειχε ρωτησει κι ο NiCkReD παλιοτερα.Θες να στην γνωρισω?:D
Δε φαντάζομαι να τη γνώρισες στον Νικρεντ????? :secruity:
Διπλό ταμπλό απ'οτι βλέπω η κοπέλα όμως ε;;;; ;););):lol::lol::lol:
Ροζάννα εδω δεν γνωρισα ακομα τον NiCkReD... :)
Freeman νομιζω δεν πρωτοτυπει :D
http://xs107.xs.to/xs107/06402/aSwtoS_4_Ever.jpg (http://img246.imageshack.us/img246/8752/pur91e8b430fe783735oy0.jpg) <---Αυτο ειναι το πραγματικο και παψε να παιζεις με το photoshop χαμενε :lol: (μου θυμισε τα περιφημα "Spicy Sarparrilla Duel" απ'το παιχνιδι Wanted: A Wild Western Adventure (http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcWw/wantedwt.html)
Aντε για να μην ζηλευετε αλλαζω την υπογραφη μου :topiclosed:
Nidis: Χουανίτα εισαι καλά;
’ν και αρκετά ζαλισμένη η Χουανίτα γνέφει καταφατικά.
Πιγκυ: Τί θα κάνουμε; Πώς θα μετακινηθούμε; Δεν περνάει κανένα αυτοκίνητο και το FP είναι κατεστραμένο :S
Ο Σοραβερ ξαναπάει προς την νταλίκα με τις πρασινες-κίτρινες ρίγες. Θέλει να δοκιμασει να την βάλει μπρός και να προσπαθήσει να την οδηγήσει. Ψάχνει την καμπύνα αλλα πουθενά τα κλειδιά. Πηγαίνει πίσω και ανοίγει τον θάλαμο την καρότσα. ’δεια.
Ματίνα: ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ! Ο ΦΡΙΜΑΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ! Όλοι εκτός απο τον Σοραβερ πλησιάζουν τον Φρίμαν ο οποίος με δυσκολία έχει ανοιχτα τα μάτια του και προσπαθεί να μιλήσει ψιθυρίζοντας.
Φριμαν: Τ.... τί έγ.... έγινε;
Πιγκυ: Φρίμαν! Θα γινεις καλά! Είχαμε ένα ατύχημα αλλα θα γινεις καλα!
Φρίμαν: Δέ.ν με αφή.... αφήνουν... δέ...
Νίδις: Τί; Ποιοί δέν σε αφήνουν, τί λές;
Φρίμαν: Δέ.. δέν με... αφ...
Ο Φρίμαν ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών,
Εκείη την στιγμη επιστρέφει ο Σοραβερ απο την νταλίκα.
Σοραβερ: ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! λεει στην Πιγκυ. ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ!
Πιγκυ: ΤΙ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ? ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΥΣΑ; ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ;
Σοραβερ: ΤΡΑΚΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΔΗΓΩ ΕΜ ΛΙΓΟΣΤΟ ΥΠΝΟ!
Νιδις: ΣΚΑΣΜΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΡΙΜΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!
Σερχανούλα: Θα περπατήσουμε! λέει η σερχανούλα ζαλισμένη και ξαπλωμένη στο έδαφος στην αγκαλιά της Ματίνας.
Σοραβερ: Μα τί λές... Δέν ξέρουμε κάν πού βρισκόμαστε, προς τα πού να πάμε, προς τα πού εχει κατοικημένη περιοχή.
Η Σερχανούλα σηκώνει το χέρι της και δείχνει προς μιά κατεύθυνση.
Σερχανούλα: Εκεί, βλέπετε εκεί;
Τα παιδιά κοιτάνε αλλα δέν βλεπουν τίποτα παρα μόνο ομίχλη.
Σερχανούλα: Αυτό το κορίτσι, πρέπει να ακολουθήσουμε... το κορίτσι.
Τα παιδιά δέν βλέπουν κανένα κορίτσι.
Ο Σοραβερ τους λέει πωs είναι μάταιο να δοκιμάσουν να πάρουν την νταλίκα. Δέν υπάρχει πουθενα το κλειδί. Πουθενά και ο οδηγός.
Ματίνα: Πρέπει να φυγουμε απο εδώ! Ανησυχώ! Φοβαμαι! Γιατί εξαφανίστηκε ο οδηγός; Σταμάτησε με αλάρμ, άρα δέν τράκαρε, δέν υπάρχει τριγύρω το πτώμα του, σωστά Σοραωερ;
Σοραβερ: Ναί κοίταξα αλλα είναι εξαφανισμένος...
Ματίνα: Παιδιά φεύγουμε, δέν θα μου άρεσε να δω τον οδηγώ σάν σχιζοφρενή δολοφόνο και να μας κηνυγάει με τσεκούρια εδώ στις ερημιές! Ποιός λογικός άνθρωπος θα οδηγούσε μιά νταλίκα με πράσινες-κίτρινες λωρίδες!!! :S
Ο Νιδις πέρνει στην πλάτη τον Φρίμαν και τα κορίτσια βοηθάνε την Σερχανούλα στο περάτημα. Ο ΣΟραβερ προχωράει μπροστά προς την κατεύθυνση που η σερχανούλα είδε το κορίτσι. Όλοι πηγαίνουν προς τα εκεί αλλα τίποτα.
Μετά απο μερικές εκατοντάδες μέτρα:
Σοραβερ: Κοιτάξτε εδώ! Μία ταμπέλα!
Νιδις: Τί γράφει; Δύσκολα διακρίνω! Η ταμπέλα είναι σε κακή κατάσταση!
Σοραβερ: We||om| |o Si||en| H||l ή κάτι τέτοιο.
Νιδις: Silent Hill! Ναί λέει Silent Hill! Ευτυχώς ένα χωριό μπροστά μας!!
Ματίνα: Πάμε γρήγορα! Χρειαζόμαστε όλοι νοσοκομείο!
οχι αρνουμε να πεθανεις απο τωρα freeman , γιατι δεν ειπες " η Ματινα αρχιζει στα γρηγορα και στα ντουμπλεξ χαστουκια το Freeman , του φορμάρει και μια μπουνια στο στήθος και ο φριμαν αρχισε να συνερχεται και να αναπνέει κανονικα"?
nai giati ws gnwston ta xastoukia einai o kaluteros tropos na epanafereiss tsous zwntanous kapoion pou ton apagagoun oi psuxes ;p
OI PSUXEEEES DEN AGAPAAANEEEEEEE (auto den leei o notiSSSS? oeo?)
Η Χουανίτα που κολλάει με τους υπόλοιπους??? :confused:
les na einai to fantasma pou psaxnoume?
καλά βρέ ο αδερφός μου "σκοτώθηκε" κι εγώ είχα τέτοια ξενέρωτη αντίδραση ? βάλε καμιά σάλτσα παραπάνω :sniff:
SeRxaNiTsa
09-06-07, 00:49
Μανούλαααααααααααααααα !!! Βλέπω ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!! :omg:
Κοκκινονίκος
09-06-07, 10:47
san to koritsaki pou etrexe pisw apo to sainh?
asxeto: kapou eixa akousei pws h phneloph delta htan tsoukoutsoukou fikifiki me ton kabafh, to eipa mia fora se mia filologo h opoia afou gelase (kai mazi ths olh h ta3h) mou e3igise pws o kwsths htan apo tous allous ki egw ntraphka pou to h3eran oloi extws apo mena.
opws eipa, ENTELWS asxeto ;p
καλά δε θυμάσαι που στα κείμενα...χμμμ....1λυκείου παίζει :P, που είχαμε 2 παραμυθια του Καβάφη που έπαιζαν στην Ικαρία? Και είχε 5-6 "άνδρες" στο παραμύθι του και τσούκου τσούκου :P
Σωληνάκια??? Κανας καθετήρας ήταν?;p
Εγώ πού είμαι????? Δε φαντάζομαι να με βάλεις καμαριέρα όπως στο προηγούμενο???:diee
ναι ναι, καμαριέρα. και να έρθει μετά ο σερβιτόρος και να γνωριστούνε... και μετα και μετά :P
nai giati ws gnwston ta xastoukia einai o kaluteros tropos na epanafereiss tsous zwntanous kapoion pou ton apagagoun oi psuxes ;p
OI PSUXEEEES DEN AGAPAAANEEEEEEE (auto den leei o notiSSSS? oeo?)
κοντά έπεσες.. οι σκιές δεν αγαπάνε γιατι δεν έχουν ψυχή :lol::lol:
Η Χουανίτα που κολλάει με τους υπόλοιπους??? :confused:
Απολύτως πουθενά φοβάμαι :D :D
e kala mwre.... exoun perawsei k tosa xronia apo tote pou to traghoudagan ta noumera oi shma8htes mou ;p
btw to sxoleio pou phgaina htan gemato sbastigkes, giati ena megalo pososto twn ma8htwn htan grammenoi sth xrush augh. den tous epairne tous ka8hghtes na arxisoun na lene gay paramu8ia, giati 8a ekneurizan tous omofobikous ANTRAKLES ma8htes tous ;p
btw to sxoleio pou phgaina htan gemato sbastigkes
Τώρα που το πες, δε θα ξεχάσω μια φορά στο δημοτικό όπου είχε ακουστεί στις ειδήσεις η περίπτωση μιας κοπέλας που την έπιασαν κατι τύποι κ της χάραξαν τον αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο. Μου χε κάνει φοβερή εντύπωση η είδηση και την επόμενη μέρα το έλεγα στη διπλανή μου κ προσπαθούσα να το ζωγραφίσω στο βιβλίο μου. Οπότε έρχεται απο πάνω ο δάσκαλος κ το βλέπει κ αρχίζει: K να ξέρατε τι είναι αυτά κ είναι ντροπή κ μα κ μου, ρόμπα έγινα σε όλη την τάξη:(
...είχε ακουστεί στις ειδήσεις η περίπτωση μιας κοπέλας που την έπιασαν κατι τύποι κ της χάραξαν τον αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο.
Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό. Είχε γίνει τεράστιος ντόρος τότε, αλλά θυμάμαι και την κατάληξη: Μετά από μέρες αποκάλυψε ότι το είχε κάνει μόνη της. Την είχαν ψυλιαστεί γιατί ο αγκυλωτός σταυρός ήταν ανάποδα.... Τον είχε κάνει κοιτώντας τον καθρέπτη, γι αυτό ;)
Τι βλαμμένη...Χάλασε τη μόστρα της :P
Ναι αλλά αυτό που ήθελε το πέτυχε. Ολα τα κανάλια του κόσμου την έπαιζαν πρώτο θέμα! Μερικοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή.
τστστστστστσ ας έκανε κανένα τατοο με χένα στην ανάγκη ;p
aman me ta tatoo...
olos o kosmos tatoo...
και γω σκεφτομαι να χτυπησω ενα , αλλα δε ξερω τι
SeRxaNiTsa
11-06-07, 12:27
Ένα ξωτικό!!! :)
nai... kana ksotiko frouto
enan anana as poume
Τα παιδιά περπάτησαν μερικές εκατοντάδες μέτρα μέχρι να φτάσουν στο χωριό του silent hill. Το μέρος έδειχνε κάπως εγκαταλελειμμένο. Παντού ομίχλη, κανένα αυτοκίνητο, ελάχιστος κόσμος.
Νιδις: Πωπω, πώς κινούνται έτσι. Λές και είναι όλοι βαρεμένοι!
Σερχανούλα: Κάπου θα υπάρχει ιατρείο εδώ.
Ρωτώντας για ιατρείο τα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν σε ένα χαμόσπιτο.
Μπαίνουν μέσα.
Σοραβερ: Καλησπέρα! Ψάχνουμε για έναν γιατρό γρήγορα παρακαλώ!
Νικρεντ: Ναι εγώ είμαι ο γιατρός του χωριού. Και απο εδώ η νοσοκόμα Ροζάννα. Τί μπορούμε να κάνουμε.
Ο Νίδις αφήνει τον Φρίμαν στο κρεβάτι.
Νιδις: Είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα εδώ πιό κάτω στον εθνικό δρόμο. Σάς παρακαλώ βοηθήστε μας:
Ο Νικρεντ εξέτασε γρήγορα τον Φρίμαν και απλά διαπίστωσε οτι ήταν ήδη αργά. Τα παιδιά εξαντλημένα πλέον αφέθηκαν στα χέρια του μοναδικού γιατρού του χωριού και της νοσοκόμας. Έπειτα ο Νικρεντ και η Ροζάννα βοήθησαν τα παιδιά με κάθε τρόπο. Τους προσέφεραν στέγη, τροφή και περίθαλψη. Πέρασαν ήδη τρία μερόνυχτα μέχρι τα παιδιά να συνέλθουν.
Η Ματίνα με την Πίγκυ βγήκαν απο το κτίριο του ιατρείου έξω στην αυλή. Οι υπόλοιποι απλά κοιμόντουσαν μέσα.
Ματίνα: Λυπάμαι για τον Φρίμαν...
Πιγκυ: :( Δέν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Ματίνα: Μάρεσει εδώ το μέρος. Είναι τόσο ήσυχο, κοιμομασταν 3 μέρες και δέν πήρα χαμπάρι! Το απόλαυσα πραγματικά!
Πιγκυ: Ναί. Ο κόσμος δέν είναι και πολύ ομιλητικός έτσι;
Ματίνα: Μίλησα με την νοσοκομα Ροζαννα. Μου είπε οτι ο κόσμος εδώ είναι κλειστός. Δέν τους πολυαρέσουν οι ξένοι γιατί φοβούνται το τί μπορεί να κουβαλάει ο καθένας μαζί του. Δέν θέλουν αλλαγές. Αλλα άμα σε συνηθίσουν λέει, τότε γίνονται πολυ φιλικοί. Έλα πάμε μιά βόλτα.
Τα πάντα στο χωριό δείχνουν οτι είναι ένα φυσιολογικό πρωινό. Τα κορίτσια φτάνουν έξω απο το ταχυδρομείο. Κοιτάνε απο το τζάμι αλλα δέν είναι κανείς μέσα. Κλειστό.
Η Ματίνα βρίσκει έναν περαστικό και του φωνάζει.
Ματίνα: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!! :)
Μέντορας: Καλησπέρα. Τί μπορώ να κάνω για σάς;
Ματίνα: Ώ πόσο ευγενικός είστε! ’ν και ακούσαμε διαφορετικά πράγματα για εσάς τους ντόπιους :)
Μεντορας: χμμμ. Ναί αυτά που σας είπανε είναι σωστά. Μήν κοιτάτε εμένα, εγώ βλέπετε ταξιδεύω αρκετά γιαυτό έχω πιό ανοιχτό μυαλό απο τους υπόλοιπους :)
Ματίνα: ώωωω τί ωραία! Πέσαμε στον σωστό άνθρωπο! Απο εδώ η φίλη μου η Πίγκυ. Ξέρετε είχαμε ένα τροχαίο και αναγκαστήκαμε να έρθουμε εδώ.
Μέντορας: Καλά κάνατε. Το Silent Hill είναι το πιό κοντινό χωριό που θα μπορούσατε να έρθετε. Βολευτείτε και μείνετε όσο θέλετε! Θα σας αρέσει εδώ! :) Σας χαιρετώ λοιπόν κοπέλες μου. ’ν χρειαστείτε κάτι, εγώ μένω σε εκείνο το σπίτι στο βάθος. Θα χαρώ πολύ να πιούμε ένα τσάι μαζί.
Ματινα: Ώ μα ναί φυσικά! Χρειαζόμαστε φίλους σε έναν άγνωστο τόπο! Γειά σας!
Τα κορίτσια αποφάσισαν να γυρίσουν στα δωμάτια του ιατρείου για να δούν άν ξύπνησαν οι υπόλοιποι.
Πίγκυ: Κάτι δέν μου άρεσε σε αυτόν...
Ματίνα: Ε;
Πίγκυ: Ένα προαίσθημα οτι τον έχω ξανασυναντήσει...
Ματίνα: Ηρέμησε σε παρακαλώ. Φθηνά την γλιτώσαμε απο το τροχαίο. Μήν μας μείνουν και ψυχολογικά τραύματα τώρα! Έλα πάμε στα παιδιά σε λίγο φτάνουμε! :)
Πιγκυ: Πώς ήξερε οτι τρακάραμε εδώ κοντά άρα ήρθαμε στο κοντινότερο χωριό;
Ματίνα: Ε μα επειδή ακριβώς είμαστε εδώ!
Πιγκυ: Και πώς ήξερε τί ακριβώς μας είπανε για τους ντόπιους; Δέν του αναφέραμε τα σχόλια του Νικρεντ:
Ματίνα: Έχουν αυτογνωσία οι άνθρωποι. Η κλεισούρα είναι ευτό που τους χαρακτηρίζει και το ξέρουν ήδη. Ηρέμησε λοιπόν σε παρακαλώ!! Θα πάμε το απόγευμα για τσάι στο σπίτι του μαζί με τους υπόλοιπους να μας ξεναγήσει. Ωρίστε ευκαιρία να μάθουμε πράγματα για έναν νέο τόπο. Αυτό δέν θέλαμε για διακοπές; Να δούμε νέα πράγματα και περιπέτεια; :D
Τα κορίτσια φτάνουν στο ιατρείου και πετυχαίνουν τους υπόλοιπους μαζί με τον γιατρό και την Ροζάννα στο πρωινό φαγητό.
Στο επόμενο επεισόδιο:
Νίδις: Μέντορας; ’ν θυμάμαι καλά Μέντορα λέγανε τον τύπο που μου έδωσε τον ταξιδιωτικό οδηγό για το Silent Hill.
.
.
.
Ωραίο απόγευμα. Θέλω κάποια στιγμή να ανέβουμε επάνω σε εκείνον τον λόφο! Τι να έχει εκεί πάνω άραγε!
.
.
.
.
Πιγκυ: Αυτά τα μάτια! Τα ένιωσα πάλι!!!
.
.
.
h rozanna phre proagwgh apo uphretria se nosokoma ;p lol
gia to fp den mas eipes ti kaname, telika eftasan ta fragka pou mou steilan ta gourounia ap to forum?
o freeman ta tinaxe kai emeis koimomastan 3 meres? re mpas kai eimaste ola janky sto epeisodio? xaxaxaxaxxaxaxaxaxa
SeRxaNiTsa
13-06-07, 11:36
Πωπωπωωωωωωωωωω...:D
Κωλοπιάστηκα σε εκείνο το ράντζο...:lool:
Τουλάχιστον εσείς κοιμόσασταν σε κρεβάτια...;p
ΑΔΙΚΙΑ :lol:
koita kamari mou... den eimaste isa ki omoia... 120 kila zoraber kai se ratzo den kolaei ;p
SeRxaNiTsa
13-06-07, 14:32
Έχε χάρη που είμαι καλή ψυχή και κάνω τα στραβά μάτια...:lool:
Αλλιώς θα έκανα κόμμα με τον Mentoras και " Άστα Λαβίστα " όλοι σας...:Dκαι ο κύριος UBUNTU :P
Aλλά είπαμε...είμαι ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ!!! :lol:
SeRxaNiTsa
13-06-07, 15:04
:P:P:P:P:P:P:P:P:P
ok serxanoula.
KALH PSUXH!
SeRxaNiTsa
13-06-07, 16:03
:):):):):):):):):):):):):):):) Εγώ είμαι αυτή!!!
Κοκκινονίκος
13-06-07, 16:35
έχω πολύ καλές ιατρικές ικανότητες..ενα χρόνο+ εκπαιδευόμουνα :P να με εμπιστεύεστε :lol:
Κοκκινονίκος
13-06-07, 16:47
γεια σας, ήρθαμε :D
http://amanda.dd.com.au/gallery/pics/doctor-nurse.gif
όποτε θέλετε μπορούμε να μπούμε στο ψητό ;)
http://www.kamena-vourla.gr/doctor.gif
SeRxaNiTsa
13-06-07, 17:23
Μανούλαααα...;p
Καλέ αυτός δεν είναι γιατρός...ΧΑΣΑΠΗΣ είναι!!! :lool:
μου άρεσε στην κάτω φοτό το ξανθό το φρύδι xixixixixixixi
Ροζαννούλα η sexy νοσοκόμα xixixixixi
Κοκκινονίκος
13-06-07, 22:40
μα δεν έχω φωτογένεια :)
Ματίνα: Καλημέρα παιδιά! Πώς είστε; Θα μου φέρετε κι εμένα πρωινό; ’ντε και πεινάω!
Πιγκυ: Νίδι; Να σε ρωτήσω λίγο. Θυμάσαι που κάποιος Μέντορας σου έδωσε το τεύχος του οδηγού για το Sillent Hill;
Νιδις: Ναι.
Πιγκυ: Θυμάσαι πώς ήταν; Μπορείς να μου τον περιγράψεις;
Νιδις: Η αλήθεια είναι οτι δέν πολυθυμάμαι. Βασικά ήταν βράδυ και ήμουν κουρασμένος οπότε δέν μπόρεσα να συγκρατήσω κάτι τέτοιο. Συγνώμη Πιγκυ.
Πιγκυ: Αλλα άμα τον ξαναδείς θα τον θυμηθείς υποθέτω.
Νιδις: Φαντάζομαι πως ναι.
Πιγκυ: Μου δίνεις λίγο τον οδηγό;
Ο Νίδις κάθετια λίγο σκεφτικός.
Νίδις: ΝΑ ΠΑΡΕΙ! Τον έχασα! Στο τροχαίο, κάπου θα χάθηκε. Αφότου βγήκαμε απο το FP δέν θυμάμαιι να τον είχα πάρει! :(
Σοραβερ: Τί κάνατε πού ήσασταν εσείς; -λέει στα κορίτσια
Ματίνα: Έξω μιά βόλτα να γνωρίσουμε το μέρος. κ. Νικρεντ; Να σας ρωτήσω σας παρακαλώ?
Νικρεντ: Φυσικά! Μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Νίκρεντ δέν έχουμε δά και καμιά διαφορά ηλικίας! :)
Ο Νίκρεντ τρώει μιά ξαφνική κλοτσιά κάτω απο το τραπέζι απο την Ροζάννα.
-Δέν θέλω οικειότητες! Του ψιθυρίζει η Ροζαννα.
Ματίνα: Υπάρχει κάποιος Μέντορας στο χωριό;
Νίκρεντ: χμμμμ δέν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Δέν νομίζω πάντως. Σωστά δέν λέω Ροζάννα;
Ροζάννα: Ναί. Δέν υπάρχει κάποιος Μέντορας. Θα το ξέραμε αν υπήρχε αυτό το όνομα στο χωριό.
Νικρεντ: Εκτός βαίβαια και άν είναι κάποιος επισκέπτης, αλλα και οι επισκέπτες σπάνιοι είναι σε αυτό το μέρος.
Ματίνα: Όχι όχι, απο όσο ξέρω είναι κάτοικος και μένει σε ένα σπίτι λίγο πιό πέρα απο το ταχυδρομείο, προς τον λόφο.
Νίκρεντ: Τί να σου πώ... υπάρχουν προς τα εκεί δύο τρία εγκαταλελλημένα σπίτια. Παλιά χαμόσπιτα. :S
Τα παιδιά αφού φάγανε αποφάσισαν να ξεκουραστούν. ’ν και δέν έχει πολύ ώρα που ξύπνησαν, ο οργανισμός τους όμως είναι ακόμα αδύναμος και τους το δείχνει με την αδυναμία που νιώθουν.
Είναι απόγευμα και τα παιδιά ακόμα κοιμούνται μέχρι που η Πίγκυ ξυπνάει ανήσυχη και δακρυσμένη.
Πιγκυ: ΑΑΑΑΑΑΑαααα! Παιδιάαααααα!!!!
Σερχανούλα: Τί έγινε! Τί έπαθες φιλενάδα;
Η Σερχανούλα και η Ματίνα τρέχουν κοντά της.
Πιγκυ: Είδα πάλι ένα περίεργο όνειρο! ήμουν λέει έξω στην πλατεία. Και πώς γυρίζω το κεφάλι μου, βλέπω τον Φρίμαν να κάθεται στο συντριβάνι και να κλαίει. Ήθελα να πάω κοντά του αλλα δέν μπορούσα. Δέν μπορούσα να κουνηθώ, λές και τα πόδια μου ήταν δεμένα. Του φώναζα αλλα αυτός δέν άκουγε, συνέχιζε να κλαίει. Εσείς πιό πίσω, πίσω μου, δέν σας έβλεπα. Οταν γύρισα να σας δώ, σας άκουγα σάν να ήσασταν πίσω μου, αλλα δέν σας έβλεπα πουθενά. Ένιωθα φοβισμένη για μένα και για τον Φρίμαν, όταν άρχισα να κλαίω κι εγώ. Τότε ο Φρίμαν σήκωσε το πρόσωπό του γςμάτο δάκρυα και με κοίταξε. ’νοιξε το στόμα του σάν να ήθελε κάτι να μου πεί, Τότε το συντριβάνι άλλαξε, το νερο που έτρεχε άρχισε να αλλάζει και να γίνεται αίμα!! Το συντριβάνι είχε γεμίσει με αίμα, ανάβλυζε αίμα, τίποτα άλλο. Έπειτα ξύπνησα!!!
Τα κορίτσια αγκαλιάζουν την Πίγκυ.
Σερχανούλα: Έλα ηρέμησε. Σίγουρα θα είσαι επηρεασμένη μήν φοβάσαι. Σ'αγαπάμε...
Πίγκυ: Ήταν τόσο αληθινό!!!
Σοραβερ: Παιδιά ελάτε. Πάμε μιά βόλτα στο χωριό να ξεφύγουμε λίγο. Σίγουρα θα μας κάνει καλό λίγος καθαρός αέρας. Ελάτε.
Το απόγευμα ήταν όμορφο. Λίγη ομίχλη βέβαια, σχεδόν μόνιμη εδώ στο χωριό αλλα σίγουρα όχι τόσο άσχημη όσο άλλες μέρες σύμφωνα με μαρτυρίες της Ροζάννας.
Τα παιδιά βγήκαν στην αυλή έτοιμα για την βόλτα τους. Ο Νίκρεντ και η Ροζάννα δέν θα ακολουθούσαν. Έπρεπε να κάτσουν στο ιατρείο στο πόστο τους.
Ματίνα: Νίκρεντ; Ροζάννα; Θα μπορούσα να κάνω ένα τηλεφώνημα σάς παρακαλώ;
Ροζάννα: Δέν υπάρχει πουθενά τηλέφωνο. Το χωριό δέν έχει ούτε ρεύμα.
Ματίνα: Τότε πείτε μου σας παρακαλώ πότε είναι ανοιχτό το ταχυδρομείο να στείλω ένα γράμμα. Σίγουρα θα ανησυχούν οι δικοί μας!
Ροζαννα: Λυπάμαι... Το ταχυδρομείο έχει να λειτουργήσει εδώ και πολλά χρόνια. Βλέπετε κανείς δέν έστελνε ή λάμβανε γράμματα ποτέ. Είναι ένα αρκετά απομονωμένο χωριό :S Μόνο επισκέπτες έφερναν νέα απο τον υπόλοιπο κόσμο, αλλα έπαψαν κι αυτοί να έρχονται.
Η παρέα βολτάρει στο χωριό. Σουρουπώνει. Περπατάνε προς την άκρη του χωριού. Εκεί οπου υπάρχουν κάποια εγκαταλελειμμένα σπίτια και απο εκει και έπειτα ξεκινάνε οι πρόποδες του λόφου.
Νιδις:Ωραίο απόγευμα. Θέλω κάποια στιγμή να ανέβουμε επάνω σε εκείνον τον λόφο! Τι να έχει εκεί πάνω άραγε!
Ματίνα: Καλά όπως και να έχει δέν είναι η καλύτερη ιδέα να ανεβούμε τώρα που βραδιάζει. :mlk: ’στο για άλλη φορά ναι;
Πιγκυ: ΠΑΙΔΙΑ! Η Πιγκυ στέκεται κοκαλωμένη. Τα παιδιά γυρίζουν και την βλέπουν
Σερχανούλα: Τί έπαθες Πίγκυ;
Πιγκυ: Αυτά τα μάτια! Τα ένιωσα πάλι!!! Ένιωσα σάν να με παρατηρούν.
Σερχανούλα: Απο πού;
Πίγκυ: Δεν ξέρω, σάν να με παρατηρούσαν μεσα απο αυτά τα εγκαταλελειμμένα σπίτια.
Σοραβερ: ΏΣ ΕΔΩ! ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΠΙΓΚΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Ο Σοραβερ επιταχύνει το βήμα του και ορμάει να μπεί μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρήκε μπροστά του.
Νιδις: ΣΟΡΑΒΕΡ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! ΗΡΕΜΗΣΕ! ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ!
Πιγκυ: ΣΟΡΑΒΕΡ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!
Σοραβερ: ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ! ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ!
Πιγκυ: ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕΣ!
Νιδις: ΠΙΓΚΥ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΙΑ!
Ο Σοραβερ έχει μπεί ήδη μέσα στο ξυλόσπιτο. Η Πίγκυ μετά απο το σχόλιο του Νίδι έβαλε τα κλάματα και άρχισε να τρέχει προς το συντριβάνι το οποίο ήταν αρκετά μακρυά απο το σημείο που βρίσκονταν τώρα τα παιδιά.
SeRxaNiTsa
14-06-07, 01:37
Που να θυμάμαι τόσους διαλόγους απ'έξω???:lool:
Γριά γυναίκα!!!:lol:
na to lege h maRtina ok... alla esu - an den to katalabes - phres ta skhptra tou mikroterou gourouniou sto forum (ta opoia eixa pareie na feggari egw apo ton nidis)
sto 8ema mas:
ΑΙΜΑ Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.
Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα
AAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAX AXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXA AXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXA XAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAX AXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAX XAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXA XAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXX AXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAA AXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXA XAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAA XXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAX AAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXA XAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXX AAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAX AXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXA XAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAA XXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAX AXAXA
AAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAX AXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXA AXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXA XAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAX AXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAX XAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXA XAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXAAAXXAAXXAXAXAXAXAXA
Μήπως η Πίγκυ..πώς να το πω κομψά?Δεν έχει σώας τας φρένας???
Χαράμισα τα νιάτα μου κ την ομορφιά μου :nail: σ αυτό το παλιοχώρι για τα μάτια του Νικρεντ κ τώρα του γυάλισαν οι καινούριες :mad:
δέν φταίει ο Νίκρεντ. Αυτή η Ματίνα φταίει που του ξεπετιέται! :lol:
nai kala... den ftanei pou phres ton pio kalo gampro tou xwriou, exeis k parapona
εχω...εχω να πω οτι γελασα πολυ με αυτο το επεισόδιο , ειδικα εκει που ηταν ο Freeman στο συντριβανι και ανοιξε το στομα του και το συντριβανι αρχισε να αναβλίζει κοκκινο νερο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σκεφτηκα " τι εγινε απο silent hil το γυρισε στα σαγονια του καρχαρία ?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sOVAREV με τα μυαλα που κουβαλας , σύντομα θα δεις τα ραδικια αναποδα ...ρε η περιέργια σκοτωσε τη γατα δεν το ξέρεις? αχχαχαχαχαχαχ
εχω...εχω να πω οτι γελασα πολυ με αυτο το επεισόδιο , ειδικα εκει που ηταν ο Freeman στο συντριβανι και ανοιξε το στομα του και το συντριβανι αρχισε να αναβλίζει κοκκινο νερο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σκεφτηκα " τι εγινε απο silent hil το γυρισε στα σαγονια του καρχαρία ?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξινά θα σας βγουν τα γέλια :P
SeRxaNiTsa
14-06-07, 10:55
Πες τα Ροζαννούλα... :D:D:D:D:D:D
SeRxaNiTsa
14-06-07, 11:02
Soraverrrrrrrrrrrrr...HUHUUUUUUUUUUUUUU:stupidlol:
Επιτέλους βρήκα την σωτηρία μου... :excited:
Βλέπω περίεργα όνειρα καθημερινά...:D
Έχω χάσει τον ύπνο μου...:woohoo:
Έχω χάσει τα μυαλά μου... (γιατί ευτυχώς έχω πολλά);p
Έλα να μου τα εξηγήσεις...:goofy:
Φοβάμαι πως θα πάθω ατύχημα...:lol:
Σε παρακαλώ κύριε Ντριμγουότσερ !!! :P:P:P
Μήπως η Πίγκυ..πώς να το πω κομψά?Δεν έχει σώας τας φρένας???
απλά έχω χάρισμα :D
κάτι ξέρει, κάτι ξέρει
πάντως σοραβερούλι η ξεροκεφαλιά σου δεν έχει όρια. άκου εκεί να ορμήσει στο σπίτι αφού ΣΕ ΛΕΩ κάτι είδα εκεί μέσα ;p
...ειδα δυο μάτια κοκκινωπά κοκκινωπά κοκκινωπά είδα δυό κόκκινα ματάκιαααααα λαλα λααα λαλα λααααα
-Διασκευή απο Μαίρη Λιντα- Δυο μάτια γαλανά.
http://www.clicksmilies.com/s1106/musik/music-smiley-018.gif http://www.clicksmilies.com/s1106/musik/music-smiley-012.gifδεν ξαναείιιιιιιιδα πουθενάαααααααα πουθενάαααααααα πουθενάααααα τέεεεεεετοια κόοοοοοοοκκινα μάτιαααααααααα
Τα παιδιά όλα μαζί τραγουδώντας και χορεύοντας όλα μαζί ala παλιά Ελληνική ταινία (βλέπε: Βουγιουκλάκη Παπαμιχαήλ μαζί με εργατιά)
ειδα δυο μάτια κοκκινωπά κοκκινωπά κοκκινωπά είδα δυό κόκκινα ματάκιαααααα λαλα λααα λαλα λααααα
δεν ξαναείιιιιιιιδα πουθενάαααααααα πουθενάαααααααα πουθενάααααα τέεεεεεετοια κόοοοοοοοκκινα μάτιαααααααααα
....
Το γυρίσαμε και σε musical τώρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πρέπει να βάλουμε και μπαλέτο ένα απο τα επόμενα όνειρα μου θα ξεκινάνε έτσι
http://www.clicksmilies.com/s1106/party/party-smiley-038.gif
SeRxaNiTsa
14-06-07, 13:02
Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...:yahoo:
Γουρουνομιούζικαλ!!! :dance: Οινκ οινκ!!!:pig:
Ρέ αυτές οι γυναίκες... Όπου γλέντι και χορό, η Μαγδάλω πρώτη είναι....
ερε γελιααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τελικα το μυαλο σε παει πολυ μακρυα
μιουζικαλ λεει ο αλλος χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ , και φαντασου ολες εμας τις γουρουνες να χορευουμε και ala Μαιρη Λιντα και να χτυπαμε και αλανιαρικα τα δαχτυλα μας οπως τα χτυπαμε στις ζεμπεκιες και οι ανδρες να φορατε στενα ασπρα παντελονια και να χορευετε με κουλουρια στις πλατες !χαχαχαχχαχαχα
SeRxaNiTsa
14-06-07, 13:20
http://i62.photobucket.com/albums/h108/serxan/Happy-Happy1.gif
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o lignos exei poli gelio etsi opos kanei tis palames tou xaxaxaxxaxax
san analafri petalouditsa iiiiiiiiiiiiiiiiixaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SeRxaNiTsa
14-06-07, 13:30
ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα:D
Γενικά πολύ ανάλαφρο πήδημα...:lool::lool::lool::lool:
Πεταλουδίτσαααααααααααααααα??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol:
paidia elate elate na mas 8imiatiso ligo giati , poli gelio simera zigoste :priest: :priest:
SeRxaNiTsa
14-06-07, 13:33
Aααααααααααχχχχ...
Έμενα πρώτα που κατουριέμαι.... :lool:
SeRxaNiTsa
14-06-07, 13:50
Πάνε να φας τώρα :D
:lool: μου θύμησες κάτι σε σε ατάκα αλά Γκουζκούνη ''σκύψε ευλογημένη''
SeRxaNiTsa
14-06-07, 14:34
XαΧαΧαΧα!!! Θεόοοοοοος . . .:D:D:D
:lool: μου θύμησες κάτι σε σε ατάκα αλά Γκουζκούνη ''σκύψε ευλογημένη''
Και πού ξέρεις μαρή εσύ τις ατάκες του; Τί κατεβάζεις απο το ιντερνετ όταν λείπω; εεεεε??? :angry_wife:
SeRxaNiTsa
14-06-07, 14:52
Αχάαααααααααααααααα...
Ωστέ εσύ είσαι που τροφοδοτείς με "ρεύμα" τον "γλόμπο" και "λάμπει" !!! :lool:
Κοκκινονίκος
14-06-07, 17:13
Πιγκυ: ΠΑΙΔΙΑ! Η Πιγκυ στέκεται κοκαλωμένη. Τα παιδιά γυρίζουν και την βλέπουν
πιστεύω πως οι περισσότεροι διάβασαν άλλα και κατάλαβαν, αρχικά, άλλα :P
νύχτς μυστηρίου εξελίσσονται :D
πιστεύω πως οι περισσότεροι διάβασαν άλλα και κατάλαβαν, αρχικά, άλλα :P
νύχτς μυστηρίου εξελίσσονται :D
??????
Κοκκινονίκος
14-06-07, 20:14
ίντα? τι εννοώ όταν λέω ότι άλλο θα καταλαβαν?
είχα μια ενόχληση στο εντεράκι εκείνη τη στιγμή και επειδή ντράπηκα να το πω τους ξεγέλασα, είπα και καλά ότι είδα κάποιο όραμα αλλά μάλλον ο νικ με πήρε χαμπάρι ;p :D
Ti epathe telika o soraver??
Den mou aresei auto pou eipe i Rozanna oti ha mas vgoun se kako ta gelia
Lete na kserei tpt??
SeRxaNiTsa
15-06-07, 14:46
Aι εεεεεεεεε...Κάνεις και εικασίες πιτσιρίκο!!!:P
γιούχουυυυυυυυυυυυυυυ το παλέρμο το σταματήσαμεεεεεεεεεεεεεεε :P
SeRxaNiTsa
16-06-07, 00:05
ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!
Για τον Νιδάκο όχι...:lool:
ΚΑΤΑΣΚΟΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D
palermo? :stupido3: ti einai? to exo xanakousei alla de xero ti 8a pei
λέτε να το ξεκινήσουμε μιας που μαζευτήκαμε?
Κοκκινονίκος
16-06-07, 11:38
Καλημέρα κακόπαιδα :)
τα μπανάκια τα αρχίσατε ή ακόμη?
να ετοιμαζεται το φρεντακι μου περικαλω :)
SeRxaNiTsa
16-06-07, 12:05
Πάνε στο μπαρ μία βόλτα...:P
Εδώ μόνο αίμα προσφέρουμε!!! :lool:
:lol: :lool: :lol: :lool: :lol: :lool: :lol:
palermo? :stupido3: ti einai? to exo xanakousei alla de xero ti 8a peiTo Palermo (http://en.wikipedia.org/wiki/Palermo) ειναι η πρωτευουσα της Σικελιας και φημιζοταν για την μαφια της.
Θυμαμαι μικρα και τρισευτυχισμενα χαζα παιδακια οταν ειμεθα,παιζαμε στις αλανες ενα παιχνιδι που ξεκινουσε με την φραση "πεφτει η νυχτα στο Παλερμο..." :D
Καλοκαιρι,σαγιοναρα κι ο μηνας εχει εννια!Περασμενα μεγαλεια :P
Ελπίζω το silent hill να μην καταλήξει σαν το παλέρμο όταν το ανέλαβε ο φριμαν :P
Κοκκινονίκος
16-06-07, 22:45
χεχεχ....βασικά μπερδέυτηκαν τα τοπικς μαμω...τσπ..ήπιαμε το καφεδακι παντως :)
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠεΙΣΟΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:clap: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:clap:
kaqi to fwnazeis apo dwmesa? na pa katw kai na peis sth giagia sou na ton kinigisei me th magkoura
σωστός χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Χουανίτα: Αγάπη μου θα ετοιμαστείς για να φύγουμε; Θα αργήσουμε και είναι κρίμα.
Πλάτων: Ναί ναί όπου νάναι κατεβαίνω.
Η χουανίτα έπινε ένα ποτήρι χυμό στην κουζίνα περιμένοντας ντυμένη με τα καλά της ρούχα τον Πλάτωνα. Αυτό το Σαββατόβραδο θα ήταν όμορφο. Αυτή, μαζί με τον άντρα της, που είχε να τον δεί καιρό, και με καλή παρέα.
Πλάτων: Έλα αγάπη μου, είμαι έτοιμος. Θα πάμε για φαγητό έτσι δέν είναι;
Χουανίτα: Ναί έτσι κανονίσαμε. ’χ αγάπη μου μου έχεις λείψει! Μου λείπεις συνέχεια όταν είσαι μακρυά μου!
Ο Πλάτωνας άφησε ένα βιβλίο που κρατούσε στο χέρι του, επάνω στο τραπέζι. Το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα και έφυγε απο το σπίτι για να περάσουν μιά όμορφη βραδιά!
Το βιβλίο είχε ώς τίτλο: "Καλως ήρθατε στο Silent Hill!"
Ο Σόραβερ βρίσκεται μέσα στο σκοτεινό παλιό σπίτι. Μερικοί ιστοί απο αράχνες είναι αρκετά ενοχλητικοί καθώς κολλάνε στο πρόσωπό του. Αχνά ακούει τα υπόλοιπα παιδιά να του φωνάζουnε απο έξω και να τον παρακινούν να γυρίσει πίσω, να βγεί απο το παλιό αυτό κτίριο.
Νίδις: Πάω μέσα. Πάω κι εγώ να τον βγάλω έξω.
Σερχανούλα: ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ??? Κάτσε πίσω, πού θα μας αφήσετε μόνες μας εδώ έξω! Η Πίγγυ έφυγε προς το κέντρο του χωριού και ο άλλος μπήκε μέσα εκεί να κάνει ποιός ξέρει τί!
Νιδις: Ένα λεπτό θα κάνω. Τον τραβάω απο το μανίκι και βγαίνουμε. Περιμένετε εδώ ένα λεπτάκι...
Ο Νίδις μπαίνει κι αυτός μέσα. τριγυρίζει μέσα στο παλιό σπίτι ψάχνοντας για τον Σοραβερ.
Τα κορίτσια βλέπουν μιά σκιά να κινείται απο ένα στενό σοκάκι πιό δίπλα.
Μέντορας: Καλησπέρα!
Ματίνα: ’! Γειά σου Μέντορα! Είδαμε την σκιά σου και τρομάξαμε λίγο :)
Μέντορας: χεχε :) Είναι λίγο τρομαχτικά εδώ έ; Είναι αυτά τα παλιά σπίτια που σε κάνουν να νομίζεις οτι είναι στοιχειωμένα :)
Σερχανούλα: (τρομαγμένη) Δέν είναι;
Μέντορας: ... Πού τριγυρνάτε μόνες σας; :) Καλύτερα να βρίσκεστε κοντά στο κέντρο του χωριού τώρα που νυχτώνει. Δέν είναι καλή ιδέα να τριγυρνάτε τέτοια ώρα στα όρια του χωριού. Μπορεί να χαθείτε και...
Τον Μέντορα τον διακόπτει ένα εκκωφαντικό και ανατριχιαστικό μουγκρητό. Ένα μουγκρητό σάν απο κάποιο εξωπραγματικό τεράστιο ζώο να βρυχάται. Σάν ένα τεράστιο ζώο απο έναν διαφορετικό κόσμο!
Σερχανούλα: ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; :S
Μέντορας:... Τίποτα.. τίποτα. Θέλετε να έρθετε μέχρι το σπίτι μου; Μήν είστε μόνες εδώ έξω. Ελάτε να πιούμε ένα τσάι.
Ματίνα: Το θεωρώ καλή ιδέα αλλα θα πρέπει να περιμένουμε για τα παιδιά.
Ο Νίδις βλέπει στο βάθος του διαδρόμου μιά ανθρώπινη φιγούρα. Είναι αρκετά σκοτεινά μέσα στο σπίτι, δυσκολεύεται να δεί.
Νίδις: Σοραβέρε; Εσύ είσαι; Είσαι εκεί; Σοραβέρε;
Ο Νίδις Πλησιάζει προς το βάθος του διαδρόμου. Καταλαβαίνει πως η φιγούρα αυτή ειναι ο Σόραβερ. Γυρισμενος πλάτη προς τον Νίδι, ακίνητος.
Νίδις: Σόραβερ; ΣΟΡΑΒΕΡ;
Ο Νίδις πιάνει απότομα τον Σόραβερ απο το μπράτσο και αυτός τρομάζει, σάν να ήταν κάπου χαμενος. Κάπου βυθισμένος με την σκέψη του.
Νίδις: Σόραβερ! Τί συμβαίνει; Σε φωνάζω ποση ώρα τώρα;
Σοραβερ: (Σάν ζαλισμενος) Ε; ε; Νίδι; ... Νίδι κοίτα εκεί!
Ο Νίδις γυρίζει το βλέμμα του προς το μέρος που κοιτούσε ο Σόραβερ. Μία καταπακτή. Μπροστά στα παιδιά υπάρχει μιά ανοιχτή καταπακτή, το μέγεθος της οποίας με το ζόρι χωράει να περάσει ένας άνθρωπος.
Νίδις: Τί έχει εκεί μέσα; Είναι κατάμαυρα, σκοτεινά!
Σοραβερ: Δέν... δέν ξέρω... απλά την βρήκα εδώ... και...
Η Πίγγυ κάθεται στο πεζούλι του σιντριβανιού δακρυσμένη. Το σκηνικό της έφερε στην μνήμη το χθεσινό της όνειρο με τον Φρίμαν. Πλατσούρισε λίγο με τα νερά και μετά γύρισε αργά το βλέμμα της παντού στο χωριό.
Πίγκυ: Μα τί σόι άνθρωποι είναι αυτοί εδώ! Είναι όλοι θλιμένοι! Δέν βλέπεις χαμογελαστό άνθρωπο πουθενά! (λέει ψιθυριστά στον εαυτό της). Το βλέμμα της στάθηκε προς το κλειστό ταχυδρομείο. Όλα τριγύρω έρεαν κανονικά εκτός απο αυτό το μαγαζί, αυτό κτίριο οπου υπήρχε το ταχυδρομείο. Παρατήρησε την τεράστια μαύρη τζαμαρία. Τόσο σκοτεινά εκεί μέσα... Τόσο σκονισμένη η τζαμαρία που με δυσκολία κάποιος μπορούσε να δεί μέσα τα σκονισμένα ράφια και γραφεία. Και τα ντουβάρια αυτά... περίεργο.. είναι κατάμαυρα... βαμμένα μάυρα... όχι απο την σκόνη και την πολυκαιρία... είναι μαύρα... μπογιά...
Μιά φωνή έκανε την Πίγκυ να τρομάξει στιγμιαία και να διακόψει τις σκέψεις τις:
Μέντορας: Το ταχυδρομείο. Η αλήθεια είναι πως όσο καιρό είμαι εδώ, δεν το θυμάμαι ποτέ ανοιχτό.
Πίγκυ: Ε... είσαι καιρό εδώ;
Μέντορας...
Πίγκυ: Πρέπει να φύγω. Συγνώμη που με βλέπεις έτσι... κάτι μπήκε στα μάτια μου γιαυτό είναι δακρυσμένα... Είναι αργά, καληνύχτα, θα με ψάχνουν τα παιδιά!
Μέντορας: Μήν ρωτήσεις ποτέ τους κατοίκους του χωριού για το ταχυδρομείο... Δέν θα σου δώσει απάντηση κανένας.
Πίγκυ: Σάν τί να ρωτήσω δηλαδή. Δέν είναι παρα ένα πρώην ταχυδρομείο.
Μέντορας: ... Σωστά... Καλό σου βράδυ! Σας περιμένω αύριο πρωί για τσάι... :)
γελαω TOOOOSO καθε φορα που βαζεις και φατσουλες διπλα απο τα λογια !!!!!
θα πεθανει κανενας αλλος? τι 8α γινει ? 8ΕΛΩ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΩ ΡΕΥΜΑ ....8α σου κλεψω τη σεναριο-γραφικη σου ιδιοτητα ...κανονισε χαχαχαχχαχαχααχ
κάτσε περίμενε εγώ δεν συνήλθα ακόμα απο το θάνατο του βρο θες να πέσω σε κατάθλιψη? ;p
SeRxaNiTsa
19-06-07, 12:32
Αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ...:hit:
Soraver έτσι και βάλεις τον Νιδάκο να ψάξει μέσα στην καταπακτή σε καθάρισα... :mad:
Δεν θα σε σκοτώσει κανένας...:D
Από εμένα θα φύγεις σε αυτό το έργο αν βάλεις τον Νιδάκο να κάνει χαμαλοδουλειές...:diee :P
Κατάλαβεεεεεεεεες...??? ;p
Έεεμμμ!!! ο παλιοξεροκέφαλος μπαίνει στο σπίτι ... Εεεεμ!!! παρασέρνει και τον άντρα...:lool:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Κρατήστε με...:lol:
κάτσε περίμενε εγώ δεν συνήλθα ακόμα απο το θάνατο του βρο θες να πέσω σε κατάθλιψη? ;p
ναι το καλο μου το κοριτσι ...πηγε αυτο εκει στο συντριβανακι και πλατσουριζε ...εκει που ειδε το Φριμαν στο ονειρο να διαφημιζει το "ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ" ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ στη Προξενου Κορομηλα Θεσσαλονικης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι φορούσε δεν μας είπε :lol: :lol: :lol:
Βρέ δέν ντρέπεστε λίγο βρέ. Άτσιπα κορίτσια... τσ τσ τσ τσ...
αααααααα εγώ δεν τα δέχομαι αυτά τσίπ και βλακείες, και που βάλαμε στο σπάικ το έχω τύψεις, αυτά είναι πράγματα του σατανά μια ζωή άτσιπη θα είμαι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ FOR EVER :ole:
Νιδις: Έλα, πάμε να φύγουμε απο εδώ. Τα κορίτσια εμας περιμενουν έξω, είναι φοβισμένες και έχει σχεδόν νυχτώσει!
Σοραβερ: ...ναι... ναί έχεις δίκαιο πάμε αλλα....
Νίδις: Τί έχεις, δείχνεις σκεπτικός και περίεργος.
Σοραβερ: Δέν ξέρω... δέν ξέρω αλλα μου φάνηκε οτι μέσα στην καταπακτή είδα ένα κοριτσάκι.
Νιδις: ???
Σοραβερ: Σάν να με είδε και να τρόμαξε κάπως... μπήκε πιό βαθιά στην καταπακτή... ίσως με πέρασε για κάποιον...
Νίδις: Πρέπει να φύγουμε Σόραβερ... Πάμε έξω τώρα και αυριο βλέπουμε, όλο και κάποιος θα ξέρει τί γίνεται, θα ζητήσουμε να έρθει βοήθεια.
Σοραβερ: Σωστά... άν έχει εγκλωβιστεί...αλλα... αλλα όχι... δέν γίνεται, δέν μπορεί, φαινόταν να κινείται, να τρέχει μέσα στην καταπακτή, δέν φαινόταν εγκλωβισμένο...
Νίδις: Έλα σέ παρακαλώ, θα το λύσουμε άυριο καλά;
Ο Νίδις προχωράει μπροστά και απο πίσω ακολουθεί ο Σόραβερ.
Σοραβερ: Πρέπει να είμαστε αρκετά βαθιά, και έχει παρανυχτώσει και δεν ξερω προς τα πού είναι η έξοδος.
Νιδις: Μήν ανησυχείς, θυμάμαι εγώ.
Καθώς τα παιδιά κινούνται και φτάνουν προς την έξοδο, ακούγεται απο έξω η ίδια κραυγή ζώου που ακούστηκε και προηγουμένως.
Νίδις: ΩΧ! (σταμάτησε πελαγωμένος) Αυτό ακούστηκε απο έξω! ΑΜΑΝ! ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΟΡΑΒΕΡ! ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΟΡΑΒΕΡ?
Ο Νίδις γυρίζει να δεί τον Σόραβερ και ξαφνικά αντί για τον σόραβερ βλέπει ένα μαύρο ζώο με κόκκινα μάτια να ορμάει απότομα καταπάνω του...
Η Πίγκυ κατευθύνεται προς το κτίριο του ιατρείου οπου βρίσκονται τα δωμάτιά που φιλοξενούνται τα παιδιά. Έχει νυχτώσει για τα καλά. Καθώς απομακρύνεται απο το σιντριβάνι, παρατηρεί με την άκρη του ματιού της τον Μέντορα ο οποίος πήγαινε απο την άλλη κατεύθυνση. Πήγαινε προς τα παλιά σπίτια, εκεί οπου κοντά έμενε και αυτός. Αποφάσισε να ρίξει μιά ματιά στο ταχυδρομείο. Η όλη κουβέντα της όξυνε λίγο την περιέργεια.
Πιγκυ: Γιατί όχι, θα πάω στο ταχυδρομείο και θα κοιτάξω μέσα απο τα τζάμια.
Η Πίγκυ προσπαθεί να δεί με εμμονή μέσα απο την βιτρίνα. Δέν φαίνεται τίποτα. Είναι ολοσκότεινα. Ούτε κάν γυαλίζει τίποτα, τίποτα. Λές και η βιτρίνα είναι απο κάτι το συμπαγή.
Ματινα: ΠΙΓΚΥ! ΠΙΓΚΥ!
Η Πίγκυ γυρίζει και βλέπει την Ματίνα και την Σερχανούλα ναι την πλησιάζουν με γρήγορο βήμα.
Ματίνα: Πίγκυ! Ο Σόραβερ είναι μεσα στο κτίριο, και μπήκε και ο Νιδις για να τον βγάλει έξω, αλλα πέρασε πόση ώρα και είναι ακόμα μέσα!
Σερχανούλα: Ναι και εκεί που μιλούσαμε με τον Μέντορα ακουστηκε ένα ουρλιαχτό ζώου πάνω απο τον λόφο, και τώρα πρίν λιγο ξανακούστηκε και αρχίσαμε να τρέχουμε με την Ματίνα προς τα εδώ!
Πιγκυ: Μα πότε μιλούσατε με τον Μέντορα;
Σερχανούλα: Απο την στιγμή που εφυγες μέχρι τώρα, μιλούσαμε συνεχώς με τον Μέντορα και μας πρότεινε να πάμε για τσάι στο σπίτι του.
Πιγκυ: Μα κι εγώ μιλούσα με τον μέντορα εδώ στο συντριβάνι. Και μόλις πρίν απο λίγα δευτερόλεπτα έφυγε για προς το σπίτι του.
Ματίνα: Πώς είναι δυνατόν!
Σερχανούλα: Πάμε γρήγορα να βρούμε τα παιδιά! Πρέπει να βγούνε απο το σπίτι! Είναι νύχτα, ακούγονται ουρλιαχτά απο το βάθος στους λόφους και ο Μέντορας μας είπε να μήν κυκλοφορούμε εκεί κοντά! Τί θα κάνουμε!!!
Ματινα: Πάμε να μιλήσουμε με τον Νίκρεντ. Γρήγορα.
Τα κορίτσια ξεκίνησαν για το ιατρείο όταν το μάτι της Πίγκυ έπεσε για τελευταία φορά μέσα απο την βιτρίνα του ταχυδρομείου... κάτι είδε εκεί.... ήταν... ήταν ένα κοριτσάκι... αλλα τώρα δέν υπήρχει πιά. Εϊναι σίγουρη! Το είδε! Έστω και για κλάσματα δευτερολέπτου!
Χουανίτα: Πολύ ωραίο μαγαζί ε;
Πλάτων: Ναί πραγματικά. Άσωτε πού είναι η αραβωνιαστικιά σου;
Άσωτος: Όπου ναναι φτάνει, δέν θα βρίσκει να παρκάρει :S :)
Χουανίτα: Είναι καιρός να παντρευτείτε κι εσείς! Κοίτα εμάς! Νιόπαντροι και ευτυχισμενοι!! :D
Άσωτος: Προς το παρόν είμαστε στον αρραβώνα και βλέπουμε. Όταν τελικά πάρουμε το σπίτι που είδαμε και μείνουμε μαζί, τοτε το επόμενο βήμα θα είναι ο γάμος.
Χουανίτα: Ά! Νά'την χεχεχε :D Βρήκε πάρκαρε εδώ μπροστα!
Πλάτων: Άντε για να παραγγείλουμε γιατί έχω ξελυγωθεί!! :D
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:03
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:
Νιδάκοοοοοοοοοο...
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:
Η πιγκυ η καημενη στο τελος θα αληθωρισει χαχαχαχχαχαχαχχα
αρε κατακαημενε Sovarev , τα φαγες και συ τα ψωμια σου σε αυτο το επεισοδιο , τι τα ηθελες τα εξερευνητικα και τα μυστηρια? καλα δεν καθοσουν μεσα στις λασπες εκει οταν μας εστειλες ολους στο διαολο?
Η πιγκυ η καημενη στο τελος θα αληθωρισει χαχαχαχχαχαχαχχα
αρε κατακαημενε Sovarev , τα φαγες και συ τα ψωμια σου σε αυτο το επεισοδιο , τι τα ηθελες τα εξερευνητικα και τα μυστηρια? καλα δεν καθοσουν μεσα στις λασπες εκει οταν μας εστειλες ολους στο διαολο?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντε ενας ενας να περνετε σειρα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα
εγω σας το λεω ηρ8α για να μεινω ...θα πεσω τελευταια χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:14
Freemaaaaaaaaaaaaaaan!!!:slap:
Ο άντρας μου είναι καλάαααααααααα???:fishhit:
Πεςςςςςςςςςς:eat_nails:
ΧαΧαΧαΧα;p
me koroideves gia ta swlhnakia mou,eee? kala na pa8eis!!!! ola edw plhrwnontai!!! alla exw mia aporia... pws se katafere to terataki?
ρε τον βαλσαμωσε τα ματοτσινορα κανονικα .....καλα να παθει ομως , να μαθει πως η περιεργεια την εφαγε τη γατα και τη γατα και το sovarev εφαγε
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:30
Ρε σεις... Μπορεί να γυρίσει το σενάριο...:P
ΠΟΤΕ δεν ξέρετε...:lool:
Soraver ζεις εσύ μας οδηγείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!:clap:
βρε αστον απο κει να παει στον αγυριστο ..ολο μπελαδες μας δημιουργει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: να μην τον κανουμε παρεα ακομα και αμα γυρισει
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:41
Και ποιος θα μας γυρίσει πίσω???:D
Κάτσε να φτάσουμε σπιτάκια μας και μετάαααα... :lol:
Ξέρω εγώ τι θα κάνω!!! ;p
βρε ουστ απο εκει , αστον να παει και να μη ξαναρθει , θα βρουμε κανα μαλ@κα να μας κουβαλησει ...τι διαολο χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
............ θα βρουμε κανα μαλ@κα να μας κουβαλησει ...τι διαολο
to 3eroume oti eimaste. den einai anagkh na mas to ypen8ymizeis
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ , ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:49
Koure...ΧαΧαΧαΧα :D:D:D:D:D
Έλα ρε συ μην το παίρνεις κατάκαρδα...:P
Και η μαλακία μέσα στην ζωή είναι!!!:lool:
καλα και συ τρελη εισαι ?? ετσι το πα χαχαχχαχαχαχαχαχαχ
SeRxaNiTsa
19-06-07, 15:57
"Τρελός είιιιιιιιιιιιμαι...Μαλάκας δεν είιιιιιιιιιιιμαι!!! ":lol::lol::lol:
Και γαμώ τις ατάκες!!!:D
γιατι εχεις αυτοκινητο? χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
SeRxaNiTsa
19-06-07, 16:00
Έχω κότερο... Πάμε μια βόλτα???:lool:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.