Επιστροφή στο Forum : Πάμε κανα καφέ ρε σείς;
Δέν πάμε για κανα καφεδάκο λέω γώ! Σερχανούλα πότε σκάς μύτη κατα δώ; :)
ασχετο σχετικα με τη φωτο με τη γκομενα
καλοταισμενη την εχεις φριμαν ε? χορευει για να χονεψει , ξεκουμπωσε και τα παντελονια να μη ζοριζετε ...
SeRxaNiTsa
05-07-07, 13:08
Σάββατο θα είμαι επάνωωωωωωωωωωω!!! :clap: :clap: :clap:
Καφεζάααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιι
Καφεζάααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιι
:excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited:
Αντε ωραία! Ρε σεις; Πάμε σε κανενα λουνα πάρκ Σάββατο; Γουστάρει κανείς; Να πιούμε και εκεί μέσα την μπυρίτσα μας να ανεβούμε και στα επικίνδυνα; Εχω πολύ καιρό να πάω και ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! :dance2: :dance2: :dance2:
SeRxaNiTsa
05-07-07, 13:19
Αααααααααχχχχχχχχχχχχ...:D
Εγώ είμαι χεστρώνι!!! :lol:
Πάμε αλλά στα πολύ επικίνδυνα να ανέβετε εσείς!!! :P
Έχω και κακό οικογενειακό ιστορικό...Καρδιά κτλ Απαπαπαπα :lool:
Ναι ρε εννοείται. Κι εγώ χέστης ειμαι. Θα ανέβω στα βαρκούλες αρμενίζουνε. Στα πελώρια τσιριχτά εγώ θα χαζεύω τους άλλους να τσιρίζουνε και θα τρώω hot dog :lol::lol: Αλλα έχει καλή φάση! :D Πείτε πείτε!! :D:D:D
SeRxaNiTsa
05-07-07, 13:26
Ωραία πάμεεε... :D ΄
Μάζι θα την βγάλουμε!!! :lool:
Νιδάααααααααακο πες ναιιιιιιιιιιιιιιι πες ναιιιιιιιιιιιιιιιιι πες ναιιιιιιιιιιιιιιιιι :knie:
ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΟΜΩς :( :lool: :linchstill: :confused:
An pame tha aneveite oloi sto sfyri :P
Den leei na pame kai na min anevoun merikoi :P
Ego eimai mesa se oti pei i parea !!!
SeRxaNiTsa
05-07-07, 13:59
ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚ...:ohh:
Γιώργοοοοοοοοοοο... :angry:
fantasou twra. na leei o nidis kati kai na fwnazei apo dipla h serxanoula "giwrgo mplamplamplampla sfuri mplamplamplamplampla pantofla mplamplamplamplampla" kai na leei o nidis ena "ssssssst" kai na akous meta th serxanoula "nai giwrgo mou :***"
autes kurioi einai oi a3ies pou dida3an oi pappoudes mas
auta pou den dida3an einai ti ginetai meta sto spiti. u call call it KREBATOMOURMOURA
upografh
o misogunhs ;p
SeRxaNiTsa
05-07-07, 14:07
ΠΑΡ'ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Τσοπανόσκυλο :P
SeRxaNiTsa
05-07-07, 14:11
Καθρεφτάαααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιι ... Παρ'τα διπλααααααααα :P
mpla mpla mpla .... gia ola talla adiaforo giati pino mpafous kai paizo pro....
(opou paizo pro valte diavasma :P )
Ε για μένα ξέρετε ... τα γνωστά :crazy:
:linchstill: Ώρα και μέρoς ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :P
SeRxaNiTsa
05-07-07, 15:04
Σωστόοοοοοοοοοοοοος!!! :D
εγώ είμαι μέσα θα ανέβουμε παντού ΚΑΙ στο σφυρί δεν θέλω χαζά αλλά δουλεύω αύριο μέχρι τις 8,30 οπότε ή ξεκινάτε και μετά έρχεται κάποιος και με παίρνει από τη μάκρο ή ξεκινάμε στις 9,15 με 9,30 διαλέξτε εσείς,
akoma kalutera. apo noris tha exei ena soro skatomora. opote pio arga tha exei ligotero sxetika kosmo kai pio drosia opote tha aneboume se perissotera paixnidia xoris na petuxoume megali oura !!!! :D:D:D Goustaro goustaro!!!
πως φαίνεται ότι βαριέται να έρθει να με πάρει ε? βρήκε και λόγο για να το αποφύγει:lol: ;p
na pareis ta rouxa sthn douleia kai th aperasoume na se paroume me to pou sxolaseis. Kai kanonise kakomoira mou na se petuxo me kanena tsigaro sto xeri pali!!!! :angry_wife:
εεεεεεεεεεμμμμμμμμμμμμ δεν γίνεται να έρθω να σας βρω στο σπίτι ? :flute:
SeRxaNiTsa
07-07-07, 00:42
XαΧαΧαΧα!!! :D:D:D:D
Εγώ ετοιμάζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....
SeRxaNiTsa
07-07-07, 13:01
Άντε να ξυπνάμεεεεεεεεεεεεεεε ;p
Θέλετε να δώσουμε ραντεβού στις 9.30 έξω απο το magic park? Εγώ θα περάσω να πάρω την Φωτεινή και την Piggy απο την δουλεια :)
Μια χαρά ακούγεται η ώρα, ερχόμενος παίρνω και nidi + serxanoula και τα μελε εκεί ;)
wraia 8a ferw ki egw nickred kai rozanna, kai o material ton stay kai ton koure
Roger!! Πάρτε και καμιά φωτογραφικη μαζι ρε! Θα έχουμε ντοκουμέντα κόσμο κρεμασμένο να ξερνάει πάνω στα σφυρια και στα τρένα φαντάσματα λέμε!!! :D:D:D xaxxa!!
Θα πάρω εγώ φωτογραφική! :P
stay_close
07-07-07, 20:05
emeis 8a arghsoume ligo.. mh fugete ;p
oxi phgainete kai 8a sas paroume gia odhgies pws na r8oume (twra eimaste me to laptop sta temph)
giati kaneis den to shkwne? eleos..... phgame gia kafe monoi mas k meta ta mazeposame k fugame k gurisame thn wra pou milhse o stay sto shoutbox
meta ap auth th sumperifora egw eipa na mhn 3anampw... alla ok eimai kalo paidi
Καλά ρε τόσα sms και mms με τον χάρτη σε στείλαμε και ΔΕΝ είδες κανένα; Τύφλός είσαι; :P
Τεσπα περάσαμε πάρα πολύ καλά :)
Είσαι καλό παιδί; Και τί δουλειά έχεις στο φόρουμ!!
me phran shkwno apo thn koukidoparea kai me eferan....
Apogeuma ego xlomo. Alla gia bradaki gia mpura eimai mesa!
την Κυριακή δεν σας βολεύει?
Βασικά Κυριακή είπα στου Παύλου πως θα πάμε παο το σπίτι του να δούμε το καινούριο τους σπίτι.
σημερα για ποτακι? mini γουρουνοκατασταση>?:)
Nai ego goustaro. pame.
oti ora thelete arkei na einai meta tis 7, kathoti prin tis 7 tha pao na kopso ta mallakia mou :D:D:D
na proteino kati? I Matina simera douleuei se ena magazi stin polixni to brady. Leme na pame se ekeino. Episis i piggy sxolaei kata tis 9.30.
Opote leo na paro piggy kai an thelei kai h fofoka na erthei kai na trabiksoume kata polixni.
Aete mporeis? eisai mesa? tha se po stigma gia to gps to pou einai to magazi ;)
Ti lete? na to kanoume kapos etsi? na brethoume gia mpuritses polixni kata tis 9.30 - 10 sto magazi pou douleuei h matina? mou eipe oti ekeini tin ora einai idanika giati den tha exei kai kosmo kai tha katsei mazi mas. (xoria to oti einai dikos mas anthropos kai tha mas koubalaei oli tin ora patatakia! xaxaxaxa)
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ !! Ελατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε , κατα τις 10,00 -10.30 ειναι super! ε θα ρθείτε? θα ρθειτε?
Περιμένουμε στιγμααα λεμεεεε... Να πεις και την vicky να ερθει :clap:
xlomo na erthei alla ok, tha tin po :) Molis pao spiti tha sas doso stigma ;) :D
τελεια τελεια πολυ χερομαι!
τι 8α με φερεται δωρο? εμ πως με αδεια χερια 8α ρ8ειτε πρωτη φορα? χαχαχαχχαχα
οκι free περιμένουμε :D
Αλλα καλύτερα να δώσεις χάρτη :D
Λοιπον. Η οδός είναι (για τους έχοντες gps) Αγνώστου στρατιώτου 13. Είναι πίσω απο το στρατόπεδο Πάυλου Μελά. Εκεί που είναι μαζεμένες οι καφετέριες της Πολίχνης. Το μαγαζί λέγεται "ΠΛΑΤΕΙΑ"
10 και κάτι be there guys!
Καλά εκεί και με τα πόδια έρχομαι, δίπλα είναι :crazy:
lol.
mia xara se brisko :P
pli wraia htan mono h karakaltaka mas efyge noris kai den mas afhse toulaxiston kanena sfinaki parakathikh . Ola monoi mas ta eipiame :P
Mas trabh3e kala kala sthn poliiiiiiiixniii thn ekane kai kuria stis 12:00 :diee
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η :(
kai egw ti na kanw eprepe na tous filepsw.... kai na sou ta pota kai na sou ta sfinakia kai Artemis ela kai Artemis fyge kai h kuria sthn krebatara ths ;p
Ντροπη σου kai ftou sou :D
το καημένο το κοριτσάκι η Άρτεμις τι έφταιγε? μες τα δρομολόγια την είχες, έλα την άλλη φορά θα μας πας στο kitchen να δει και η Ματίνα διαφορά αλλά εκεί θα μας κεράσεις εσύ;p
το καημένο το κοριτσάκι η Άρτεμις τι έφταιγε? μες τα δρομολόγια την είχες, έλα την άλλη φορά θα μας πας στο kitchen να δει και η Ματίνα διαφορά αλλά εκεί θα μας κεράσεις εσύ;p
Το κοριτσακι επρεπε να καψει οποτε καλα την εκανα. :P
μπρρρρρρρρρρρρρρρ κιτς κιτς τι να κάψει καλέ αφού καμένο το είχε ;p :crazy:
πιο χαμηλα πιο χαμηλα :clap:
;p καλέ αν αυτό δεν είναι αφράτο τι να το κάνεις ? να πιάνεις κόκαλο και να παθαίνεις κατάγματα στο χέρι σου από το ζούληγμα? τι λέω πιο ζούληγμα τσούγκρισμα θα είναι αυτό ;p
καλημερα παιδια !
και εγω περασα πολύ καλα (δεν δουλευα κιολας τελικα) , μετα κοιμηθηκα και καλα , λεω "αστους αυτους να μπεκροπίνουν ...εγώ θα ξαπλωωωωνω" :D :D :D :D
Μητσο You are for the carnivals μη μιλας γιατι τζαμπα τα εψησα τα σουβλακια χ8ες ...αμα ολοι οι πελατες μου ηταν σαν εσενα......;p ;p :P :P
ego akoma exo ponokefalo. Oi mpures pou ipia itane bombes :S:S:S
Ηταν απο το διπλα το μαγαζι που πηγαμε στην αρχη η μπόμπα χαχαχαχχαχαχαχ
Ftaiei oti anakatepsa mpures apo duo diaforetika magazia :S:S:S asxeta pou oles itan idia marka :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΤΥΧΩς εχεις το Gps , αλλιως πως θα γυριζες σπιτι? :linchstill:
χαχαχχαχαχαχαχαχχα , του εδωσες στιγμα τι διευθυνση του σπιτιου σου και αυτο που σε παρκαρε? 2-3 στενα πιο μετα? αχαχχαχαχαχαχαχ
Hey εσεις του Βορρά !
Πέμπτη 6 Σεπτεμβριου 2007 να βρεθούμε να τα π(ι)ούμε. Συνάντηση 21:00 με 21:30 στο Carrefour ακα Μακεδονια center. Για να βλέπω συμμετοχές :crazy:
Υ.Γ. Για το μεταφορικό του θέματος κανονίζεται ;)
εγώ είμαι δίπλα έρχομαι και σασ βρίσκω
Γουστάρω. Θα πάμε για καμιά ρετσίνα; Η για ποτάκι;
Για ποτάκι λέω εγώ, τη φάση ρετσίνα να τη κάνουμε καμιά Κυριακή προς Περαία μεριά ;)
cool cool!!! DONE! Na poume kai aswto.
kako_paidi®
04-09-07, 16:25
Να έρθω Σ.Κ. Θεσσαλονίκη? :xmmm:
Να έρθω Σ.Κ. Θεσσαλονίκη? :xmmm:
Ρητορικές ερωτήσεις κάνεις τώρα. Η απάντηση είναι η πιο πάνω πάντως !
alkoolesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss s
alkoooleeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssss \m/
kako_paidi®
04-09-07, 16:49
oxi den einai rhtorikh.... apla rwtousa to programma mou (h diaforetika tin tyxh!)
kako_paidi®
04-09-07, 17:06
den kserw, tin paraskeyh tha kserw....
εγώ εχω μάθημα ως τις 9 θα με περιμένετε?
Poia mera exeis mathima?kai to Savvato kai tin Kyriaki??
AN kai dino Deutera Triti kai Tetarti tha prospathiso na ertho!!
Ante ela kakopaido kai se fulokseno an thes. Tha kanoume agkalitses. Fere kai to laptopi na to kotsaroume sto routeri na paizoume wow dipla dipla :D:D:D:D h stin teliki na kanoume trampa mp3s apo to topiko diktuo :D:D:D:D:D (exo ego kalodio extra gia to laptopi ;);)
kako_paidi®
04-09-07, 22:30
deleastiko... na erthw thessaloniki, gia na mporoume na paiksoume wow dipla dipla.... :xmmm:......
.
.
.
.
Me douleueis? :P
XAXAXAXAXAXAXAXA ναι να είστε σίγουροι πως θα σας αφήσω να παίξετε θα κάνω ησυχία :evil: :evil: :evil: :evil:
ασε που το ρουτερ κανει και φασαρια... μεχρι κατω ακουγεται ετσι piggy??
ναι ναι δεν 8α μπορείτε να κοιμη8ειτε λοοοοοοολ
:mad: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
pame na liosoume sta retsinidia. :D:D:D:D:D:D
auta ta retsinidia exoun sxesh me ta klanidia?
auta ta retsinidia exoun sxesh me ta klanidia?
Όχι. Γιαυτό είπαμε να μήν σε πάρουμε μαζί μας, :lol: ;p ;p ;p ;p
ρετσινα σ/κ ρε ρεμαλια? και εγω εγω ποτε θα πιω ρετσινες?
πλακα εχει αυτος ο δικος σου μια με τα σορτσακια μια με τα παντελονια μας εμφανιζεται , ο σκυλος που πήγε κρύωσε? χαχαχαχχαχαχαχα ε και γω τον θελω πως να το βαλω και εγω?
loooooooooolll click to hide looooooolll
cool cool!!! DONE! Na poume kai aswto.
Μολις το ειδα :D
Απεχθανομαι την ρετσινα ομως :cry:
Piggy πλακα εχει η εικονα της υπογραφης σου http://toonrefugee.com/smallimages/cardinal-spanked.jpg
Ριξε μια ματια και σ'αυτες :clap:
http://theyuinon.com/articles/images/bad-kids-spank.jpghttp://www.geocities.com/enrol57/spank.jpghttp://www.geocities.com/mrmilliron/SWB.jpghttp://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/picturehouse/the_notorious_bettie_page/_group_photos/gretchen_mol1.jpghttp://i78.photobucket.com/albums/j99/a-mazing1/Fun%20Pictures/BettiePageSpank.jpghttp://www.bible.ca/marriage/spanking-norman-rockwell.jpg
http://members.cox.net/francob/SPANKING8.bmp
nai eimai kalos sto na dialegw eikones gia upografes ;p
nai eimai kalos sto na dialegw eikones gia upografes ;p
σα δε ντρεπεσαι εκφυλε να συμπαρασυρεις την αθωα "Sus Scrofa" (http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/accounts/information/Sus_scrofa.html) σε ακολαστες γωνιες του μυαλου σου! :D
scrofa e?
axaxaxaxxxaxaxxaxa
scrofa e?
axaxaxaxxxaxaxxaxaIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIII
:creep:
.POU PAS ELA DW NA SE PW DUO LOGAKIAAAAAAAA AKOU SCROFAAAAA
:evil::P
Για σήμερα ισχύει ετσι; Ματίνα εσύ θα έρθεις κοπέλα μου; Παιδιά πάμε πουθενα που να εχει και τηλεόραση να χαζέψουμε debate? :D:D:D Θα έχει χαβαλέ!!
είπαμε που θα πάμε για να έρθω μετά τη δουλειά
nai giati sta upoloipa 8a pas prin th douleia
Hey εσεις του Βορρά !
Πέμπτη 6 Σεπτεμβριου 2007 να βρεθούμε να τα π(ι)ούμε. Συνάντηση 21:00 με 21:30 στο Carrefour ακα Μακεδονια center.
Refreshing
ναι θα ερθω με το Νικο , αν δεν αλλαξει κατι , που μεχρι στιγμης δεν φενεται να αλλαξει
Δέν ακούω μαλακίες. Τί να αλλάξει μωρέ. Λές να βουλιάξει ο Ντάου Τζόνις και να σε επηρεάσει για το απόγευμα; Να φροντίσεις να μήν αλλάξει. :P
θα τελειωσω αργα το ιατρειο αποψε οποτε θα παρω τηλ οταν τελειωσω να μαθω που κατσατε :clap:
SeRxaNiTsa
06-09-07, 15:08
Να μαζευτούμε να πάτε!
Επειδη ειμεθα "φαν" του ειδους, ΕΔΩ (http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=2716) υπαρχει λιστα με τα εμπορικα κεντρα της Σαλόνικης για μελλοντικη χρηση ;)
Συμφωνα με το αρθρο ΑΥΤΟ (http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=4476) θ'αναπτυχθουν ακομα τρια νεα εμπορικα :ole:
τελικα ακυρο το δικο μου παιδια , Δημητρη μη βιαστεις να μιλησεις , η μαμα μου ελειπε μια βδομαδα , και μιλησαμε πριν και με ειπε οτι επιστρεφει σημερα ...γαιδουρια να την αφησω .
(αυτο ηταν που φοβομουν μη τυχει και ακυρωσω ) sorry ειλικρινα παιδια . Την επομενη φορα :linchstill:
μπλα μπλα μπλα...... δεν ειπα τπτ :P
η αληθεια ειναι οτι θελω να κανω και λιγο διαιτα και detox απο το αλκοολ , γιατι τον τελευταιο καιρο παραγινε το κακο με τα ποτα .....ε και εσεις δεν βοηθατε την κατασταση ...σας ειδα πως πινετε σαν νερο τα ποτα αλκοολικια ολοι
auto pou miazei me th vodka alla den kaiei
Αφου την επομενη φορα θα εχεις καντινα :P
ελατε να φαμε σαντουιτσ στην καντινα και να πιουμε ρετσινες ...φυσικα και δεν κερναω loooooll τελευταια καλοκαιρινη συναντηση , τελη σεπτεμβρη θα κλεισουμε ουτος η αλλος ε? καλη ιδεα ε? εσεις θα ρθειτε εγω θα κονομισω χαχαχαχχαχαχαχ
ΜΑΣΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑΙΑΑΑΑΑ ΑΥΡΙΙΟΟΟΟΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3............
ουάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυ λολ
miaaaaaaaaaaammmmmmmmmm tha ta faaaawwwwwwww olaaaaaaaaaaaaaaaa
kuriakhhhhhhhhhhhhhh einaiiiiiiiiii freeeeeeee daaaaaaaayyyyyyyyyy
δεεεεεεεεεεεεν θααααααααααααααααααα προοοοοοοοολααααααααααααβειιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςς ςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαχαχα
θαααααααααα τααααααααααααα φαααααααααααααααωωωωωωωωω ολααααααααααααααα εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω
den kratiemai... perimeno na ftasei i ora...
Ρε θα πέσουν ξιφομαχίες με τα πιρούνια! Ρε θα μοιραστούνε αγκωνιές δεξιά και αριστερά. Ρε θα χορευουν οι μασέλες! Ρε θα γίνει της φουτάνας!
3 me 3kai kati i ora.
Xortiatis. Gia psita, kokoretsia kai alla kaloydia tis oras h soublas.
Osoi pistoi!!! ;););)
Meta akolouthei kafes sto panorama.
http://www.a7lum.com/vb/images/smilies/eating.gif
εχω δώσει εντολή και άρχισαν:P
http://www.holytrinityspokane.org/photos/grill.jpg
αυτα ειναι για μενα
Σαν έτοιμα τα βλέπω, να ξεκινάω σιγά σιγά να προλάβω και τίποτα :lol:
xalia pou htaaaaaaaaneeeeeeeeee apapaaaaaaaaaaaaaaa :P
το κατάλαβα ότι δεν περνούσες καλά....δεν μιλούσες καθόλου :D :D
με γεμάτο στομα δεν μιλάμε :D Μονο οι γουρουνες μιλανε και τρωνε :P
auto htan sponta? looooooooool
emena pantws arketa eu8ubolo mou fanhke
υπερβολεςςςς
http://img172.imageshack.us/img172/285/dsc00024ka3.jpg
πο πο πο πο πο το κοκορετσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι
αυτο ηταν το τραπεζι που φαγατε?
opws to pes, auto to trapezi efagan
και περιπου άλλο τόσο λολ
οοοοχι ρε φιλε τι φιλετα και τι μακαρονακια ειναι αυτα? και τι αλοιφες?
άλλο να τα βλέπεις και άλλο να τα τρως Ματινάκι
jezuz fucking christ φαγητό!!! :D
stay_close
11-09-07, 13:50
mesa :p mia oritsa einai apo do :D
καλή ιδέααααααααααα ;) ψοφάω για εκδρομούλες:excited: :excited: :excited:
περιμένω τηλ τότε :) :) :)
nai 8a kanonisoume ton epomeno proorosmo gia xalkida ti lete?
h Mirnoula 8a kanei pastitsioooooooooo:excited: :excited: :excited:
8elete? 8elete?
oxi
kati xwris na mageirepsei h akatonomasth?
stay_close
11-09-07, 15:17
nai pame stenh na tsakisoume kopsidia :D
nai 8a kanonisoume ton epomeno proorosmo gia xalkida ti lete?
h Mirnoula 8a kanei pastitsioooooooooo:excited: :excited: :excited:
8elete? 8elete?
Η μαγική λέξη, πότε ξεκινάμε είπαμε ;
nai pame stenh na tsakisoume kopsidia :D
pame pame pame pame
katse na sia3w prwta to fp, na stamathsei na katouraei sth diadromh
Pame pame. Apo ton allo mina blepoume. Prosorines afragkies exo :P
e nai den eipame kai aurio kale alikafreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee erxomasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee
posh wra einai apo dw?
Κανένα 4ωράκι να μην είναι;
nai nai 4 wres ;p
pianei omws to starlet ta 190?
Ναι αμέ, με ευνοίκο άνεμο άνετα.
θεσσαλονικη χαλκιδα ποσα κμ ειναι??
osa h a8hna - mish wra ;p
θεσσαλονικη χαλκιδα ποσα κμ ειναι??
Μόλις 456 χιλιομετράκια
3,5-4 ωρες δηλαδη.... να παμε αυθημερόν η για διήμερο?
tha do gps kai tha sou po Km.
Authimeron me tipota re seis. einai skotoma. isa isa enan kafe tha prolaboume. DIimero allios den aksizei, einai makrua.
stay_close
11-09-07, 16:25
oxi re konta einai ;p
ωραια ωραια... μπορει καποιος να μας συμβουλεψει που να μεινουμε??
Αντε θέλω να κάνω καμια χιλιαρα ακομα κμ με το μωρο πριν μας πιασουν οι βροχες:D
Ναι ναι ναι Χαλκίδα να έρθετε!!! :clap: :clap: :clap:
Γουρούνι ;) εσύ το εξασφάλισες το κομμάτι σου
Ζοράμπερ :mlk: εσύ δεν έχει κομμάτι
Να έρθετε όμως όταν θα είμαστε εδώ ε!:diee
Ακόμα να ξεκινήσετε;;;;;;;;;;;;;;;
molis exoume leftakia 8a er8oume 8a enhmervsoume prwta gia na eiste ekei ;)
emeis pantws 8a r8oume pio prin, mou uposxe8hke o stay pws 8a me paei sth stenh gia fai
molis exoume leftakia 8a er8oume 8a enhmervsoume prwta gia na eiste ekei ;)
Και ποιός σου είπε πως θές λεφτάκια;;;;;;;;;;;;;
emeis pantws 8a r8oume pio prin, mou uposxe8hke o stay pws 8a me paei sth stenh gia fai
Τι να σας κάνω εσάς τους 2 μόνο;;;
μπλιαχχχχχχχχχχχχχ
αν δεν έχουμε λεφτάκια το τουτου του freeman δεν θα φάει και δεν θα μας φέρει και μετά εμείς θα πρέπει να μείνουμε σε παγκάκια :sad:
AliG εγώ σου κάνω? :P
gay!!!!!!
SeRxaNiTsa
13-09-07, 16:53
Τάαααααααααααααααπα :lool:
Σαββατο βραδακι χτυπάμε καμιά μπυρίτσα;
Μέσα (έξω θα έχει κρύο μάλλον) :)
Ξέρεις πού έχω πολύ καιρό να πάω; Κάπου σε στύλ applebies κι έτσι. Μπριζώνεστε; Αλλα και οπου αλλού θέλετε δέν με χαλάει. μπύρα να είναι και όπου νάναι :D:D:D
με τα χιλια mate :yahoo: να ψιλομασουλισουμε και κατι
ΡΕ ΘΑ ΜΑς ΞΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΑ ΑΠΛ , και εχω σφυξες αυτο τον καιρο :motz:
gi auto taizeis ton kosmo lhgmena loukanikopitakia?
σε παρομοιο στυλ , και τερμα αμερικανικο εστιατοριο , με πολυ τεραστιεσ μεριδες και πολυ πιο οικονομικο ειναι το Ρουμπι Τσιουσντεη, στην Αγιας Σοφίας απεναντι απο τη Μητροπολη το παλιο κτηριο της Παστερ , τι λετε για εκει?
ναι ναι γι αυτο, και σιγα τα μουτρα που θα ταιζα ρε , γαι να προσεξω και την ημερομηνια λήξης loooool
Πώς παρκάρουμε στο κέντρο ρε συ.
Είναι και το άλλο στο εμπορικό εκεί στο ΙΚΕΑ κοντα. Ένα καινούριο τέτοιου στύλ σε πολύ γαμάτο μέρος. Δέν θυμάμαι πώς λέγεται.
... καλά όταν λέμε φαγητό, δέν θα φάμε, γιατί όντως γδέρνουν ζωντανούς εκει.
ουτε θα ψιλομασουλισουμε? :P
ε θα ψιλομασουλίσουμε εγώ πεινάω χιχιχιχιχιχιχι
apo twra peinas gia to bradu?
den pate kalaaaa
SeRxaNiTsa
14-09-07, 12:58
Γαμάτη διατροφή κάνει ο Μήτσουλας!!! :P
apo twra peinas gia to bradu?
den pate kalaaaa
οχι για αυριο :D
ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ? ΑΑΑ ΚΑΛΑ
Για Beer academy τι λέτε;
Κρηνη δεν είναι; Ναι γουσταρω. Φοβερή μπυραρία. Θα πάρουμε και ποικιλία αλλαντικοτυροκομικων
Yeap Κρήνη ;)
ΜΙΑΟΥΛΗ & ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 2 - ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
:lol:
http://www.beer-academy.gr/
:lol::lol: Εντάξει το ξέρω :P:P Δέν χρειάζομαι στοιχεία για gps :lol::lol: Το συγκεκριμένο μαγαζί, έχει ΚΑΙ ΓΑΜΩ την διακόσμηση τα Χριστούγεννα. Ντύγεται γεμάτο με λαμπιώνια και γενικά εχει ζεστό - φιλικό περιβάλλον αλλα με τιμές που σηκώνουν τρίχα xaxaxa :lol::lol:
Πι. Ες. Έχει φοβερή κάβα.
Γαμάτη διατροφή κάνει ο Μήτσουλας!!! :P
Είπαμε ή το Σου η το Κου είναι φρεεεεεε day:P
zuper... να πουμε και την dido αν ειναι σαλονικα :clap:
:lol::lol: Εντάξει το ξέρω :P:P Δέν χρειάζομαι στοιχεία για gps :lol::lol: Το συγκεκριμένο μαγαζί, έχει ΚΑΙ ΓΑΜΩ την διακόσμηση τα Χριστούγεννα. Ντύγεται γεμάτο με λαμπιώνια και γενικά εχει ζεστό - φιλικό περιβάλλον αλλα με τιμές που σηκώνουν τρίχα xaxaxa :lol::lol:
Πι. Ες. Έχει φοβερή κάβα.
Ε τότε να παμε τα χριστούγεννα ;p
λοιπόν βρήκα τι θα κάνουμε θα πάμε στα φοιτιτομάγαζα στη Ναυαρινου(1,50-2,00e ο καφές) να σας κεράσω καφέ για τη γιορτή μου και μετά θα πάμε για μπύρες και μεζέδες εκεί που λέτε να μου κάνετε σαν δώρο το δείπνο.:clap: :clap: :clap:
λοιπόν βρήκα τι θα κάνουμε θα πάμε στα φοιτιτομάγαζα στη Ναυαρινου(1,50-2,00e ο καφές) να σας κεράσω καφέ για τη γιορτή μου και μετά θα πάμε για μπύρες και μεζέδες εκεί που λέτε να μου κάνετε σαν δώρο το δείπνο.:clap: :clap: :clap:
τον καφε να τον βαλεις .....
Τσιπισα :P
Ειμαι πιστα 78 :D oeeeeooooooo
εεεεεεεεεπανασταση
ap oti pineis 8elw ki egw
ελα αφου το ιδιο πινεις και εσυ απλά εσένα έχει ληξει :P
Perasan oiepoxes pou o kafes sti navarinou eixe 2 euro.Pleon 2.8 to elaxisto :P
έχω κονέ λοοοοοοοοοολ όχι εντάξει πλάκα κάνω εκεί που λέτε θα πάμε χιχιχι
Opou kai an pate kala na perasete.ego vriskomai stin patrida gia na rikso tin psifo :P
euxaritoume nidakooo ki esy kala na peraseis sthn patrida:)
paidakia h piggy eipe oti to brady 8a peinaei an 8elete na pame se tabernoula ki egw sumfwnw :) ti lete?
oxi more pali taberna.
ama peinaei as faei ena pitoguro prota.
gia mpuritsa academy pame :P
ρε τι ειναι αυτες ? :eleos:
gunaikes, den exeis 3anadei?
Απο τις 15/09 έχουμε να γράψουμε εδώ; Α δεν κάνει :crazy:
Κυριακή 23 Σεπτέμβρη (αύριο δηλαδή) πάμε για κανένα ποτό-μπύρα-καφέ; Πείτε κανένα μέρος αν είναι και καμμιά ώρα ;)
Να έχει εύκολη προσβαση λέω εγώ και όπου θέλει ας είναι!:survivor:
Να έχει εύκολη προσβαση λέω εγώ και όπου θέλει ας είναι!:survivor:
Όπου θέλει ε?? χμμμ... Ξάνθη ίσως??? :P :P :P :P
Ξάνθη? Ξάνθη!!! Τουλάχιστον έχει Κ.Τ.Ε.Λ!!!!!!!!
Ξάνθη? Ξάνθη!!! Τουλάχιστον έχει Κ.Τ.Ε.Λ!!!!!!!!
Και τρένο έχει... κ αερολέσχη έχει... ;p ;p ;p
limani exei?
ebala pedhla sto fp kai lew na ta dokimasw
SeRxaNiTsa
22-09-07, 17:02
Βάλε και μία τάπα για να μην μπάσει νεράααααα!!! :lool:
πάμε για ποτάκι κατά τις 9,00 η στην αρετσού ή στο μέγαρο διαλέχτε
Μέγαρο έχουμε καιρό να παμ, θα έχει και ησυχία ... +1 μέγαρο.
Μέγαρο έχουμε καιρό να παμ, θα έχει και ησυχία ... +1 μέγαρο.
+100 είναι και κοντά!!!!
μπορεί να έρθω λίγο αργότερα όμως για να διαβάσω:sad: :sad: :sad:
Παιδές να το κάνουμε open gates 8 η ώρα και όσο τραβήξει; Επειδη θα πρέπει να την κάνω σχετικά νωρίς σήμερα :S
προλαβαίνω προλαβαίνω!!!έρχομαι...:clap: :clap: :clap:
Ρεμαλοσυνάντηση γιατί μου λείψατε... Σάββατο Ωρα 10.00.... το μέρος θα το μάθετε σύντομα....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.