|
|
|
|
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 05-06-2008
|
Υπάρχει μια λογικη εξήγηση.
1 ον. Ζυγίζει όλα τα χάπια στην ζυγαρια ακριβείας και βγαινουν (λεμε τωρα) 10 γραμμαρια΄ 2 ον. Ζυγιζει σε ενα ποτηρι 190 γραμμαρια νερο και διαλύει μεσα τα χαπια.. αρα εχουμε 10+190=200 3 0ν. Χωριζει σε 10 δοσεις (των 20 γραμμαριων) το μιγμα-σιροπι που εφτιαξε και καθε φορα τραβαει την τζουρα του....... Σωστος ο ΝΕΟΣ???????????????????????? Τον εσωσα τον γερακο |
|
|
|
|
|
|
|
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
ΑΨΟΓΟΣ!!!!! Δεν εχω λόγια!!!!
Καλέ, εσύ εισαι πιο έξυπνος κι απο μενα! (πράγμα πολύ σπάνιο αφού εγώ ειμαι τουλάχιστον τετραπέρατη!) |
|
|
|
|
|
|
|
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
και πενταπερατη μην σου πω!
|
|
|
|
|
|
Anamella
![]() |
Παράθεση:
Υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης των χαπιών. Πέραν της κοπής σε δύο ή περισσότερα κομμάτια .. δεν πρέπει να κάνουμε σκόνη τα χάπια. Πόσο μάλλον να τα διαλύουμε σε νερό για να πάρουμε τη δόση μας .. προσεχώς. Το φάρμακο μπορεί να χάσει τη δράση του [αν θέλετε μπορώ να εξηγήσω το γιατί ].Νέε κ εσύ θα τον έστελνες τον γεράκο.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
Paso
|
|
|
|
|
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
οχι καλε, αστην να μας πει!
για λεγε, για λεγε?
|
|
|
|
|
Anamella
![]() |
Τα χάπια έχουν κάποια μεμβράνη που τα περιτυλίγει, για διάφορους λόγους .. Ενας απο αυτούς είναι να δράσει το φάρμακο στην περιοχή που το θέλουμε, καθώς η κάθε μεμβράνη "διαλύεται" κάτω υπο ειδικές συνθήκες. Το να το κάνεις απο μόνος σου διάλυμα, μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικοτητα του φαρμάκου [δε θα δράσει εκει που το θες].
Αν και γιατρός δεν είμαι, απλά κάτι τέτοια τα κουβεντιάσαμε σε ένα μάθημα της σχολής! |
|
|
|
|
|
|
|
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 05-06-2008
|
Εγω παντως την ασπιρινη την διαλύω σε ενα
κουταλακι νερο ..βαζω και λιγη ζαχαριτσα και....γκλουκ....το πινει η ...κοράκλα μου |
|
|
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|