|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
10-02-08, 12:40 | #1 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου κλείνουμε τις τηλεοράσεις μας
Κλείστε την τηλεόραση! Για μια μέρα, έστω. Δείξτε τους την δύναμη του κοινού. Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας. Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση, έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση, χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις. Λέμε όχι: Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής. Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ. Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων. Στις εκπομπές - σκουπίδια χάριν τηλεθέασης. Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων. Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα. Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου. Όλοι μας! Ας τους αποδείξουμε οτι δεν ανεχόμαστε άλλο τα 'σκουπίδια' τους.
10-02-08, 14:53 | #2 |
Φυσική Ξανθιά
|
aurio e? lol
|
10-02-08, 17:43 | #3 |
Gourounaros
|
είμαι μέσα με τα 1000! Έτσι κιαλλιώς πιά ούτε τις ειδήσεις δεν αντέχω από την τηλεόραση εκτός του σκάι και νετ.Τα μαζικά μποικοτάζ γενικότερα είναι φοβερά και μακάρι να γινόντουσαν σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο συχνότερα.Κατά την γνώμη μου ένα μποικοτάζ είναι το καλύτερο μέσο να δείξεις τι θές σε κάποιους κάνοντας τους να πονάνε εκεί που πονάνε περισσοτερο χωρίς να προσβάλεις κανέναν όπως με άλλους τρόπους όπως πορείες καταλήψεις μολότοφ και γενικά βία απο αριστερούς δεξιούς πάνω και κάτω.
|
10-02-08, 23:36 | #4 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Απόσπασμα από το μπλογκ του πιτσιρίκου:
"Την προηγούμενη εβδομάδα οι μπλόγκερ τα είχαν βάλει με το επίμαχο DVD, αυτή την εβδομάδα σειρά έχει η τηλεόραση. Την επόμενη εβδομάδα, οι μπλόγκερ θα μας καλέσουν να κλείσουμε το θερμοσίφωνα και ακολουθούν οι καφετιέρες, τα καλοριφέρ και τα πετρογκάζ. Άμα αρχίσουν να σφίγγουν και οι ζέστες, θα πρέπει να περιμένουμε καμπάνιες όπως «Μην πηγαίνετε στο θέατρο», «Μην κλάνετε στο φωταγωγό» και «Μην κυνηγάτε μπεκάτσες την περίοδο της αναπαραγωγής τους»." Το απίστευτο γέλιο και με βρίσκει και απολύτως σύμφωνη Απλά μην παρακολουθειτε τα σκουπίδια. Το να έχει γεμίσει η τηλεόραση τέτοια παει να πει πως κάποιοι τα βλέπουν. Και θα τα βλέπουν και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη και την Πέμπτη... Επειδή θα κλείσουμε την τηλεόραση τη Δευτέρα θα αλλάξει κατι? |
10-02-08, 23:56 | #5 |
Φυσική Ξανθιά
|
τίποτα απολύτως, άντε να μην είμαι και απόλυτη αντί να έχω και πς και τηλεόραση μαζί θα έχω μόνο πς οπότε θα αλλάξει ελάχιστα ο λογαριασμός της δέη
|
11-02-08, 00:37 | #6 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
re seis
empargko kanoume ekei pou fainetai px an den paroume gia mia mera gala an den paroume gia mia mera psomi an den paroume gia mia mera thlefwna tetoia pragmata h tv an einai anoixth h kleisth den fainetai pou8ena |
11-02-08, 01:02 | #7 | |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Παράθεση:
γι'αυτο κι εγω ρωταω: ΤΙ???????????????????????????????? |
|
11-02-08, 01:47 | #8 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
den uparxei kati pou na mporeis na kaneis gia na tous alla3eis
an se xalaei mhn blepeis opws an den gstareis th mpouzoukokatastash den pas sta mpouzoukia? to idio |
11-02-08, 02:03 | #9 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
δεν νομιζω οτι αυτο φτανει! ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε ή ειναι το μονο που μπορουμε να σκεφτουμε?
|
11-02-08, 02:10 | #10 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
re me douleueis?
afou ta esoda tous einai oi diafimhseis, oi opoies erxontai analoga me tis thle8easeis, oi opoies metrountai apo orismenous elegxomenous ktl ktl ktl den mporeis oute kan na tous plhsiaseis, opote apla den asxoleisai ka8olou. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|