Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xouanita
Λιντσάρισμα ΤΙΝΟΣ όμως????? Ετσι αδιακριτως??? Ειπα εγω οτι θελω να βγω στο δρόμο να κάψω το αμαξι σου επειδη κατι άλλο μου φταιει? Ειπα για τον βιαστή ότι πολύ θα ηθελα να κακοπεράσει και να παθει τα ίδια... βλέπεις κανεναν συσχετισμό με την παρούσα υπόθεση? Εγω δεν βλέπω κανεναν!
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
μισολογα εντ μισολογα εγκεν ,επειδη για μενα μιλας τωρα (και ισως οχι μονο)αλλα θυμαμαι που ειχαμε ερθει σε αντιπαραθεση ...μενω στην αρχικη μου αποψη περι λιντσαρισματος και γδαρσιματος ...θελω την παραδειγματικη του τιμωρια ....ΟΧΙ ομως τον βανδαλισμο και τη βαβυλωνια ασχετων .
και Νισαφι πια με τις δικαιολογιες για τη συμπεριφορα τους
|
Ο συσχετισμος εγκειται στο γεγωνος της λαικης αυτοδικιας...ποιος ειπε οτι οταν ο οχλος αυτοδικει ειναι ελεγχομενος? Ποιος ειπε οτι θα πουμε "παμε να φαμε τον μπατσο το αρχιδι" και μαζι του δεν θα πανε κι αλλοι? Οταν ξεκινησει ο οχλος ειναι εκτος ελεγχου..γι αυτο ειμαι κατα και της γεννικευμενης και της συγκεκριμμενης αυτοδικιας...
Και Μαρτινα συγκεκριμενα ουτε εσενα ουτε τη Χουαν ειχα στο μυαλο μου γιατι απλα δεν θυμομουν...τωρα ομως το θυμηθηκα...Και ναι πρεπει να βρεις οχι δικαιολογια αλλα αιτιολογια για κατι που γινεται...αλλιως πως θα το αντικρουσεις? Με βια μονο? Ειδαμε τα αποτελεσματα και απ'οτιο βλεπω δεν ειναι και θετικα δεν νομιζεις?