|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
και γιατι θα πρεπει να πιστεψουμε οτι οντως ητανεξοστρακισμος???
![]() ολοι οι αυτοπτες μαρτυρες λενε ψεμματα? ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα...... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
den toe ipan martures
to eipe to ergasthrio ths astunomias pou einai antikeimeniko giati xeirizetai thn upo8esh san opoiadhpote allh mhn 3exnas pws exoume diaxwrismo twn e3ousiwn sthn ellada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
κανεις δεν λεει οτι το καψιμο ειναι σωστο...οπως δεν λεω οτι ειναι αναιτιο...Εγω προσοπικα ειχα πει και παλιοτερα οτι ειμαι κατα της βιας σε οποιαδηποτε μορφη της και ας εχω υποστει βια κατα καιρους...Αλλα οσο εναντιον και να ειμαι αλλο τοσο θελω να την κατανοησω ,να βρω την αιτια της και οχι απλα να την εξωστρακισω... Ειναι ευκολο να ριχνω το φταιξιμο σ'αυτους που καινε και να χανω την ουσια του προβληματος...αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος ...να επικεντρωνομαστε στο προβλημα καθ'αυτο και οχι στην αιτια του..
Αν και τωρα μου ερχεται στο νου ενα αλλο θρεντ για κατι λιντσαρισματα και τετοια...εκει βρηκα πολλους προθυμους για λιντσαρισμα και οταν ελεγα εγω οτι τεινουμε να καταντησουμε ζουγκλα καταντουσα και γραφικη...Απολαυστε τωρα την αυτοδικια σε ολο της το μεγαλειο!
![]() |
![]() |
|
unidentified pig
![]() |
![]() Παράθεση:
εσυ ξεχνας πως δεν εχουμε διαχωρισμο στην ουσιακαι αυτο εχει αποδειχτει παμπολλες φορες με πληρωμενους δικαστες και λοιπους καρχαριες...
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Παιδια... οκ, αποκλείεται να ειναι εξοστρακισμος.
Η κατασταση όμως πια εχει ξεφύγει απο το "κανουμε πορεία για τον αδικο χαμό του παιδιου". Για να μη λέμε κουλά! Αυτοί που καινε ξενες περιουσίες ΔΕΝ εκδικούνται για τον θανατο. Γειωμένο τον έχουν! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]() Παράθεση:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]() Παράθεση:
Λιντσάρισμα ΤΙΝΟΣ όμως????? Ετσι αδιακριτως??? Ειπα εγω οτι θελω να βγω στο δρόμο να κάψω το αμαξι σου επειδη κατι άλλο μου φταιει? Ειπα για τον βιαστή ότι πολύ θα ηθελα να κακοπεράσει και να παθει τα ίδια... βλέπεις κανεναν συσχετισμό με την παρούσα υπόθεση? Εγω δεν βλέπω κανεναν! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
μισολογα εντ μισολογα εγκεν ,επειδη για μενα μιλας τωρα (και ισως οχι μονο)αλλα θυμαμαι που ειχαμε ερθει σε αντιπαραθεση ...μενω στην αρχικη μου αποψη περι λιντσαρισματος και γδαρσιματος ...θελω την παραδειγματικη του τιμωρια ....ΟΧΙ ομως τον βανδαλισμο και τη βαβυλωνια ασχετων .
και Νισαφι πια με τις δικαιολογιες για τη συμπεριφορα τους |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
Δεν μυριζομαι τα νυχια μου...νταααααα!
![]()
![]() |
![]() |
||
unidentified pig
![]() |
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ο συσχετισμος εγκειται στο γεγωνος της λαικης αυτοδικιας...ποιος ειπε οτι οταν ο οχλος αυτοδικει ειναι ελεγχομενος? Ποιος ειπε οτι θα πουμε "παμε να φαμε τον μπατσο το αρχιδι" και μαζι του δεν θα πανε κι αλλοι? Οταν ξεκινησει ο οχλος ειναι εκτος ελεγχου..γι αυτο ειμαι κατα και της γεννικευμενης και της συγκεκριμμενης αυτοδικιας... Και Μαρτινα συγκεκριμενα ουτε εσενα ουτε τη Χουαν ειχα στο μυαλο μου γιατι απλα δεν θυμομουν...τωρα ομως το θυμηθηκα...Και ναι πρεπει να βρεις οχι δικαιολογια αλλα αιτιολογια για κατι που γινεται...αλλιως πως θα το αντικρουσεις? Με βια μονο? Ειδαμε τα αποτελεσματα και απ'οτιο βλεπω δεν ειναι και θετικα δεν νομιζεις?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|