![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:
> > - Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό > και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και > ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε > προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό. > > Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο > Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. > > Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και > να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο. > > Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες > οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και > βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει. > > - Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός; > > - Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά > αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα - πρώτα έπρεπε αν πάρω άδεια για > την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον > ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν > τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το > αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια. Μετά > μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια > δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια > και από την Πολεοδομία. Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό > γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής > Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών > πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες. Αλλά όμως ο > Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και > έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες. Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, > αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 > ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες. Όταν > άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα > ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος. Όταν ξεμπέρδεψα > με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να > συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο > περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι > δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος. > Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής > των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο. Αυτές τις > μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε > ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε > Εσένα, Κύριε. Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό > επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως > σκάφος αναψυχής. Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί > πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην > πληρώσω φόρους. Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της > Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται > για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω > για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια. > > Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να > ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα. Ο Νώε > κοίταξε τον Θεό με ελπίδα. > > - Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις τη Γη; > > Και απάντησε ο Θεός, > > - Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση. |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|