KakaPaidia.gr

Επιστροφή   KakaPaidia.gr > ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ > Αταξίες > CiNE-SyMPOSiON

CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 03-12-07, 11:07   #21 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

εκει που καθοταν η Μαρτινα και ξαπωστενε πανω στο βραχακι , βλεπει ξαφνικα διπλα της ενα φιδακι (τα σιχενεται εν τω μεταξυ)τιναζεται πανω φοβισμενη "αυτο μας ελειπε τωρα" -σκεφτηκε - " εφτασα μεχρι τα συνορα απο μια κατσαριδα , να με ξυνομίσουν(ξυνομιζωι=διωχνω) και απο δω τα φιδια"
-Μη φοβασαι , δε θα σε πειραξω (μιλησε το φιδακι)
-Μη χειροτερα ακουω φωνες , παρανοω Χριστε μου
-Οχι δεν παρανοεις, με λενε Cj και ειμαι το πρασινο φιδακι που βλεπεις στα ποδια σου , εγω σου μιλαω , δεν ακους φωνες απο το υπερπεραν
-Καλα ειναι δυνατον?
-Και ομως ειναι , να σου πω? εχεις τιποτα να φαμε?
-Εχω κατι τυρακια λαβας κυρι, θα φας αμα σου δωσω?
-Αν θα φαω λεει? (σηκωθηκε και αρχισε να χορευει σαν κομπρα λαβασ κυρι λαβας κυρι , ειναι το πιο νοστημο τριγωνο τυρι) (λοοοολ)
....περασε αρκετη ωρα και αφου μασουλισαν τα τυρακια ο Cj ειχε σχεδον φιδιασει απο τη νυστα
-Ελα cj μη νυσταζεις , βραδιαζει και φοβαμαι , αληθεια πως βρεθηκες εσυ εδω?
-Αστα μεγαλη ιστορια
-Πες ρε..
-Ειχε γινει ενα παρτυ , τρελο παρτυ μιλαμε , εμενα που με βλεπεις πριν καταντησω ετσι ημουν οδοντογκουρου ιστιοπολος , μετα απο εκεινο το παρτυ η ζωη μου αλλαξε (και αρχισε να μουτζωκλαιει)
-Μη κλαις και πες μου
-Εχεις ακουσει ποτε για τη μαγισα της Καλαμαριας?
-Τη μαγισα της καλαμαριας? οχι , αλλωστε εγω μενω δυτικα
-Προκειται για ενα πανεμορφο μωρο ...αλλα τι να σε λεω τωρα
-Πες μου , δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν ολα αυτα που μου λες με το πως βρεθηκες εδω και μαλιστα με τη μορφη αυτη
-Η Xouanita , η μαγισα της Καλαμαριας , διοργανωνει συχνα τετοια παρτυ , ξεμοναχιαζει τα καλα τεμαχια , βλεπε εμενα , και μετα μας πηγαινει στο καστρο της , εκει αποκαλυπτεται και το πραγματικο της προσωπο , προκειται για μια γρια , χηρα , κακασχημη κακιασμενη που φυλακιζει νεα παλικαρια θελωντας να τους μυησει στον ερωτα της ...Ειναι ομως αδυνατον αυτο να γινει μολις αποκαλυφθει το πραγματικο της προσωπο , και οποιος αρνειται να την μπιιιιιιπ βγαζει απο την βρωμικη καμιζολα της (πανοφορι) ενα ραβδι του δινει μια κατακεφαλα και τον μεταμορφωνει σε ζωο ..
Η μαρτινα τα χασε
-Ασε ρε , ποιον δουλευεις?
-Δε με πιστευεις? ελα μαζι μου να σου δειξω
Αφου προχωρησανε κανα 10 λεπτο απο μακρυα διακρυνονταν ενα σκοτεινο μυστηριωδες σπιτι
-Να εκει ειναι το σπιτι της Χουαν , εκει εχει φυλακισμενα και αλλα παλικαρια
... (ενα σκυλακι αρχισε να τρεχει προς το μερος τους) -Που σε ρε cj? εφερες τιποτα να Μασουλισουμε?
-Οχι δεν εφερα μακ, εφερα ομως αυτη την κοπελα
-Τι να την κανουμε να τη φαμε?
-Τι λες ρε κοπροσκυλο (λεει η μαρτινα και του δινει μια κλωτσια)
(ο μακ τα χρειαστηκε)

οσο πλησιαζαν στο σπιτι η μαρτινα εβλεπε και πολλα αλλα ζωακια που ολα ομως μιλουσαν ...

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές