|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
χογκαν χογκαν χογκαν
![]() ![]() ![]() ![]() Toyw gigantes toy kats toys blepame sa demonismena me ton aderfo moy ...kai meta plakonomastan sto xilo pano sto krebati , eimastan kolimenoi sa bdeles kai petagomastan apo ti mia gonia sthn alli kolimenoi san ena soma , i mama mou mas kinigouse me ton plasth kai mas xtypouse na xekolisoume alla....mataia eeere loooooooll kai tote ευτυχως αλλαξα εγκαιρως γνωμη loooooooooooooooooooooooooooooool
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 03-12-07 στις 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]()
ΧαΧαΧαΧαΧα!!!
Εμείς κάναμε αγώνες... ΛΟΛ!!!Και ο ένας από τα τρία αδέρφια που είμαστε έκανε τον διαιτητή που στην ουσία έτρωγε τις πιο πολλές!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaa xazopaida edelos
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]()
Hulk δύναμη...
Αλλά και Ultimate Warrior, Jake the snake, Million Dollar man, Andre the Giant, Macho man... Και απο τους ελλεεινούς Superfly και The Model (ελεος ο πιο γκει παλαιστής) ώς τον θρυλικό Earthquake και τα ξεκινήματα τότε (με αρκετά μαλλιά) του Undertaker. Αχ.. εποχές σα ζαβά βλέπαμε WWF και χαιρόμασταν |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
μη μιλάτε καθόλου στην πούδρα την βγάλατε. γιατί με τον bro που έχω μπλέξει η κατάσταση ήταν δράμα,έβαζε εμένα και την ξαδέρφη μου να πλακωθούμε και η νικήτρια θα αντιμετώπιζε τον γκάργκα (τον ίδιο)οπότε η ξαδέρφη μου με μια γροθιά έπεφτε κάτω (είχε βρεί το κόλπο για να μην τις φάει παραπάνω) εγώ το καημένο το έπαιρνα πατριωτικά ήθελα να κερδίσω με αποτέλεσμα να πηγαίνω στην μαμά μου κλαίγοντας γιατί με έδερνε πολύ ο bro και δεν ήταν πια αστείο
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]()
Η αδερφή μου ήταν νεογέννητο και δεν μπορούσα να τη δέρνω...
![]() ![]() τυχερός ο αδερφός σου.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
μην το λες ποτέ δεν είναι αργά εμείς ακόμα ρίχνουμε κάτι ματσάκια λοοοοοοολ
αλλά πλέων δεν μπορεί να με κερδίσει γιατί μετά θα πηγαίνει μόνος του για τις εξωτερικές δουλειές που γίνονται μόνο πρωινές ώρες και δουλεύει ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
εμενα παντως αν με δειρει τωρα ο αδερφος μου θα με διαλυσει
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 09-09-2007
|
![]()
kai gia na mhn 3exniomaste...... xronia polla koulh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]()
Και εμένα επίσης Ματινάκι... Μου ρίχνει 2 κεφάλια και είναι διπλός στον όγκο
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|