![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
βας?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Βρε τον αργοναύτη!!! ![]() Καλημέρα σας... ![]() Νυσταγμένη και ταλαιπωρημένη... ![]() Όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ όταν τρύπησε ο θερμοσίφωνας... Στην συνέχεια ακολούθησε ύπνος βαθύς... ![]() Έλα όμως που στις 7 γύρισε ο αδερφός και με την φασαρία που έκανα μας άλλαξε σιφώνια!!! ![]() Πάνω που ηρεμό και με ξαναπαίρνει ο ύπνος στις 8:17 δύο συνάδελφοι του Σάκη (του υδραυλικού) να χτυπάνε το κουδούνι με συνεχή ταχύ ρυθμό....(ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ) ![]() Μου τον αλλάζουν ,έγώ εντωμεταξύ ήμουν στην φάση όταν ξυπνάω το πρωί μαζί με εμένα ξυπνάει και η ζούγκλα εις διπλούν...(και εξωτερικά και εσωτερικά) ![]() Και εκεί που ηρεμώ και πάω να ΞΑΝΑξαπλώσω... ![]() Πάνω που με παίρνει για ΑΚΟΜΑ μία φορά ο ύπνος... ![]() Τηλέφωνο ο πατέρας μου... -Τελείωσαν οι υδραυλικοί;;; Για δες και το σταθερό πρέπει να το αφήσαμε ανοιχτό ![]() Σηκώθηκα...Έφτιαξα μία καφετιέρα καφέ και είμαι στην 5 κούπα... ![]()
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]()
cute. Ποτέ δε συμπάθησα το πρωινό ξύπνημα.. Δηλαδή εμένα που με ξύπνησε το ξυπνητήρι του κινητού και ήρθα δουλειά να είμαι ευχαριστημένος..
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
σεξ, βια
και πατσας στα θρανια
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
|
![]()
md άσχετο αλλά καλόοοοοο
![]() Pantelwolf τυχερός δεν λες τίποτα... ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
το δικο μου το ξυπνητιρι ευτυχως εχει επαναληψεις ...αλλιως δε επαιζε να σηκωνόμουν απο το πρωτο , προβλημα και αυτο ρε παιαδακι μου το πρωϊνο ...το καλυτερο μου 8α ταν να επιανα κατα τις 11,30 δουλεια και να σχολουσα κατα τις 19,00 ε? συμφωνατε συμφωνατε?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο γητευτής των σκύλων...
![]() Εγγραφή: 15-07-2007
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
![]()
Meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
![]()
![]() |
![]() |
Sherlock
|
![]()
11-19 είναι γαμάτη φάση...
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]()
Έτσι κι αλλιως στη δουλειά μεχρι τις 7 είμαστε.. γιατι να μην ξεκιναμε στις 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|