|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Η όμορφη
![]() |
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Η όμορφη
![]() |
![]()
Και φυσικά, θα ξεκινήσω με το πρώτο τραγούδι που μου αλληλοαφιερώσαμε με το μωρό μου στην αρχήηηηηηηηηηηηηη αρχήηηηηηηηηηη της σχέσης μας
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης Μουσική: Βαλάντης Πρώτη εκτέλεση: Βαλάντης Τελειωμένα παρα κάτι ήτανε τα αισθήματα μου και έλεγα απ' την αγάπη να παραιτηθώ. Τόσα όνειρα χαμένα μες τα μάτια σου τα βρήκα, όλα έγινες για μένα, κράτα με να ζώ.. Γιατι χωρις εσένα δε μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατι χωρις εσένα πες μου πως να τραγουδώ.. Γιατι χωρις εσένα δε μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατι χωρις εσένα δεν θα υπάρχω ούτε εγω.. Κάθε νύχτα πυρετός μου ήταν τ΄αδειο το κρεβάτι, όλη η μοναξιά του κόσμου έμενε εδώ.. Της καρδιάς οι πάγοι λιώσαν με το πρώτο άγγιγμά σου μη μου πεις ποτε τελειώσαν όσα αγαπώ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Η όμορφη
![]() |
![]()
Και θα συνεχίσω με το τραγουδάκι που χορέψαμε στον γάμο μας!!!
(παρακμή ολέ και γονίδης ολέ! ![]() Αμοιβαίος Ερωτας Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης - Αντζυ Σαμίου Θέλω μαζί σου να ζήσω Ότι δεν έζησε κανένας Να αγαπηθώ,να αγαπήσω Να'μαι για σένα ο ένας Θέλω μαζί σου να κάνω Ότι δεν έκανε καμία Να γεννηθώ,να πεθάνω Να'μαι για σένα η μία Αυτή η αγάπη να κρατήσει όσο καμία άλλη Να'ναι απ'όλες τις αγάπες μας η πιο μεγάλη Αυτός ο έρωτας να είναι αμοιβαίος Να είμαι εγώ ο έρωτάς σου ο τελευταίος Θέλω μαζί σου να νιώσω Ότι δεν ένιωσε καμία Ότι ζητάς να στο δώσω Να'χεις για μένα λατρεία Θέλω μαζί σου να νιώσω Όσα δεν ένιωσε κανένας Ψυχή και σώμα να δώσω Να'μαι για σένα ο ένας Αυτή η αγάπη να κρατήσει όσο καμία άλλη Να'ναι απ'όλες τις αγάπες μας η πιο μεγάλη Αυτός ο έρωτας να είναι αμοιβαίος Να είμαι εγώ ο έρωτάς σου ο τελευταίος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 09-09-2007
|
![]()
So This Is Christmas
So this is Christmas And what have you done? Another year over And a new one just begun And so this is Christmas I hope you have fun The near and the dear one The old and the young. A very Merry Christmas And a Happy New Year Let's hope it's a good one Without any fear And so this is Christmas For weak and for strong For rich and the poor ones The road is so long And so Happy Christmas For black and for white For yellow and red ones Let's stop all the fight. A very Merry Christmas And a Happy New Year Let's hope it's a good one Without any fear So this is Christmas And what have you done? Another year over And a new one just begun And so Happy Christmas I hope you have fun The near and the dear one The old and the young. A very Merry Christmas And a Happy New Year Let's hope it's a good one Without any fear War is over! If you want it War is over! War is over, Now! ~ ~ ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Ήμουνα μικρός για τόσα αινίγματα, και όμως τα απάντησα μωρό μου, έκανα με σένα τόσα ανοίγματα, τώρα έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Σου ριξα τα δίχτυα μα δεν πιάστηκες, Ξέρεις να ξεφεύγεις απ' το θέμα, Ίσως έχεις δίκιο που φυλάχτηκες, Απ' το σ' αγαπώ και από μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο αν μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. Σου δωσα τα πάντα κι όμως στάθηκες, Σ' όλα αυτά που μου κρατάς κρυμμένα, Ίσως έχεις δίκιο που αντιστάθηκες, Και στο σ' αγαπώ, μα και σε μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Σκοτάδι πυκνό κι ακούω τα βήματα μα προς τα που τρέχεις έρχεσαι ή φεύγεις Βουτιά στο κένο μέσα στα κύμματα δεν ξέρω τι θέλεις και τι αντέχεις Να μέινεις εδώ να φτάσουμε ως το τέρμα να μέινεις εδώ να δούμε αν στ'αλήθεια αγαπιόμαστε Φοβάμαι γι'αυτό σε θέλω πια μόνο για μένα να μείνεις εδώ να γίνουμε ένα Να μείνεις εδώ εσύ δε συγκρίνεσαι το νοιώθω βαθιά μου φως μου σκιά μου για σένα είμαι εγώ μην απομακρύνεσαι απ'την αγκαλιά μου τα όρια μου Να μέινεις εδώ να φτάσουμε ως το τέρμα να μέινεις εδώ να δούμε αν στ'αλήθεια αγαπιόμαστε Φοβάμαι γι'αυτό σε θέλω πια μόνο για μένα να μείνεις εδώ να γίνουμε ένα... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Χουανίτα, πιάσε και το "Μα εσύ συνέχεια με κερδίιιιιζειιιιις, για μια ζωή ναναναααααα". Χατζηγιάννης
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|