|
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
- Πως απασχολείς μία ξανθιά για δύο ώρες;
- Της δίνεις ένα χαρτί που σε κάθε πλευρά γράφει: "Γύρνα και δες την άλλη πλευρά." Το κινητό της ξανθιάς Πάει μια ξανθιά στον πωλητή κινητών: - Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο. - Τι μοντέλο είναι; ρωτάει ο πωλητής. - Peugeut 206... Τα άλογα Ήταν μια ξανθιά και είχε 2 άλογα. Όμως δεν μπορούσε να βρεί κάποια διαφορά για να τα ξεχωρίζει. Έτσι, παίρνει τηλέφωνο το φίλο της το Τάκη και του λέει: - Ασε Τάκη, έχω μεγάλο πρόβλημα. Αγόρασα 2 άλογα που είναι ολόιδια και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω με τίποτα. Τι να κάνω; - Δες αν είναι το ίδιο φύλο. - Το κοίταξα. Και τα 2 είναι θηλυκά. - Τότε μέτρα τα αυτιά τους. - Τα μέτρησα. Και τα 2 έχουν ίσα αυτιά. - Αν είναι έτσι, τότε μέτρα τις ουρές τους. - Μισό λεπτό να κοιτάξω. Μη κλείσεις. Πάει η ξανθιά, μετράει και επιστρέφει: - Έλα Τάκη, μ'ακούς; Τελικά δίκιο έχεις. Το άσπρο έχει μεγαλύτερη ουρά απ'το μαύρο! ΣΙΝΕΜΑ Πάει μία ξανθιά σινεμά με τον άνδρα της. Φτάνει στο ταμείο και λέει: - Δύο εισιτήρια παρακαλώ! - Για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα; - Τι λες μωρέ, για μένα και τον άνδρα μου είναι!!! Ξανθιά στο ταξί Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα ταξί. - Πού πάμε; ρωτάει ο ταξιτζής. - Γιατί, θα έρθεις κι εσύ; Φλας Ήταν δύο ξανθιές σε ένα αμάξι, και λέει η μία στην άλλη: - Για κοίτα έξω από το παράθυρο, αν αναβοσβύνει το φλας... Και απαντά η άλλη: - Ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι... Η σερβιτόρα Έρχεται η ξανθιά σερβιτόρα στο τραπέζι να πάρει παραγγελία: - Τι θα πάρετε; - Ένα cappuccino.. - Ααα.... Δεν έχει cappuccino, χάλασε η μηχανή. - Καλά, λοιπόν, τι έχει; - Δεν ξέρω τι έχει, την έστειλαν στο μάστορα!!!!!! Κλέφτης Μία ξανθιά ακούει θόρυβο στο γκαράζ, κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει να της κλέβουν το αυτοκίνητο και φωνάζει: - Κλέφτης! Κλέφτης! Μου παίρνουν το αυτοκίνητο!!!! Βοήθεια!!! Βοήθεια!!!! Και πετάγεται η ξανθιά από πάνω και φωνάζει: - Μην στενοχωριέσαι, του πήρα τον αριθμό!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|