|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() ![]()
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
Yann Tiersen - Le Banquet
![]() Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 10-11-08 στις 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
Ρε παστα!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
looooooooooooooord have mercy!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Εχεις δει κατι τεράστια της σαμπάνιας?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() Παράθεση:
γιατι δεν το βλεπω?
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Νίκος Ξύδης - Τι μαλάκας ήμουν
Αγάπη μου σε γύρευα σε γη και σε φεγγάρι Και σα μουλάρι σήκωνα του έρωτα τα βάρη Μα εσύ με εγκατέλειψες και πήγες μ'έναν άλλο Γιατί κοιτούσες τα μικρά και γώ... είχα μεγάλο Μεγάλο ντέρτι στην καρδιά και πήγα να στο δείξω Τη φλόγα που'χω μέσα μου γιά πες μου πως να σβήσω Εγώ τρελή σ'αγάπησα και'σύ με απαρνιέσαι Και στο Καβούρι μιά βραδιά σε βρήκα να... φιλιέσαι Ε όχι ρε παιδιά, αν είναι δυναμόν Αυτή πέρασε τ'όργανο για φέτα του ζαμπόν Αφήστε τα αλλαντικά και πιάστε το κασέρι Αυτή κατέχει τ'όργανο σαν νά'τανε μπεγλέρι Τι μαλάκας ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... Ναι αλλά ήσουνα και'συ ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... Δεν ήξερα ότι ήσουνα η κόρη του Απιστία Μου τό'χες πει μία φορά μα το πήρα στ' αστεία Γι'αγάπη όταν σου μίλησα, για γάμο όταν είπα Με ρώτησες αν θέλω να μου κάνεις μία... πίτα Τάρανδο με έκανες, με κοροϊδεύουν όλοι Απ' το μονό κρεβάτι σου 'εχουν περάσει όλοι Ο Μπάμπης, ο Αλέξανδρος, η Ντόρυ και η Άννα Τώρα κατάλαβα πως είσαι... ακατάλληλη για μάνα Ε όχι ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν Αυτή πέρασε τ'όργανο για φέτα του ζαμπόν Αφήστε τα αλλαντικά και πιάστε το κασέρι Αυτή κατέχει τ'όργανο σαν νά 'τανε μπεγλέρι Τι μαλάκας ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... Ναι αλλά ήσουνα και'συ ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... Δε κλαίω που δε μ'αγαπάς, δε κλαίω που δε θυμάσαι Από τις τύψεις κάποτε εσύ δε θα κοιμάσαι Δε κλαίω που παντρεύτηκες και τώρα ζεις στο Βόλο Κλαίω μόνο γιατί έχασα... Την ευαίσθητη καρδιά σου,τα ναζάκια τα τρελά σου,το παστίτσιο της μαμάς σου Και τον θεσπέσιό σου κώλο Τι μαλάκας ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... Ναι αλλά ήσουνα και'συ ήμουν ήμουν ήμουν ήμουν... ![]()
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|