|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
||||||
viva la κλαψα!
![]() |
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παιδια ειμαι τοσο συγκινημενη που τα διαβαζω τωρα ολα αυτα αληθεια , και τοοοοσο πιασμενη λολ , τα κολωμεριααααα μου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ![]() ![]() Κωνσταντινε σε ευχαριστω με συγκινησες , το κινεζικο εγινε κουτσομουρες καβουροσαλατα και οχταπους λολ εκει στις παραλιες στους Πειραιαδες , ωραια ητανε ! mgkiilme , οχι δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τα αλλα , ταχυτητα ειχα να κανω απο το Λυκειο μπορει ,αλμα σε υψος δεν ειχα κανει ποτε , μηκος απο το δημοτικο και σφαιρα ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ 7,260KGr δεν ειχα πεταξει ποτε ....για τα 800μ ειχα κανει 2 προπονησεις , μια το βραδυ που εμαθα οτι την επομενη τα δινω ολα , και αλλη μια την τριτη το μεσημερι μετα που εφυγα απο το γραφειο λολ Κοκκινε και σενα σε ευχαριστω πολυυυ , αλλα δεν ειμαι τοσο μικρη , σε σωμα ασφαλειας ειναι μαλλον η τελευταια μου ευκαιρια να μπω ... Γιατρέ μου ![]() Βασίλω μου! εννοια σου εγω θα σε εχω αμολυμενο στα πέλαγα και εσυ θα με χτιζεις σπιτια ...δανεικα ειναι αυτα ....για να μην ξεχνιομαστε ![]() ![]() Φρεε μου ! θα σε μιλαω ρε χαζε μη στεναχωριεσαι ....θα σε αφηνω να μπανιαρίζεσαι και να νίβεις τα μουτρα σοιυ απο τα χωματα και τις σκονες του μετρο στις παραλιες μου ![]() σευχαριστω πολυ ![]() ![]() Σταυρουκο μου!!!!! Περασα , σορρυ που δεν σε ειδοποιησα αλλα ο καημενος ο μπαμπακας μου ηταν καταταλαιπωρημενος φτασαμε 3 το βραδυ πειραια , με φυλαγε να κοιμηθω κανα 2-3 ωρες στο αυτοκινητο , την αλλη μερα απο τις 7 ειμασταν στη Σχολη εκει τελειωσαμε 15,30 σχεδον , ο καλος μου ειχε ξεροσταλιασει πανω στην καροτσα απο το αυτοκινητο μας (Mitsubishi EL 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να μην τα πολυλογω ειχαμε ταλαιπωρηθει αρκετα και ειχαμε να υπολογισουμε και το δρομο της επιστροφης γι αυτο δεν πηρα τηλέφωνο Παστακι μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μιρνακι και σενα σευχαριστω πουυυυ , και καλη γενα να εχεις και εσυ! ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|