Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nidis_
Akrivos.Einai apeires oi fores pou i mana mou exei "symazepsei" to grafeio mou kai mou exei xasei - petaksei pragmata pou ta ithela...
Asto etsi xristiani mou.Etsi ta vrisko ola.eno simazemena ta psaxno!!! 
|
enas filos thn eixe pathsei etsi me enan diagwnismo
ap autous pou eixan tupwmena sta kapakia stis portokalades apo thn anapodh misa dwra. to aristero miso edw to de3i miso to psaxneis kai den to brhskeis. eixe piei mia portokalada kai eixe brei miso jet ski, to peta3e panw tso grafeio tou, phge diakopes kai brhke to allo miso. phre thlefwno spiti tou na to brei h mana tou, ki h mana tou eixe "ka8arisei - taktopoihsei", kai o filos mou emeine me th xara sta dontia. apo tote epese se kata8lipsh kai stamathse na trwei. (3exasa na sas pw pws htan pio xontros apo mena

) ka8otan loipon olh mera kai eblepe thleorash. mexri pou petuxe sto MTV (nai tote uphrxe akoma to eurwpaiko sthn tv) to video clip tou YMCA, kai apofasise na ginei paidaros kai na ntunetai me dermatina. kai to kalo mas tagwri phge se ena sideradiko kai shkwne barh kai arxise na trwei 8 fores th mera gi ana dunamwsei.
shmera pou milame, tagwri egine ANTRA, xwris trixa sto sth8os koilia kai xolisterinh. akoma shkwnei barh, kai akoma trwei olh mera