KakaPaidia.gr

Επιστροφή   KakaPaidia.gr > ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ > Το στέκι των χούλιγκανς

Το στέκι των χούλιγκανς Μισό να φωνάξω τα MAT

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-09-09, 12:20   #1 Αρχή
ΠΛΑΤΩΝ
Φέριστος παράφρων
 
Το avatar του χρήστη ΠΛΑΤΩΝ
 
Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Εις το ανώλεθρον ατελεύτητον άυλον
Μηνύματα: 1.862
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΠΛΑΤΩΝ
Arrow 4η αγωνιστική: Νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-1
Κατσουράνης ο λυτρωτής! Για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν με τη SΚΟDΑ Ξάνθη) στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος ο έμπειρος αμυντικός χαφ έδωσε λύση στο επιθετικό αίνιγμα του Παναθηναϊκού και οδήγησε με δικό του γκολ τους «πράσινους» σε δύσκολη νίκη (2-1) κόντρα στον Άρη, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 36΄ από γυριστή σέντρα του Φλάβιο Ντε Σόουζα ο Νασούτι από πλάγια δεξιά έκανε κεφαλιά-πάσα και ο επερχόμενος Ρονάλντο Γκιάρο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αμπρέου ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν επηρέαζε τη φάση.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο πεντάλεπτο! Με ηρεμία βγήκε μπροστά και ύστερα από καλοκτυπημένο φάουλ του Λέτο στο 41΄ ο Αμπρέου με αυτογκόλ (σε μονομαχία του με τον Σαριέγκι στον αέρα βρήκε την μπάλα με κεφαλια) ισοφάρισε σε 1-1.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 83΄. Ο Σαλπιγγίδης ξέφυγε από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κατσουράνης με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-1.
Ο Άρης θα μπορούσε να είχε κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό, αν ο Ντάκος έδειχνε το σημείο του πέναλτι, αντί «παίζετε» στο 88΄ όταν ο Σαριέγκι με το χέρι έσπρωξε μέσα στην περιοχή τον Κάμπορα!





ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ στο 90΄ με σκορ 2-1.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού προηγήθηκε στο σκορ στο 10΄. Σε κόρνερ του Σορλέν, η «ερυθρόλευκη» άμυνα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Βιερίνια, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Νικοπολίδη (1-0). Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η απάντηση των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 41΄, στην πρώτη φάση που έκανε στον αγώνα, όταν ο Τοροσίδης έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Ντιόγκο που βρέθηκε ακάλυπτος με κεφαλιά νίκησε τον Χαλκιά: 1-1.
Ο ΠΑΟΚ έχασε στο ημίχρονο τον Μουσλίμοβιτς λόγω τραυματισμού και στάθηκε άτυχος στο 75΄, όταν ο Φιλομένο (πήρε τη θέση του Μουσλίμοβιτς) άδειασε με εντυπωσιακό τρόπο τους Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο και έπιασε δυνατό σουτ με το δεξί για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η συνέχεια ανήκε στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησαν με τους Φωτάκη (67΄), Σορλέν (73'), Τσιρίλο (78΄) να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Νικοπολίδη, όμως και στις τρεις περιπτώσεις η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90΄ ο Ντουντού έβγαλε σέντρα, ο Τοροσίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά στρώνοντας την μπάλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τρύπωσε στην μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ και με κεφαλιά έδωσε την ομάδα του στη σπουδαία νίκη: 1-2.
Ο διαιτητής, Τάσος Κάκος, ήταν κοντά στις φάσεις όμως έκανε λάθη στον πειθαρχικό τομέα. Χαρίστηκε στον Ντιόγκο (αγκωνιά στον Βιερίνια στο 5΄ και επικίνδυνο παίξιμο στο 49΄) ενώ στο 57΄ χαρίστηκε στον Τοροσίδη, ο οποίος έδιωξε μακριά την μπάλα ενώ είχε σταματήσει το παιχνίδι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 1-1
Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα ένα λεπτό πριν δεχτεί το γκολ, ο αντίπαλός της έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω ανόητης συμπεριφοράς του Ντιμπαλά.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σαφώς καλύτερα το ματς και ήταν η ομάδα που φαινόταν πιο πολύ στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αν η μπάλα δεν έβρισκε στο δοκάρι έπειτα από σουτ του Βάντερσον στο 12΄.
Μετά το 25΄ η ΑΕΚ ισορρόπησε το ματς και στο δεύτερο 45λεπτο ήταν σαφώς καλύτερη.

Στο 52', ο Μαντούκα με κάθετη πάσα έβγαλε τον Νέμεθ απέναντι στον Σικαλιά. Ο Ούγγρος από μεγάλη απόσταση πλάσαρε και άνοιξε το σκορ (0-1).
Το γκολ λειτούργησε καταλυτικά υπέρ των φιλοξενουμένων. Τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τους Γιαννιώτες, όταν ο Ντιμπαλά στο 80΄ με ανόητη ενέργεια πήρε δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Όμως ό,τι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκανε άθελά του ο Άρτσε, ο οποίος σε σέντρα του Μενδρινού έστειλε με λάθος κεφαλιά την μπάλα στον Κοντογουλίδη και αυτός εύκολα ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) σε 1-1.
Η ΑΕΚ πίεσε, στη συνέχεια προσπάθησε να σημειώσει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 87΄ (δύο φορές η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι) κι έτσι το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Οι υπόλοιποι αγώνες
- Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου με 3-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη.
- Δεν σταματάει η Καβάλα! Η νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα ομάδα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 και άνοιξε τις φτερούγες της για υψηλές πτήσεις.
- Πρώτη νίκη για την Ξάνθη! Η SΚΟDΑ επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Πανθρακικού με 1-0 και κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.
- Ο Ηρακλής κέρδισε τη Λάρισα με 2-1 αλλά τα λάθη προβληματίζουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
- Όλα τα είχε το παιχνίδι της Λειβαδιάς, εκτός νικητή. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 2-0 αλλά ο Εργοτέλης αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 59' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 12
2. Αστέρας Τρίπολης 8
3. Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ηρακλής, Καβάλα 7
8. ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης 5
10. ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Λεβαδειακός 4
13. Λάρισα 2
14. Πανιώνιος, Ατρόμητος 1
16. Πανθρακικός 0

Η επόμενη αγωνιστική (26-27/09/2009)
Εργοτέλης-Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός
Άρης-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΟΚ
Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα
Καβάλα-Ηρακλής
Ο χρήστης ΠΛΑΤΩΝ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-09, 17:19   #2 Αρχή
Κοκκινονίκος
Capten Nick
 
Το avatar του χρήστη Κοκκινονίκος
 
Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Everywhere
Ηλικία: 40
Μηνύματα: 4.681
Προεπιλογή

μερικές φάσεις από τον αγώνα και τα γκολ



__________________
Ο χρήστης Κοκκινονίκος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:18.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.