|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Φοβερό κέφι! Γουστάρω με χίλια!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Στίχοι: Ιωσήφ Σαρασίδης
Μουσική: Ιωσήφ Σαρασίδης Πρώτη εκτέλεση: Θέμης Αδαμαντίδης Σ' ένα δωμάτιο σκοτεινό έψαχνα να ονειρευτώ κάτι δικό μου Είχα τα μάτια μου κλειστά πάλευα μέσα στη φωτιά τον εαυτό μου Μα έγιν' η σκέψη φυλακή γίναν χιλιάδες τα γιατί μες το μυαλό μου Κι είπα να φύγω να σωθώ να κάνω κάτι πια και γω για το καλό μου Είπα να φύγω ν' αλλάξω δρόμο στην καρδιά Είπα να φύγω να μην πονάω άλλο πια Μα που να πάω που σ' αγαπώ τόσο πολύ Μα που να πάω αφού είσαι όλη μου η ζωή Σε μια παραίσθηση τρελή έψανα λόγο κι αφορμή στον πανικό μου Να βρω τον τρόπο να σου πω πως έπαψα να αγαπώ τον εαυτό μου Μα εσύ δεν ήσουν εκεί μιλούσα μόνος στη σιωπή με τον καημό μου Κι είπα να φύγω να σωθώ να κάνω κάτι πια και γω για το καλό μου
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Αυτό παίζει για πάρτη μου! Το χορεύω κιόλας
![]() Στίχοι: Ιφιγένεια Γιαννοπούλου Μουσική: Βασίλης Τερλέγκας Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Τερλέγκας Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που αγαπάνε Και πίνουν μοναχοί μονάχοι τους τα σπανέ Σκοπιά διπλή φυλάς εκείνη να θυμάσαι Χαράζει μα εσύ ακόμα δεν , δεν κοιμάσαι Σκοπιά διπλή φυλάς εκείνη να θυμάσαι Χαράζει μα εσύ ακόμα δεν , δεν κοιμάσαι Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που προδοθήκανε Που κόπηκαν στα δυο γιατί καρδιά δεν βρήκανε Σκοπιά διπλή φυλάς στου πόνου το νυχτέρι Τα μάτια ζητάς που κόβουν σαν μαχαίρι Σκοπιά διπλή φυλάς στου πόνου το νυχτέρι Τα μάτια ζητάς που κόβουν σαν μαχαίρι Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|