KakaPaidia.gr

Επιστροφή   KakaPaidia.gr > ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ > Οι Δύσεις

Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-08-10, 14:23   #11 Αρχή
ΠΛΑΤΩΝ
Φέριστος παράφρων

Το avatar του χρήστη ΠΛΑΤΩΝ

Περιοχή: Εις το ανώλεθρον ατελεύτητον άυλον
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΠΛΑΤΩΝ
Προεπιλογή

Η κατά Παπουτσάκη Αποκάλυψις
Ήταν Σάββατο 24 Ιουλίου, σε παραλία στην περιοχή Γεροσκήπου της Πάφου, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, μην ξέροντας πως υπάρχουν παπαράτσι, έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της, αφού η παραλία ήταν σχεδόν άδεια και ένιωθε πολύ άνετα.
Δύο μέρες μετά σε όλα τα blogs στο Internet είχαν ανεβάσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. «Αυτή η ιστορία απογοήτευσε πολύ την Κατερίνα. Δεν περίμενε πως υπήρχαν φωτογράφοι εκεί» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της.
Το θέ(α)μα το ανέλαβαν πλέον οι δικηγόροι της Παπουτσάκη.

Γιατί δεν μιλάει η Μενεγάκη στον Σεφερλή;
Στο Downtown ο Σεφερλής αναλύει τους λόγους που οι φιλικές του σχέσεις με την Μενεγάκη μοιάζουν πλέον με... Ψυχρό Πόλεμο:
- Με την Ελένη υπάρχει μακρόχρονη σχέ*ση, την αγάπησα, την αγαπώ και ήταν η πρώτη που με πίστεψε. Καταλάβαινε με τα μάτια αν είχα να πω κάτι. Δεν με εξέ*θεσε ποτέ στον αέρα. Τη θαύμαζα και τη θαυμάζω. Πριν από έξι χρόνια, Μάιο μήνα, γεννήθηκε ο γιος μου και το Σεπτέμβριο ξεκινούσαν εκπομπές. Ο Γρηγόρης μού είχε φερθεί πολύ ωραία την περασμένη χρονιά και μου ζήτησε να πάω καλεσμένος του στο πρωινό του στο Mega. Του ʼχα δώσει το λόγο μου. Η Ελένη μου ζήτησε κι εκείνη να πάω στη δικιά της, στον ΑΝΤ1 τότε. Δεν της είχα πει ποτέ «όχι» μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά είχα δώσει το λό*γο μου στον Γρηγόρη, που και να μην τον είχα δώσει πάλι θα πήγαινα επειδή δεν είμαι αχάρι*στος. Ήθελα να ανταποδώσω τα καλά της προηγούμενης χρονι*άς. Δεν νόμιζα πως θα νοιαζόταν η Ελένη. Όμως από τότε δεν με ξανακάλεσε. Για έξι χρόνια. Εγώ θα πήγαινα όποτε μου το ζητού*σε. Και την κάλεσα στο γάμο μου. Δεν ήρθε.
Δημοσιογράφος: Πρόσφατα στην Τατιάνα έκα*νες την Ελένη σε έναν πολύ ακραίο ρόλο, με πολύ καυστικό κείμενο. Έτσι θα αποκαταστα*θεί αυτή η σχέση;
- Και κολλητοί να ήμασταν, πάλι θα έκανα σάτιρα. Ήταν το εθνι*κό μας διαζύγιο της Ελένης και του Λάτσιου. Δεν τη συκοφαντώ, δεν την κατηγορώ. Καταγράφω και αναφέρω γεγονότα με τον καυστικό δικό μου τρόπο. Ως καλεσμένος στην εκ*πομπή της Τατιάνας, δεν υπερέβαλα και δεν πέρασα όρια. Τα νούμερά μου έδει*ξα. Δεν έκανα κάτι παραπάνω στην Ελένη απʼ ό,τι στο νούμερο με την Τζούλια ή τον Μποτρίνι, που επίσης έδειξα. Πρόσεξα να μην αναφερθώ σε παιδιά ή προσωπι*κά θέματα. Το μόνο που είπα ήταν το «επί Ματέω» που μου ʼρθε εκείνη την ώρα και δεν διέπραξα έγκλημα, νομίζω.

Η Καλομοίρα ετοιμάζεται για γάμο
Στις 26 Σεπτεμβρίου η Καλομοίρα παντρεύεται τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη. Οι καλεσμένοι του γάμου θα είναι περίπου 500 άτομα. Το νυφικό της Καλομοίρας θα είναι δημιουρ*γία των Mi-Ro και θα έχει ρομαντικό πριγκιπικό στιλ που ταιριάζει απόλυτα στην Καλομοίρα. Η ίδια ενθουσιάστη*κε με το συγκεκριμένο σχέδιο από την πρώτη στιγμή που το είδε και το δοκίμα*σε. Τα παπούτσια που θα φορέσει θα εί*ναι δημιουργία του Δούκα Χατζηδούκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός σχε*διαστής έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά, ενώ έχει σχεδιάσει ειδικά για την Καλομοίρα δυο ζευγάρια παπούτσια, ένα για την εκκλησία και ένα για τη δεξίωση.

Ο χρήστης ΠΛΑΤΩΝ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές