|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Born to be...
![]() Εγγραφή: 05-09-2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υλικά Ένα φιλέτο κοτόπουλου Ούζο Λάδι Δεντρολίβανο Αλάτι Πιπέρι Νωπό βούτυρο Εκτέλεση Κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια και ρίχνουμε πιπέρι. Βάζουμε το τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα να τσιγαριστούν. Επειδή γενικά το λάδι πετάγεται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία σήτα όπως στη φωτό. Όταν τσιγαριστούν, ρίχνουμε αλάτι, λίγο βούτυρο και το δεντρολίβανο. Δυναμώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το ούζο φροντίζοντας να πάρει φλόγα. Περιμένουμε να σβήσει η φλόγα, κουνώντας λίγο το τηγάνι και σερβίρουμε. Καλή όρεξη ![]()
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Highlander : 10-07-15 στις 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
τελικά ειναι χομπυ σου η μαγειρικη ετσι;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Born to be...
![]() Εγγραφή: 05-09-2006
|
![]()
Ναι είναι τρελό χόμπι.
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο σκέφτομαι τι θα φτιάξω. Και έχω φτιάξει πολλά, αλλά δεν έχω πάντα το μυαλό μου για φωτό. Συνταγές μπορώ να σας πω χιλιάδες, αλλά χωρίς φωτό.... δεν...
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Μπου χου χου... εμένα είναι χόμπυ μου το φαΐ, οπότε η μαγειρική είναι αναγκαίο κακό, διότι αν δεν μαγειρέψω τι θα φάω? Τα εγχώρια πανάκριβα και απαίσια σκουπίδια?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Χαιλάντερ σε νιώθω boy! εχω το ιδιο χόμπυ ..
Εγω και εσενα σε νιωθω ....πολυ ομως .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Το Κινέζικο είναι ακόμη χειρότερο, δεν φτάνουν όλα τα άλλα που έχει είναι και τίγκα στο MSG
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
MSG?
message? trwte peristeria? (3exnas mou fainetai pws edw sta notia tis eurwphs den t pame kala me ta akronumia extws ki an sullabinontai, pou kai pali 3eroume sto peripou ti shmainoun) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|