Επιστροφή στο Forum : All day (and night) bad bar
etsi, eimai fobistikos tupos egw
έχει όση θέλεις Χουανιτούλααααααααα
Οση θέλω ή όση μου αφήσουν? :D Αν ήταν σουβλάκια απ τη λαική στάνταρ δεν θα προλάβαινα να απλώσω χέρι.
Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Kalo kairo kai simera....Lete na pame gia kafe??? :P
ε πότε θα χειμωνιάσει βαρέθηκα
soraver die re pou tha yponoiseis oti skotono migies ;p ;p
apo katsarides k pano eimai ego
http://www.homesupermarket.gr/uploads/Images/katharistika/11-874.gif
oxi re papatokefale
muga den se ekane o kakopaidos?
einai to !die me eikones ;p
btw xouanita: 8a prolabaines ta soublakia, apo ta mpiftekakia den 8a prolabaines ;p
Sor..... thanks για την υπογραφή!!... Τα γυαλιά είναι σαν τα παλιά τα δικά μου.... λολ.... ;p ;p ;p ;p
καρα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lool: :lool:
Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε ! Ο πρώτος δεν έκανε δουλειά :crazy:
den ta paratas na pame gia kana ouzaki?
Άντε ξεκίνα, θα βρεθούμε στο ουζάδικο :crazy:
αλκοολικιαααααααα
χωρις πλακα ομως τετοια ωρα σε καμια παραλια , με ελαφρυ ψαρακι και ουζακι θα ηταν ...:ok: :ok:
basika egw pshnomai twra gia xeimwniatikh paralia
u know ap autes pou einai polu sapies kai bourko8alassies gia to kalokairi kai tis apofeugoume, alla to xeimwna logw ths ammou exoun ena kafe xrwma mesa pou me th sunnefia kai to psilobroxo einai ola ta lefta (nai nai 3erw kai mia tetoia ;p)
kai na pinoume ouza kai na mas fernoun ftwxomezedes
ftwxomezedes = kremudaki ntomatoula kana turaki kana parizaki kana augoulaki, psomaki, kamia turosalata/tzatzikaki kai sardeles sta karbouna ante kai kana saganaki kai kamia feta pshth
ti aurio reeee :(
san ta alla ta kwlopaida pou h3eran pws eixa kanonisei gia xtes kai phgan xtes gia rakomela :(
Ναι βρε για φτωχομεζέδες είμαστε εμείς καλά λες :lol:
το παριζάκι δεν μου αρέσει
mhn fas, fae ap ta upoloipa
κ σαρδέλες παστέεες με λααααδι :eating:
:ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh:
Ποιο :bootyshake:παιδο με έκανε 33 ???????????????? :mad:
πωπωπωπωπωπωπωπωπωπω http://www.adilogia.gr/food1.jpghttp://www.eresos.com/images/saltedfish.jpg
πιγκυ περιοχη: στον κοσμο μου χαχαχαχαχχαχαχαχ , αυτο μονη σου το εγραψες? χαχαχαχαχαχαχ
εγω παντως ειμαι απο σαλλλλονικη χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
χιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχχιιχχιχιχι νι νι νι νι αφού εκεί είμαι λοοοοοοοοοολ
exei to gno8eis eayton to poulaki mou omos
eimai gourouna kai einai kala. peace
:marchmellow: :marchmellow:
:swing: :swing: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: :pig:
:marchmellow: :marchmellow: :marchmellow: :marchmellow: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lene mia eikona a3izei oso xilies le3eis....
e exete gm8ei na milate shmera!
polulogoudes!
θέλεις να πέσουμε σε κατάθλιψη? ε? θελείς?
Ματίνααααααα ορίστε φοβήθηκε τώρα και δεν μιλάει ;p
:lol: :lol: :lol: άρπαξε με τη μία
τα έχετε παίξει εντελώς.
μα εντελώς όμως!!!
θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Στο πρώτο τρένο ν ανεβώωω... κ να ξεφύγωωω (που λέει κ ο Μπιλ παρακάτω...)
axropmmsm-4
τα έχετε παίξει εντελώς.
μα εντελώς όμως!!!
μα γιατί το λες αυτό?:)
stay_close
20-09-07, 09:03
Kalhmeraaaaaa... magazi kafeeeeeeee :coffee:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga070920.gif
lol, thn epomenh fora sth limnh ton kuknwn oloi me "duck calls" xaxaxaxa
Καλημέεεραα :hi:
Θέλω να κοιμηθώ :zzz: να κοιμηθώ :zzz: να κοιμηθώ :zzz:
Κοιμήσου. Τί ξύπνησες :P
Σήμερα έχει μιά ωραία βροχούλα εδώ πάνω, αν και θα προτειμούσα κάτι σε μπόρα, ή κάτι σε δυνατή βροχούλα έτσι να την φχαριστηθούμε.
Σταθμός παρατήρησης:: Thessaloniki, GR
Elevation: 13 ft / 4 m
63 ° F / 17 ° C
Νεφοσκεπής
Υγρασία: 94%
Σημείο Δρόσου: 61 °F / 16 °C
Ανεμος: 5 mph / 7 km/h / 2.1 m/s from the ΒΒΔ
Ατμοσφαιρική Πίεση: 30.01 in / 1016 hPa (Ατμ. Πίεση Σταθερή)
Ορατότητα: 4.3 Μίλια / 7.0 Χιλιόμετρα
UV: 1 out of 16
Clouds: Few 1000 ft / 304 m
Few 2000 ft / 609 m
Νεφελώδης 3000 ft / 914 m
Νεφοσκεπής 8000 ft / 2438 m
Σταθμός παρατήρησης:: Kalamaki Athens, Athens, ALIMOS
Elevation: 75 ft / 22 m
76.6 ° F / 24.8 ° C
Αίθριος
Υγρασία: 49%
Σημείο Δρόσου: 56 °F / 13 °C
Ανεμος: 2.0 mph / 3.2 km/h / 0.9 m/s from the ΔΒΔ
Ριπή Ανέμου: 5.0 mph / 8.0 km/h
Ατμοσφαιρική Πίεση: 29.87 in / 1011.4 hPa (Ατμ. Πίεση Σταθερή)
Δείκτης Δυσφορίας: 78 ° F / 26 ° C
Ορατότητα: -
Υγρασία 94% !!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!! Νά γιατί με πονάει η μέση μου απο εχθές. :eleos:
Καλημέρες :)
Σήμερα είπα να κάνω ένα νες αντί για το καθιερωμένο φραπεδάκι, το τραβάει ο καιρός :)
Αφήνω και καφεδάκια να υπάρχουν επίσης
:coffee: :smoke:
Ρε μπαγάσα, με έστειλες με το "σημείο δρόσου"! :D
Υγρασία 94% !!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!! Νά γιατί με πονάει η μέση μου απο εχθές. :eleos:
Tι τα θες...άμα γεράσει ο άνθρωπος :P
Θέλω κι εγώω βροχήηη :sniff:
Argonauths
20-09-07, 11:00
Kalhmera. H broxh hr8e apo Germania. Emeis twra exoume hliakada. :D
Ena nes plz kai gia mena koumpare!
Νες special για τον κουμπάρο έτοιμο ;)
Πρίν λίγο έχυσα τον καφέ στο γραφείο μου μόλις τελείωσα το καθάρισμα. ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ!!! (η μάλλον λεφτά θα δώσω... για την οθόνη που θα την παραλάβω σήμερα :P )
Tsimpao enan akoma kafe gia na katafero na ton pio auti tin fora :P:P
sto euxomai ;p
o skulos sto radiofwno leei pws pernane apo katw kati ompreles pou exoun an8rwpous apo katw tous lol
καλημέρα αχ σήμερα θα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα λοολ
Καλημέρααα.... Παπί έγινα με το παπί σήμερα..... Πολύ βροχή βρε παιδάκι μ.... :zempe: :zempe: :zempe:
Καλημέρααα.... Παπί έγινα με το παπί σήμερα..... Πολύ βροχή βρε παιδάκι μ.... :zempe: :zempe: :zempe:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παπί να καβαλάει ένα άλλο παπί :lol: :lol: :lol: :lol: Πολύ τσόντα style μου κάνει αυτό :lol: :lol: :lol: :lol: δέν μου λές; Ετρεχές; Αν το έτρεχες τότε όλοι θα έλεγαν κοίτα αυτές τις πάπιες, ΠΑΝΕ Γ@ΜΙ#ΝΤAΣ! αααααχχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: looooooool
Με το πλάι κ όπου πάει..... :P Με τη βροχή ντριφτάρει ωραία... σαν super motard πάει.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
plaka plaka otan brexei k pernaw dipla apo mhxanakia fobamai.....
plaka plaka otan brexei k pernaw dipla apo mhxanakia fobamai.....
Μην το πλησιάζεις κ πολύ... Γιατί ο παπούχος δεν δίνει γενικά τόση σημασία στα υπόλοιπα οχήματα όσο όταν είναι στεγνά... Στις στροφές αν με συναντήσεις πουθενά κρύψου...:P :P :P :P :P :P Πλάκα πλάκα έχω σταμπάρει μια στροφή με απεριόριστη ορατότητα... γλυστράει κ στεγνό.. πόσο μάλλον βρεγμένο... Super motard εκεί πάντα... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Hellooooooooooooooooo sas !!!
Psixalaei ekso?Apo to proi stis 9 exo na vgo ekso :P
Hellooooooooooooooooo sas !!!
Psixalaei ekso?Apo to proi stis 9 exo na vgo ekso :P
ΆΑΑααααααρε φοιτιτική ζωη!!! Ξυπνάς, ανοίγεις στόρυ, τσεκάρεις βροχή, κλείνεις στόρυ, ξαναξαπλώνεις, σκεπάζεσαι λίγο καλύτερα, γυρνάς πλευρό, στένεις ένα sms του στύλ "μωρό δέν θα έρθω στην σχολή σήμερα", παίρνεις απάντηση sms "ναί μωρό μου ούτε εγώ θα πάω!". και αυτό είναι. ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ούτε λεωφορεία, ούτε ομπρέλα, ούτε τίποτα! Και τα τσιγάρα.... ο πακετάς! χαχαΧΑΧαχαχα
ΑΑAAAΑΡΕ χρόνια αλησμόνητα :(:(:(
kozanh den hsoun?
ap oso 8umamai sthn kozanh den brexei, xionizei....
ΆΑΑααααααρε φοιτιτική ζωη!!! Ξυπνάς, ανοίγεις στόρυ, τσεκάρεις βροχή, κλείνεις στόρυ, ξαναξαπλώνεις, σκεπάζεσαι λίγο καλύτερα, γυρνάς πλευρό, στένεις ένα sms του στύλ "μωρό δέν θα έρθω στην σχολή σήμερα", παίρνεις απάντηση sms "ναί μωρό μου ούτε εγώ θα πάω!". και αυτό είναι. ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ούτε λεωφορεία, ούτε ομπρέλα, ούτε τίποτα! Και τα τσιγάρα.... ο πακετάς! χαχαΧΑΧαχαχα
ΑΑAAAΑΡΕ χρόνια αλησμόνητα :(:(:(
+1000 :clap:
Αγγλια Αγγλια γίναμε!!!!!!! Δεν την μπορω την μουνταμαρα ομως! Μου χάλασε την διάθεση ! Και έχω και διάβασμα!!! :mad:
καλύτερα είναι έτσι 8α βάλουμε και τα μπουφανάκια μας
arkei na mhn brexei otan 8a bgw ap to spiti mou shmera kai otan 8a ftasw sto grafeio. exw ena pc na metaferw kai deni 8elw na ginei popoudakos ;p
ela re to bar htan edw?
tststs
kalhmerdes :DDD
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga070921.gif
kalhmera paidia , akoysate x8es pou kaname ekpompi me thn pigki? ax poli oraia einai , an arxizeis na perneis aera einai poli oraia , sthn arxi enio8a na exo anebasi 25 piesi kai 42 8ermokrasia , alla meta itan kala ....alla meta den eixame tragoudia, kai pio meta eixa faei kai i8ela na koimi8o kai bariomouna xaxaxaxaxxaxa KALI FASI PANTOS EINAI :) MAREZE
kalhmera paidia , akoysate x8es pou kaname ekpompi me thn pigki? ax poli oraia einai , an arxizeis na perneis aera einai poli oraia , sthn arxi enio8a na exo anebasi 25 piesi kai 42 8ermokrasia , alla meta itan kala ....alla meta den eixame tragoudia, kai pio meta eixa faei kai i8ela na koimi8o kai bariomouna xaxaxaxaxxaxa KALI FASI PANTOS EINAI :) MAREZE
Ε να έρχεσαι πιό συχνά να κάνετε διδυμο εκπομπης. Και κους κους εκπομπη :clap:
Να μας φτιάχνετε και καμιά πίτσα με τον αετό :clap:
8a kanoume mia ekpompi koinonikou perioxomenou, 8a mou lete ta problimata sas kai ego 8a sas ma8aino pos na ta fortonete ston kokora xaxaxaxaxxa kai afilokerdos ...
Ναι ναί! Να το κάνουμε cosmopolitan χαχαχαχα
rixnei mia broxi exo......
gia spiti kai kouberta einai tora kai proinadikes xazoekpompes
ego eimai gia spiti kai upno mexri to mesimeri. meta ksupnima, tileorasi kai paizei kamia malakia etsi na me apasxolei ta autia kai na fotizei to domatio, kai na summazepso to domatio giati einai mpourdelo apo tia anakatatakseis :S:S:S
ere ti kala na mi douleyame alla na eixame lefta e? kai tora na kaname oti 8elame , pos les na eisai spitaki sou na arazeis , na koimasai na exeis anoixti thn thleorasi gia na milane kai na se pernei kalitera o ypnos....xaxaxaxxax ti 8imi8ika tora , ego epeidi panta koimamai me anoixti thn thleorasi giati 8elo na akouo na milane kai na me pernei o ypnos bazo enan pou diafimizei maxairia katsaroles kati mixer kai ton lene Poli ....ti ypnous kano me ayton ton an8ropo xaxxaxax
Κάνει ύπνους ακούγοντας και εμποτίζοντας το υποσυνείδητό της με μαχαίρια, κατσαρόλες και μίξερ.... μωρέ μιά χαρά ρόλο της έδωσα στο sillent hill! :S:S:S
εμποτίζοντας το υποσυνείδητό :S:S:S
και εγω καλα λεω οτι συχναζεις στο Ναυαρινο :zempe:
καλέ αυτόν μια φορά τον είχα βάλει γιατί κι εγώ την αφήνω ανοιχτή την τν και μετά είδα στον ύπνο μου ότι με κυνηγούσε ένας δολοφόνος με μαχαίρα, όχι αστεία σαν μπαλτάς ήταν:goofy:
τελικά εγώ τον είχα πετσοκόψει του την άρπαξα από τα χέρια δεν το έβλεπα όμως είχα αλλάξει πλάνο λοοοολ
χαχαχχααχ εμενα στο 7λεπτο μεχει παρει ο υπνος παντως με αυτον
του την αρπαξες απο τα χερια εεεεε? :flute: :flute:
"με λενε Πολυ και σου υποσχομαι υγρα ονειρα " χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
συνήθως βάζω ξενόγλωσσες ταινιούλες μέχρι να καταλάβω τι λένε βαριέμαι και με παίρνει ο ύπνος :crazy:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα μπα έτσι θα υπήρχε αναστάτωση και δεν θα κοιμόμουν λοοοοοοοοοολ βροοοοοοο μην διαβάζεις εσύ.:P
συνήθως βάζω ξενες γλωσσες :
αααααα εσυ δεν εισαι καλα σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
του την αρπαξες απο τα χερια εεεεε? :flute: :flute:
"με λενε Πολυ και σου υποσχομαι υγρα ονειρα " χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
:lol::lol::lol: με μπαλντάδες κτλ... Hard SM :lol:
συνήθως βάζω ξενόγλωσσες ταινιούλες μέχρι να καταλάβω τι λένε βαριέμαι και με παίρνει ο ύπνος :crazy:
Τα παρατάς εύκολα :wait:
ειχε διαβασει μια φορα για τις κατηγοριες των αν8ρωπων με βαση τις προτιμησεις τους στο σεξ χαχαχαχαχχαχαχαχχα πως ειναι η κυνοβασια , η κοπρολαγνία χαχαχχαχαχα η κοπρολαγνοι μεγαλη μα@κια πρεπει να κουβαλανε ε? αλλα για να καταληξω ειχεκαι καποιυς δεν θυμαμαι την ορολογια που την βρισκανε με τον ακρωτηριασμο (καλη ωρα η Πιγκυ) αλλοι παλι με το να κλεβουν μικροαντικειμενα ...."μισο λεπτο μεινε οπως εισαι μεινε ακινητη παω να σου κλεψω λιγο ενα δαχτυλιδι απο τη μπιζουτιερα και επιστρεφω κατσε οπως εισαι μανα μουυυ" χαχαχχαχαχαχαχαχ
ειχε διαβασει μια φορα για τις κατηγοριες των αν8ρωπων με βαση τις προτιμησεις τους στο σεξ χαχαχαχαχχαχαχαχχα πως ειναι η κυνοβασια , η κοπρολαγνία χαχαχχαχαχα η κοπρολαγνοι μεγαλη μα@κια πρεπει να κουβαλανε ε? αλλα για να καταληξω ειχεκαι καποιυς δεν θυμαμαι την ορολογια που την βρισκανε με τον ακρωτηριασμο (καλη ωρα η Πιγκυ) αλλοι παλι με το να κλεβουν μικροαντικειμενα ...."μισο λεπτο μεινε οπως εισαι μεινε ακινητη παω να σου κλεψω λιγο ενα δαχτυλιδι απο τη μπιζουτιερα και επιστρεφω κατσε οπως εισαι μανα μουυυ" χαχαχχαχαχαχαχαχ
Πιό πίκρα θα ήταν να είσαι νεκρόφυλος και ταυτόχρονα και κλεπτολάγνος. Πώπωωωω, θα είναι τόσο έυκολο, σάν να κλέβεις εκκλησία :lol::lol::lol:
Argonauths
21-09-07, 11:24
lol
Kalhmera :D
Ti ginetai me to forum re paidia? Mia einai down mia den mporw na mpw egw...
Εχθές που έκανε την παρθενική της εκπομπή η Πίγκυ, έσπασε τα ρεκόρ. 8 ατομα ονline! Και που να μίλαγε κιόλλας! ΑΤΣΑΑΑΑ!
τι σου κανω μανα μου? σου κλεβω τα παγκαρια? ε? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
lol
Θα σταθεροποιηθεί κάποια στιγμή. Είναι το μεταβατικό στάδιο των σέρβερ :P
ε κοίτα να δεισ το μόνο που 8α μπορέσει να κλέψεις από νεκρό σε νεκροτομείο θα είναι κανά χρυσό δόντι κι αυτό δύσκολο είναι μην νομίζεις.:P
τι σου κανω μανα μου? σου κλεβω τα παγκαρια? ε? χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Τί 'χες Γιάννη μου, κουκιά σπέρνω :P:P:lol:
πως να μιλήσω καλέ που φοβόμουν μέχρι και να αναπνεύσω μήπως πέσει
καλημέρα μεντοράκο
ε κοίτα να δεισ το μόνο που 8α μπορέσει να κλέψεις από νεκρό σε νεκροτομείο θα είναι κανά χρυσό δόντι κι αυτό δύσκολο είναι μην νομίζεις.:P
Μωρέ άμα είσαι ελαφροχέρης, πάς και στο δίπλα τραπέζι και παίρνεις και της διπλανής... αλήθεια, αυτό θα θεωρείτο απιστία; :mlk: :lol:
δεν νομίζω να το μάθει λοοοοοοολ
πως να μιλήσω καλέ που φοβόμουν μέχρι και να αναπνεύσω μήπως πέσει
καλημέρα μεντοράκο
Να κάνεις QUOTE γιατί έξυσα το κεφάλι μου για 1 λεπτό μέχρι να καταλάβω πού αναφέρεσαι :P:lol:
δεν νομίζω να το μάθει λοοοοοοολ
Δέν θα έχει τύψεις :lol:
δεν νομίζω να το μάθει ποτέ λοοοοοολ
Τώρα θυμήθηκα την κουβέντα του πόσταρε η Ματίνα που είχε κάνει με έναν νεκρόφιλο.
ΑΚόμα φραπεδάκι πίνω. Δέν το γύρισα ακόμα στον ζεστό. Πιγκυ, μιά που είσαι σπιτι, κανε καμια εκπομπή έτσι για το λολ ρε συ. Ετσι γι αν αεξασκείσαι με τα κουμπιά και κουμπούδια και τους χρόνους :)
γιατί είπε και για χρυσά δόντια λοοολ?
Dose ston lao kati se "Elton John - sorry seems to be the hardest word"
Το ακούω τώρα. Φοβερό και μελωδικότατο!
http://www.bigtusks.com/a-images/Barry40102_3.jpg
φαντασου να ναι και νεκροφιλοσ και κλεπτολαγνος και κοπρολαγνος και να του αρεσει και το στοματικο σεξ χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ, της βγαζει ο τυπος τα δοντια τη χε@ει μεσα στο στομα χαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα και μετα την :mlk: .....κιολας
ρε τι την εβαλες αυτη τη φωτογραφια ρε φρεε? εισαι βλαμενος? αμαν το καημενο του γουρουνακι αμαν
Γουρουνάκι σε μοιάζει αυτό το Λόχνες;
δε ξερω αμα ειναι το τερας του Λογχνες ξερω οτι ειναι κριμα
Καλημέρααααααα....... :coffee: Καφέ κ σβέλτα Ματίνααα.....
εφτασειιιιιι , να κανω και ενα δευτερο για μενα
ΜΑρη αυτό είναι το τέρας του Λόχνες.
http://www.greatplay.net/uselessia/articles/images/nessie.jpg
http://www.explore-inverness.com/images/attractions/loch-ness-monster-silohet.jpg
Το άλλο είναι αγριογούρουνο, που ήθελα να δώσω έμφαση μεγέθους :P
Φτιάξε κ κάτσε να τα πούμε.... έχω νέα... :zempe: :zempe: :zempe:
Αντε να βραδιάααααααααααααασει !
Βιαζόμαστε, βιαζόμαστε? Παίζει κανα ραντεβουδάκι? ;)
ετοιμοσ και ο καφες ,well? whats new pushi cat ohohohhh xaxaxxaxaxxaxa
Ραντεβού με την Piggy on deck
εκτος άμα ντραπεί και δέν μιλάει πάλι, τάχα φταίει η RAM
Βιαζόμαστε, βιαζόμαστε? Παίζει κανα ραντεβουδάκι? ;)
Έτσι το λέω μπας κ αξιωθεί κ σηκωθεί απο την καρέκλα της για να φτιάξει τον καφέ.... ;p ;p ;p ;p ;p
Νικολάκηηηηηηη...... pig piiigg :P :P :P Καλημέρααα!! Άραξε στον καναπέ κ εσύ....
Κρίμα που δεν θα σας ακούσω... :plane: Τα καλύτερα χάνω!
ετοιμοσ και ο καφες ,well? whats new pushi cat ohohohhh xaxaxxaxaxxaxa
FXrT8tz5nCc
Ραντεβού με την Piggy on deck
εκτος άμα ντραπεί και δέν μιλάει πάλι, τάχα φταίει η RAM
Πάρε κ την ψηφιακή ανα χείρας την επόμενη φορά.... :crazy: :crazy: :crazy:
Για να δούμε κόκκινο μαγουλάκι.... :P :P :P :P :lool: :lool: :lool:
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
καλε εχ8ες κοιμόταν ο μπαμπάς λοοοοοοοοοοοοολ
καλημερούδια μακούλιιιιιιιιιιιιιιιιι
re pos na akouso to radio kai ego mi ta spaso ola tora?
Καλημερούδια Piggyyyyy.....
Ενώ σήμερα δέν θα κοιμηθεί λε΄ς, θα είναι έξω και θα χαζεύει το φεγγάρι... :wait:
Mereeeeeeeeeeeeeeeees!!!
Po poooo Poly ypnos simeris!!
Kanena kafe exei etoimo i na pao pros navarinou meria?? :P :P
Mereeeeeeeeeeeeeeeees!!!
Po poooo Poly ypnos simeris!!
Kanena kafe exei etoimo i na pao pros navarinou meria?? :P :P
Για καφέ??? Στη ματίνα..... ;p ;p ;p ;p
λοοοοοοοοοοοοοολ Ναβαρίνου έχει πολλούς εδώ είναι γαϊδούρια ούτε σε μένα δεν φτιάχνουν γιαυτο πάω εκεί λοοοοοοοοοοολ
kala milame ypirxe sms sto kinito gia kafe stis 12 apo tis 10 to proi :lol: Telika metaferthike kata mia ora :P
Opote yparxei kanenas xymos??Na min piksoume stous kafedes :P
χυμό έχει πριν από κανα μήνα τον έφερα λοοοοοοοολ δεν πρέπει να είναι όμως στο ψυγείο λοοοοοοοοοολ
Na me ksekaneis theleis re stauroula?? :( :P :P
Argonauths
21-09-07, 12:35
http://www.getraenkeland.com/webV3/pix/saft_1.jpg
Oriste ligos xymoulhs freskotatos gia ton Nidi
τι να κάνω καλέ ? είμαι εργαζόμενη κοπέλα δεν μπορώ να τα προλάβω όλα λοοοοοοοοολ
αααααααααα νιδάκο θα μου δώσεις λίγο και μένα?
τ
αααααααααα νιδάκο θα μου δώσεις λίγο και μένα?
ssssst stttt kato kato soy eipa , mi parakalas , katse :dog: :dog:
:dog: ε καλε γουυυυυυυυυυφ
:dog: ε καλε γουυυυυυυυυυφ
Με φώναξε κανείς??? γαβ γουβ γαβ.... :dog::dog:
lol
twra 8a paizei ok, eftia3an kai oi dns, ola kurile, apo aurio 8a eoxume kai to palio shoutcast :D
:dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa
kalo apogeyma kai kalo s/k
καφεδιές για όλους σήμερα δεν έχει μπουγάτσα βαρέθηκα να πάω να πάρω :D
mmmmmmmmmmmmmm
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga070922.gif
Αχχχ καφεδάκι, ότι έπρεπε !
:coffee: :smoke:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σας είπα ότι έμπλεξα με κακές παρέες? Ξενύχτησα πάλι χτές! Πάει το διάβασμα!
:eleos:
Αρα το μυαλό είναι τώρα έτοιμο να δεχτεί το τσουνάμι γνώσεων που έρχεται μιας και έχει αδείασει/ξεκουραστεί. Άρα μια χαρά :crazy:
Αρα το μυαλό είναι τώρα έτοιμο να δεχτεί το τσουνάμι γνώσεων που έρχεται μιας και έχει αδείασει/ξεκουραστεί. Άρα μια χαρά :crazy:
Είσαι καταστροφικό τσουνάμι.... ( π λέει κ ο Χ. Γαλανός... ) :P :P :P :P :P
SeRxaNiTsa
22-09-07, 17:27
Πωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωω...:zempe:
Σερχανούλα ζαλιστηκε να διαβάζει post!!!:lool:
ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα:D
Μα τι πίνετεεεεεεεεεεε???:lol:
http://i102.photobucket.com/albums/m109/rozethorn/absinthe-1.jpg
SeRxaNiTsa
22-09-07, 17:34
:ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh:
Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
Πίνω ότι πίνετε και καπνίζω ότι βρω..... που λέει και το άσμα!:sfinakia:
stay_close
22-09-07, 18:36
pinoume neraidoula pou allazei staseis.. ;p
SeRxaNiTsa
22-09-07, 18:56
Έλαααααααα... Αφού αλλάααααααζει!!! Εγώ φταίω??? :D
Για να δούμε τι έχει μείνει. Γιάννη που περπατάει έχουμε, παγάκια έχουμε, coca έχουμε, διάθεση ανάλογη έχουμε, καναπέ κόκκινο έχουμε. Μια χαρά όλα κομπλέ.
Red couch rezerve για σήμερα.
egw exw mpures pantws....
Nyxtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uh_aG5MzPVM
καλημέρα παιδάκια!!!θα κάνει κανείς καφεδάκι?
kalhmeres
egw 8elw kafe, alla den 8elw na ton piw edw....
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga070923.gif
SeRxaNiTsa
23-09-07, 10:53
Ας αναλάβω εγώωωωωωωωωωωωω σήμερα το μπαρ γιατί κάνει κρύο!!! :lool:
Άσχετο αλλά δεν πειράζει;p
SeRxaNiTsa
23-09-07, 10:59
Τα καφεδάκια σας...
http://130.227.206.72/site_dir/nestle_dk/images/nescafe_front.jpg
Για τους ερωτευμένους...
http://www.vanduijnen.nl/img/nescafe_koffiebeker.jpg
Για τους κλασσικούς...
http://www.halilibrahimsofrasiurfa.com/resim/nescafe.jpg
Και για τους απαιτητικούς... (φουσκάλεεεεεεεεεες)
http://www.cafe-roda.4t.com/images/photos/nes.jpg
stay_close
23-09-07, 11:01
ego 8a paro auto ekei... ;p
diavasma time :(
Kalimereeeeeeeeeeeeees.
Tsimpao ena kafedaki kai arazo ligo.
Kryo sti Thessaloniki.17 vathmous...
SeRxaNiTsa
23-09-07, 11:18
Πφφφφφφφφ...:P
Κάνουμε τόσο κόπο και μας δουλεύουν κι όλας...:lool:
Ποιον αυτόν εκεί άνθρωπε???Τόοοοοοοοοσους ετοίμασα!!! Άντε Γιάννη διάλεξε ;p
Νιδάκο εσύ όλο αράζεις...Κάνεις και τίποτα άλλο???:D
Fysika kano alla den to leo :P
Giati anakalypsa oti otan to leo edo den to kano.Opote sas to kratao mistiko :P
Καλημέερεεεες.... έλιωσα στον ύπνο... απαπααα..... :epitelous ksipnisa:
Ευχαριστώ για το καφεδάκι σερχ!!!!!
SeRxaNiTsa
23-09-07, 11:47
Να'σαι καλά Μαααααααακ Μαααααααακ!!! :P
Πάρε και ένα espressaki δώρο!!! :D
Γιάννη εγώ θα τον πάρω αυτόν!ΑΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!!:evil:
stay_close
23-09-07, 13:42
miso na vro to adeio plastiko pothraki na sou to doso..
opote ego pairno ton allon ton gemato pou den 8elei h mesoua.. :D
SeRxaNiTsa
23-09-07, 13:56
Κοίτα ζήτηση οι καφέδες... :P
stay_close
23-09-07, 13:57
xalia einai apla den uparxoun upokatastata.. to bar adeiase :p
SeRxaNiTsa
23-09-07, 14:23
Ρε κλοζάααααααααακο... :(
Μην πίνεις αν δεν θες...:mad:
Ας αρχίσω σιγά σιγά να βγάζω τα μεζεδάκια...
http://www.7merestv.gr/photos/882-vefa.jpg
http://www.pefkohorivillage.com/kitchen/food1/musckatiki.jpg
http://www.nline.gr/i032/441_01.jpg
http://www.lithosrestaurant.gr/images/food/101.jpg
http://www.inout.gr/NewPagesImages/SyntagiesPiata/Laxanika/KolokythakiaTiganita.jpg
http://www.inout.gr/NewPagesImages/SyntagiesPiata/Orektika/taramokeftedes.jpg
http://www.inout.gr/NewPagesImages/SyntagiesPiata/PswmiaPites/skordopswmo.jpg
Και τσιπουράκι με την νταμιτζάνα!!!
http://mediterraneo.blox.pl/resource/photo_tsipouro.jpg
Λέω να τσιμπισω τα γεμιστά μανιτάρια... το εσπρεσάκι μ άνοιξε την όρεξη....:crazy:
SeRxaNiTsa
23-09-07, 15:09
Τα καλύτερα τσίμπησες ατιμούλικο!!! :D
εγώ 8έλς και καφέεεεεεεεεεεεεε και μαααααμ σερχανούλα μου γειάς τα χέρια σου :)
SeRxaNiTsa
23-09-07, 16:14
Piggoulaaaaaaaaaaaa
http://fonirodopis.files.wordpress.com/2007/07/smack.jpg
Τα καλύτερα τσίμπησες ατιμούλικο!!! :D
μουχαχαα.... μανιτάρι κ να μην το τιμήσω γίνεται??? :D :D :D :D :D :D
SeRxaNiTsa
23-09-07, 22:45
Aαααααα!!! Δεν ξέρω... :P
Εγώ πάντα πήγαινα στο βουνό να μαζέψω με την γιαγιά μου αλλά ποτέ δεν τα έτρωγα...
Καλημέρες κόσμε! Τί γίνεται; Έχω νύστα, έχω νύστα, τα κακόπαιδα με ξενυχτησανε εχθές :P
Πι. Ές. Αν εχθές το βράδυ έκλεισε απότομα το ραδιόφωνο, είναι επειδή έλειξε ο χρόνος του χρονόμετρου και έσβησε το πισί :P:P Το είχα βάλει σε 30 λεπτά να κλείσει απο την στιγμή που θα ξενερώμουνα :P:P
3enerw8hkes dld? ok ;p
kalhmerdes kosme
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga070924.gif
SeRxaNiTsa
24-09-07, 10:34
Καλημέρα... Κανένα καφεδάκι παίζει έτοιμο ή να χωθω στο bar???:D
Basika... xosou :S:S Akoma kanenas den fanike :S:S
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Argonauths
24-09-07, 10:43
Kalhmeraaaaaaaaaaaa :)
:coffee: gia olous!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εκεί. Να πήξεις. :P :D :D :D
SeRxaNiTsa
24-09-07, 10:48
Ε ρε λούστη μου σήμερα μου είχε πει ο Βρασίδας οτί θα έχω ρεπό!!!
Πάρε καφεδάκι Free να ανοίξει το ματάκι...
http://ww-success.com/blog/wp-includes/images/Coffee.jpg
http://www.nescafe.com/NR/rdonlyres/6406F2F8-12B7-4B62-9D63-D32F1F9A1F89/68728/CAPPUCCINO2.jpg
http://www.reallynatural.com/archives/Coffee%20Lover.jpg
http://www.marketofchoice.com/images/coffee-graphic.png
http://greekproducts.com/images/icons/coffee2.jpg
http://www.greatclubs.com/Graphics/coffee.jpg
Καλημέρα σας :hi::sad: :coffee:
Tιιιιι με κοιτάααααααας, δεν κάαααανεις λάααααθος, είιιμαι εκείιιιιιινος που ζητάαααααας
Είιιιιιμαι αυτόοοοοοος που ααααν θυμαααααασαι του είιιχες πειιιι πωωωως αγαπάααααας :cry:
Meres Meres. Ti leei Aete? Ton sikomo den eixame simera? xaxaxaxa :D:D::lol:
stay_close
24-09-07, 11:08
akousa oikonomopoulo kai eipa na mpo.. kalhmeraaaaaaaa
pame roz pio dunata tragouda.. ;p
Δεεεεν με μπερδευυυυεις με κανέεεεεεενανννν εεεεετσι με έεεεεκανες εσύυυυυ :cry:
agkou
Τα σκυλιά της νύχτας (αλά Ζαμπέτα)
Αδελφοί Κατσιμίχα & Οπισθοδρομικοί
Μουσική/Στίχοι: Εμμανουηλίδης Γιάννης/Εμμανουηλίδης Γιάννης
Άμα πιάσω το λαχείο
θα ναυλώσω ένα πλοίο
και θα 'χω μουσαφιρέους
μπουζουξήδες τους πιο ωραίους
Θα 'μαι εγώ ο άνθρωπός τους
να τονώνω το 'εγώ τους
Κι ας μην παίζουν, θα τους έχω
μονάχα για να τους βλέπω
Κι όλα τα σκυλιά της νύχτας, κι όλα τα σκυλιά της νύχτας
που πουλάνε μούρη και τουπέ
Θα γαβγίζουν μόνα τους στην πίστα
δίχως μπουζουξήδες και σουξέ
Θα γαβγίζουν μόνα τους στην πίστα
και θα κάνει ο κόσμος χαβαλέ
Άμα πιάσω το λαχείο
δε θ' αφήσω ούτε δύο
μπουζουξήδες να δουλέψουν
Απ' τα πάλκα θα πουλέψουν
Θα περνάμε μες το πλοίο
ένα σκέτο μεγαλείο
και για πάρτη μου ταξίμια
θα μου παίζουν τα τακίμια
SeRxaNiTsa
24-09-07, 11:24
Τι κακόοοοοοοοοοοοοος...Ροζαννούλα μην τον διαβάζεις!!! ;)
stay_close
24-09-07, 11:29
soraver o 8eos na se exei kala :priest:
Απαξιώ :reddy:
stay close :slap:
stay_close
24-09-07, 11:32
ti varas morsu.. nomizei pos o soraver to "o 8eos na se exei kala" to exei gia kalo? :p
soraver o 8eos na se exei kala :priest:
:zempe: :zempe: :zempe: http://img146.imageshack.us/img146/9383/staydm4.jpg :zempe: :zempe: :zempe:
stay_close
24-09-07, 11:49
ths 8eias sou to mpougadokofino re gantemh skatodapith deksie.. oust.. pou na se exei kala kai o xristos kai h panagia kai oi 12 apostoloi kai o apostolos gletsos mazi... kruona.. e kruona.. oust
tigka lol. enta3ei o stay den ta pernaei ta ma8hmata shmera!! :P
καλημέρα, τι καλή δηλαδή πάει χάλασε με αυτή τη μούρη που βλέπω λολ
σερχανούλα εγώ θέλω το καφεδάκι με την καρδούλααααααααααα
SeRxaNiTsa
24-09-07, 11:54
Stay_closakooooooo...Και εμένα μου το έκανε αυτό και πέρασα το μάθημα !!!
Μην μασάααααααααας...Παγίδα είναι!!! :D:D:D:D:D
Piggoulaaaa δικός σου!!! :)
ευχαριστώωωωωωω αχ καφεδάκι τον πέτυχες όπως τον πίνω:clap:
Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po po den eixa siko simera!!Ksipnisa mia kai vlepo to roloi elege 8.Gyrnao plevro kai vlepo to roloi 11:45 :S
έτσι είναι νιδακο πολύ γρήγορα περνάει η ώρα
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:22
Πιγκουλίιιιιιιιινα αγκαλίτσα!!!
http://www.wondercliparts.com/hugs/graphics/hugs_graphics_03.gif
Τα χρόνια να δείτε:(...Πότε μπήκα στο σπίτι, πότε πέρασαν 4 χρόνια, πότε ήρθε η ώρα να φύγω :cry: :cry: :cry: :cry:
http://i22.photobucket.com/albums/b301/anya_harris/smileys/20050801_elephant20hug.gif
ποια ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ θα μου ετοιμασει εναν freddo?
Rozannoula kai ego tha to nioso auto se ligous mines...
An auto se parigorei (pou den to nomizo :P )
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:36
Είχες και στο χωριό σου freddo??? Βρε ούστ!!! :D
Πάρε ένα φραπεδάκι...http://i62.photobucket.com/albums/h108/serxan/frappe-glass2.gif
Και γιατί να περάσω εγώ πρώτη την πίκρα,ε ? Για να σε παρηγορώ μετά??? :cry:
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:43
Τιιιιιιιιιιι γλυκιάααααααα αγκαλίτσαααααααααα!!! http://i62.photobucket.com/albums/h108/serxan/Animated-TimonFlutter.gif
ποια ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ θα μου ετοιμασει εναν freddo?
egw egw egw egw egw
serxanoulaaaaaaaaaa :nickred:
rozannoulaaaaaaaaaa σκέψου οτι είμαστε κουμπαρούλες και θα περάσει η πίκρααααα :kissy:
An den thes na me parigoreis mporeis na min me parigoreis.
Etsi kai allios esy ston dipla nomo pas :P
Ego otan tha fygo tha pao 5-6 makrya :P Ara megaliteros o dikos mou ponos
μια αραχνη λυσσαξε να περπαταει στην οθονη μου σημερα ,....
egw egw egw egw egw
no b00bz no party :P
είναι απο αυτές τις μεγάλες με τα μαλλιά ?
ΗΤΑΝ απο τις μικρες που περπατανε γρηγορα γρηγορα ....αραχνιασαμε ρεεεε
μια αραχνη λυσσαξε να περπαταει στην οθονη μου σημερα ,....
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/813914/2/istockphoto_813914_generic_newspaper.jpg
SeRxaNiTsa
24-09-07, 13:09
O παπα Phiiiiiiiiiiilips ρουφάααααααααει την σκόνηηηηηηη!!! :zempe:
efhmerida
http://www.ledovakra.cz/tulen/garfield/_spider.gif
http://wireless.nostromo.cz/garf/garfield-spider-parade.gif
που να βρισκω εφημεριδα τωρα....τη λιάνισα με το δαχτυλο :crazy:
btw koita ti mporei n apa8eis an se dagkwsei
http://i6.photobucket.com/albums/y226/PebblePie/Blog%20Photos/CamelSpiderBite4.jpg
sweet!
BOO!!!
http://www.friendsofsaguaro.org/tarantula3.jpg
http://www.desertusa.com/july96/photos/m_f_tarantula3.jpg
την σκότωσες την καημενούλα? για πες βγήκαν έντερα απ έξω?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.