Επιστροφή στο Forum : All day (and night) bad bar
:smoke: \m/ opa staka tora milas prostuxa!!!
mmmmmmmmmmmmmmmm
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071021.gif
ekei paizei na xoun kanoniko f8hnoporo kai oxi apo kontomantika se koubertes se 2 meres :S
Και μια Κυριακάτικη καλημέρα :)
Ο καιρός είναι μουντός χειμωνιάτικος, για αυτό και εγώ χτύπησα ένα τσαγάκι αρωματικό. Και μια ματιά στο net να δούμε τι παίζει στον κόσμο τώρα :)
edw exei hlio re psth m :S
Καλημέρες! Ηλιο κι εδώ, δυστυχώς :(
Κυριακάτικα έπρεπε να βρέχει, όχι απο αύριο που θα 'μαι στην τρεχάλα!
SeRxaNiTsa
21-10-07, 16:07
Καλημέρα... Παγωνιά...:cold:
Καλώς την! Πάγωσε και το λαλα? :P
SeRxaNiTsa
21-10-07, 16:24
Ναι κόλλησε πάλι... Δεν ξέρω τι παίζει...
Χουανιτούλααααααααα... Πότε θα κάνουμε την εκπομπή? :D
Argonauths
22-10-07, 09:31
Kalhmeraaaaaaaaaa :zzz:
Kafe kai odontoglyfides gia ta matia mou.
Ax bre xouanita, na hmoun to skylaki ths ypografhs sou....
Ασε, το ζηλεύω κι εγώ :) Θέλω μια τέτοια "σκυλίσια ζωή" ΤΩΡΑ!
μερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Φυγαμε για σχολήηηηηηηηηηη
kalhmerdes koritsa
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071022.gif
Καλημεεεεεεεεεεεεεερες όμορφοι και όμορφες (και soraver) :)
me les asxhmo re?
ou na mou xa8eis...
Θελω διακοπές. Βαρέθηκα. Δέν αντέχω άλλο μόνο 22 μέρες τον χρόνο άδεια :cry::cry::cry:
Απο αυτό θέλω και εγώ, θέλω διακοπές με χίονια - κρύο - τζάκι !
καλημέρα φεφεδακοοοοοοοοοοοο
κι εγώ σέλω άδειααααααααααααααααα αλλα να πάω στη δουλειά μόνο όταν βαρεθώ να κάθομαι γίνεται ?
Γίνεται, πες μου 6 νούμερα απο το 1 εως το 49 !
p kai d den paizei. doyleuo kai stis 2 meres :S:S auta einai gia tou sdimosious upallilous :(:(:(
σκδ μπορώ αλλά 8α είναι μέσα στον Δεκέμβριο
Δεκέμβριο θα έχει και χιόνια (λεμε τώρα) ;)
Fre πες και εσύ 6 νούμερα απο το 1 ως το 49 να κλείσει το δελτίο !
Θελω διακοπές. Βαρέθηκα. Δέν αντέχω άλλο μόνο 22 μέρες τον χρόνο άδεια :cry::cry::cry:
:maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: 8es na me exorgiseis tora? ego perno m ono 10:( :( :( :( :( :(
Καλώς την Ματίνα, κάνεις διάλειμα απο τη δουλειά ;
mmmm nai , simera me th broxi ti panikos itan aytso re sy? 10.00 hr8a sto grafeio , straggiza olokliri
Χθες βράδυ να δεις τι γινότανε, οδήγηση μετα φαντασίας !
Χθες βράδυ να δεις τι γινότανε, οδήγηση μετα φαντασίας !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xero xero gyriza me ton patera mou apo to xorio ...eytyxos gia mena pou den astrafte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koita na deis! twra katalava giati kapnizoun mesa sta ama3ia kai kornaroun synexia! xmxmxm malista;) ;) ;) ;) ;) ;)
Γεια σας :hi:
Σήμερα έκανα το πρώτο μου ιδιαίτερο στα Χανιά. Το κοπελάκι ήταν καλό, αλλά η περιπέτεια άρχισε μόλις βγήκα απ το σπίτι του...
Έχασα το λεωφορείο στο τσακ ενώ είχε αρχίσει να βρέχει καταρρακτωδώς.:rain: Τρέχω να το προλάβω απο την άλλη μεριά που θα περνούσε αλλά μόλις φτάνω εκεί το βλέπω να περνάει κ να μην το προλαβαίνω :hit:. Kάθομαι λίγο στη στάση κ αφού έχω γίνει παπί, αποφασίζω να καλέσω ταξί.:driver:Το καλώ αλλά με βάζουν στην αναμονή...Δε μαμιέται, λέω, θα περπατήσω κανα 2χιλιόμετρο μέχρι τον κεντρικό να πάρω άλλο λεωφορείο, άλλης διαδρομής. Περπατάω, είχε αρχίσει να νυχτώνει στο μεταξύ, γλιστράω σε κάτι λάσπες κ κάνω τα πράσινα παπούτσια μου καφέ :S Bγαίνω στον κεντρικό, βρίσκω μια στάση, περιμένω περιμένω περιμενω για 45 λεπτά(!), :dontknow: λεωφορεία πήγαιναν μόνο απ την απέναντι μεριά του δρόμου κ κανένα δε γυρνούσε προς την πόλη!Λεωφορεία-φαντάσματα,:marchmellow: μόνο πήγαιναν, δεν ερχόντουσαν! Δε μαμιούνται λέω 2η φορά κ ξεκινάω το περπάτημα...Ε, να μη σας τα πολυλογώ,πείσμωσα κι έφτασα στην πόλη αφού είχα περπατήσει καμια 6αρα χιλιόμετρα!
:creep: :creep: :creep: :creep: :creep:
ΥΓ.Εννοείται ότι αδυνατώ να κουνήσω !
Πω πωωωωωω ουτε στον εχθρο σου τετοιο πραμα !
SeRxaNiTsa
22-10-07, 23:24
:( :( :( :( :sniff: :( :( :( :(
Ξαναδιαβάστε το τώρα που το εμπλούτισα κ με εικονίδια ;p
Γεια σας :hi:
Σήμερα έκανα το πρώτο μου ιδιαίτερο στα Χανιά. Το κοπελάκι ήταν καλό, αλλά η περιπέτεια άρχισε μόλις βγήκα απ το σπίτι του...
Έχασα το λεωφορείο στο τσακ ενώ είχε αρχίσει να βρέχει καταρρακτωδώς.:rain: Τρέχω να το προλάβω απο την άλλη μεριά που θα περνούσε αλλά μόλις φτάνω εκεί το βλέπω να περνάει κ να μην το προλαβαίνω :hit:. Kάθομαι λίγο στη στάση κ αφού έχω γίνει παπί, αποφασίζω να καλέσω ταξί.:driver:Το καλώ αλλά με βάζουν στην αναμονή...Δε μαμιέται, λέω, θα περπατήσω κανα 2χιλιόμετρο μέχρι τον κεντρικό να πάρω άλλο λεωφορείο, άλλης διαδρομής. Περπατάω, είχε αρχίσει να νυχτώνει στο μεταξύ, γλιστράω σε κάτι λάσπες κ κάνω τα πράσινα παπούτσια μου καφέ :S Bγαίνω στον κεντρικό, βρίσκω μια στάση, περιμένω περιμένω περιμενω για 45 λεπτά(!), :dontknow: λεωφορεία πήγαιναν μόνο απ την απέναντι μεριά του δρόμου κ κανένα δε γυρνούσε προς την πόλη!Λεωφορεία-φαντάσματα,:marchmellow: μόνο πήγαιναν, δεν ερχόντουσαν! Δε μαμιούνται λέω 2η φορά κ ξεκινάω το περπάτημα...Ε, να μη σας τα πολυλογώ,πείσμωσα κι έφτασα στην πόλη αφού είχα περπατήσει καμια 6αρα χιλιόμετρα!
:creep: :creep: :creep: :creep: :creep:
ΥΓ.Εννοείται ότι αδυνατώ να κουνήσω !
ante re psofimi....
egw sthn hlikia sou perpataga olh mera
soraver ποιος είναι στο pc σου ;
Ροζαννούλα τα ποδαράκια σε λεκάνη και τρίψιμο;)
Καλέ, έχει πιαστεί κ ο :bootyshake: μου
Η λεκάνη και το τρίψιμο μάλλον δεν κάνουν για αυτό :lol:
ε βάλε κι τον :bootyshake: στη λεκανίτσα λοοοοοοοοοολ
nikola: isxuei re... mia epoxh perpataga olh mera....
Λες για την εποχή που έκοψες το μπουσούλισμα ;
oxi, gia thn epoxh prin parw to diploma ;p
Λες για την εποχή που έκοψες το μπουσούλισμα ;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kalo kalo.....
die....
molis me ebale o father na tou koumposw ena koumpi spo ena kainourio poukamiso pou den to kataferne me to xalasmeno xeri.... einai sta pro8ura na 3erasw............ GIATI UPARXOUN KOUMPIA????? :@
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071023.gif
καλημερα παιδια τι κανετε? καφε εχει το μαγαζι σημερα?
mereeeeeeeeeeeees!!!
kourema kai meta sxoli !!!
πρωινιατικα κουρεμα? και αμα δε ξυπνησε καλα η κομωτρια και σε κανει σα το γιδι? μετα?
Νιδις-Γιδις χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα
προσεξε μη αντις για φρατζα σου ξυλωσει κανα φρυδι , αντι για φαβοριτα σου λιμαρει το νυχι
Που ειναι ο Βαγκνερ που ειναι το Κριτσινιιιιιι ΠΕΙΝΑΩ
Που ειστε ολοι ρε ?
Ρε μη λιποθυματε......
ολοι σταρβα ξυπνησατε? που ειστε?
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :coffee:
sb kill her NOW!
kalhmera giwrgh, kalo kourema, boh8eia sou ;p
kalhmera k se sena anneta, fxaristoume gia ta kafedakia
Argonauths
23-10-07, 11:36
Kalhmera, ela na erxontai ta kafedakia grhgora, ela mou....
Baremara shmera! Exw ore3h na thn ara3w spiti kai na asxolh8w ligo me to CoD2
egw exw ore3h na 3anapaw gia upno
για μένα αφήσατε κανένα καφέ η τους αποτελειώσατε όλους? καφεφίδες ε καφεφίδες
Καλημέεεεεεεεεεεεερες :)
Κάνω εγώ καφεδάκια φρέσκα ;)
Νικολακι , τσακω και κανα πιτακι ρε συ, οτι να ναι , σπανακο, τυρο , γαλατο, ζαμπονο... λουκανικο...οτι να ναι κατι να μασουλησω παντως γιατι θα μου ρθει λιποθυμια σε λιγο
ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
pame gia ouza kai pikilies?
Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωω
Καφεδάκια έτοιμα, λουκανοπιτάκια έτοιμα, κασεροπιτάκια έτοιμα και έβαλα στο φούρνο παστίτσιο για το μεσήμερι :crazy:
:maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: :maRtina: ορμαω καντε στην παντα
αχ μωλέ δες την κατσικούλα με τι χαρά κουνάει το ποδαράκι της που να ξέρει τώρα αυτό το αθώο πλάσμα ότι το Πάσχα θα κάνει σβούρες σε μια σούβλα για να ροδοκοκκινίσει .........
ελα ρε την καημενη την κατσικουλα μου μη τη λετε ετσι
ποποποποποποπο θα κάνουν ένα κοκορέτσι τα εντεράκια της
Κοκορέτσι ε
Αργει αυτό το Πάσχα τελικά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
/me 8elei na paei sto xthma gia pasxa :(
Θα κριτσανάν θα μένουν και στα δόντια! Κοίτα κάτι ματάκια γουρλωτά! Δέν σούρχεται έτσι μωρέ να τα ρουφήξεις;
Το Πάσχα αετέ αργεί, αλλα ο Χωριάτης και η Αρναία εδώ δίπλα είναι!!! :D:D:D
Μηπως να χτυπήσουμε καμια Αρναία τότε ; Ή κανένα Πολύγυρο που λέγαμε;
πλάκα πλάκα μια χαρά πότε θα πάμε?
ναι για να έχω λίγο χρόνο παραπάνω το Σάββατο θα δουλεύω από τις 20,00 μέχρι τις 4,00 το πρωί να κοιμηθώ λίγο
Μεσημεράκι φαγητό και καπάκι καφεδάκο το απόγευμα, λέει ;)
Kala mesimeraki tha ksekinhsoume ekdromi? Kata tis 10 na pame :)
Pinoume kafe se ena xorio (tha sas po), trome se ena allo (tha sas po), kai meta enan akoma kafe (opou thelete) kai emta anhforizoume :D:D:D:P
a nai. esu douleueis xaramata.
Μια ώρα δεν είναι απο δω; Αμα ξεκινήσουμε κατά τις 11:30 με 12:00 μια χαρά δεν είναι ;
zhleuw.... les na fortwsw ki egw to tsourmo sto fp na pame pros stenh euboias meria na tsakisoume kana kopsidaki? 'h pros derbenoxwria?
mouxmou....
και γω ζηλευω , αλλα σ/κ κανονισα να βαψω την κουζινα μου , τελος παντων π/σ/κ μια απο αυτες τις μερες θα βαψω
οι βοριοι μπορειτε να πατε και προς Λαγκαδα , ν ακανετε και λουτρα , και μετα να πατε σε ενα χωριο εκει του Λαγκαδα σε μια χασαποταβερνα "ο βλαχος" ερε μανα μου ενα κρεας εκει ...
έλα εντάξει εγώ 10 θα έχω ξυπνήσει οπότε φεύγουμε και 11
koimh8eis stis 5 3upnhseiss tsis 10 ?
εσύ Ματίνα όλο κάτι έχεις ουυυυυυφ παιδί για υιοθέτηση είσαι :linchstill:
ναι ναι δεν μπορώ να κοιμηθώ πάνω από τις 10,00 νοιώθω ότι χάνω την μέρα και με πιάνει κατάθλιψη οπότε βάζω και ξυπνητήρια καμιά φορά
έτσι το λέω εγώ ραααααααααααααα τι θε?
Ρε Ματίνα αμαρτία είναι να εργάζεσαι Κυριακή. Άσε το βάψιμο για ΠΣ. Το Κ άστο ελέυθερο. Τέλος.
Pantelwolf
23-10-07, 21:17
κανει βαρεμάρα και είμαι στη δουλειά. Και θα είμαι μέχρι τις 2
kako_paidi®
23-10-07, 21:24
giati mexri tis 2?
Ακόμα 3 ωρίτσες μέχρι τις 2, υπομονή !
:smoke:
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071024.gif
Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεερες :)
Τι κάνετε; Όλα καλά;
:coffee: :smoke:
KALHMERAAAAAAAAAAA! epitelous phra to pcaki mou apo to service. ola kala mexri stigmhs.
Καλημέερααα :hello:
Eπιτέλους βρήκα το χαμένο πράσινο στυλό μου :yes:
:D
Θέλω εικονίδιο με φραπέεεεεεεε
Θέλω εικονίδιο με φραπέεεεεεεε
http://www.neo.gr/website/Aetonail/frapedaki.gif
Γεια σου ρε αετέ, πάντα σε ετοιμότητα :D
Κοκκινονίκος
24-10-07, 13:36
καλημερς παιδς.. :)
ωραίο το πρωινό σήμερο ;)
Και υπερβολικά ... ήσυχο θα έλεγα.
Ξέχασα να σας πω...Χθές επήγαμε κ είδαμε τον "El Greco".
Πολύ καλή ταινιούλα, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα κι άλλες τόσες που δάκρυζα.
Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ταινία που να μην έχω δακρύσει...αηδία έχω καταντήσει ;p
Να πάτε πάντως, αξίζει :)
Γιατί το σκοτάδι δεν μπορεί να νικήσει το φως ;) :sniff:
Χμ ναι αυτή τη ταινία θέλω να τη δω.
Τι κανονίζετε πάλι? :confused: :confused: :confused:
Καλησπέρα λέμε! Ενα τσαγάκι παρακαλώ και μυξομάντηλα! Πολλά μυξομάντηλα!Και γρήγορα γιατί θέλω να πλύνω τα μπαλκόνια μου! :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:
εγώ λέω να πάτε να δείτε το control και αφήστε τους ελ γρεκους
Mirna απο τη μιά συνάχι και απο την άλλη μπαλκόνια-νερά; Κάτσεεεεεεεεεεε καλάαααααααααααααααααα !
Έτοιμο το τσαγάκι πάντως :)
Κοκκινονίκος
24-10-07, 14:25
ναι, τότε που χόρευαν οι Κρητικοί για τους νεκρούς, ήταν ανατριχιαστικό...
μια μανία πάντως που έχουν για την Κρήτη, στις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν
Αετέ αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα μου τα κάνει? Η Μαρία? :lol: :lol: :lol: Τα λέμε αργοτέρως :P
Πάει το ένα μπαλκόνι! Ενα μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις και πάω να κάνω το μεγάλο! Ωωωωωωωωωωωωωωωωχ!:hit: :hit: :hit: :hit: :hit: :hit: :hit:
θελω καφέεεεεεεεεεεεεεε στον ηλιόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
χαχαχαχαχαχαχα κάτι τέτοιο λοοοοοοοοοολ
Χαιρετώ το πλήθος. Χρόνια και ζαμάνια είχα να επισκεφτώ το λημέρι σας. Δουλειά στο κάτεργο, κόσμος στην ΟΟ, τι να πρωτοκάνει κανείς?
kalws ton Egw
se paideuoun e? ti na kaneis... to katergo 8elei xeria ;p
alh8eia pws einai o kairos ekeipera? edw mas eri3e kati broxoules na xaroume (mou plunan kai to fp) kai meta ebgale pali hlio (3es, auton ton ekneuristiko ton xeimwniatiko, pou peftei olos panw sta para8ura-ka8reftes tou papei kai mpainei olos mes sta matia mou.....)
anyway, kalhmerdes kosme, afhsa thn kafetiera na pshnei to 2o perasma tou kafe mpas kai ginei ligo pio dunatos... einai kai kainourio paketo kai mosxobolaei olo to mpar sokolata-fountouki :D
ebala kai "matigwmenh krema" sto psugeio gia opoion 8elei bienoua, afhsa kai keik sokola-portokali sto 8ermo8alamo ths kouzinas
opoios 8elei as parei monos tou... bariemai thn upoloiph diadikasia
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071025.gif
sokolata-fountouki sucks :md1032:
kala, esena 8a sou ftia3w ena me ferormones...
Kalhmereeeeeeeeeeeeess..... :dog:
cNLSdyb_-kc
gamhse..
kai to koumpaki menu gamhse
genika o player tou ut gamei k dernei
Κοκκινονίκος
25-10-07, 14:43
καλημέρς m8s
καλη φάση η δουλειά..εδώ ακόμα και τη ζητιανά επάγγελμα την έχουν κάνει..
έχουμε στα Χανιά έναν ο οποίος είναι και μεγαλομέτοχος σε μια τράπεζα!!!
kai tou dinei fragka o kosmos?
geia saaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!
treksimo piksimo gi'auto psiloxathika. :s
:hi:
Σήμερα είπα να πάω το τουτου για service μετά τη δουλειά αλλά ο μάστορας την έκανε νωρίς. Είπα να μη φάω στη δουλειά, δεν έχει φαί στο σπίτι (τα γυρόπουλα να είναι καλά). Ε ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε :crazy:
Kalhspereeees.... Etoimh k h valitsa... thn kanw me elafra gia potaki k avrio prouno prouno tsaf tsouf... k pisw :(
Aeteeee... den s eipa tpt gia kafedaki ktl ktl giati tha anaivw me parea... (6 sunolo tha eimaste :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: )
maista... allos enas pou 8a brizei ton soraver ton organwth otan paei panw....
Κοκκινονίκος
25-10-07, 22:27
kai tou dinei fragka o kosmos?
ναι, όποιος δεν τον ξέρει...
maista... allos enas pou 8a brizei ton soraver ton organwth otan paei panw....
:viking: :viking: :viking: :viking: :viking: :viking: :viking:
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071026.gif
Meraaaaaaaaaa.... dyskolo pragma na akous vrisidia gia mish wra... gamw kai ta double play tous kai ta hibox tous. afoy den mporoun na to yposthri3oun teleia giati to dinoun ston kosmo den mporw na katalavw. tespa. paw na proetoimastw psychologika kai gia to shmerino 8wro.
lool. les na etoimazomoun psychologika etsi? o monos tropos einai na katsw kai na liwsw ston kanape kai na shkw8w mono gia na paw sth douleia. :P
etsi bebe den mazeueis dunameis, etsi sou rxetai akoma pio diskolo... prepei na eisia sthn tsita gia na sunexizeis na iesai sthn tsita ;p
http://www.boredom-busters.com/
Κοκκινονίκος
26-10-07, 14:10
καλημερς...
πωπω..δεν εχει ξαναγινει αυτο..από το πρωί μέχρι και τώρα που κοιμόμουν με πήραν 10 τηλέφωνα....έλεος δηλαδή..πως να συνεχίσω να κοιμάμαι μου λέτε...
άντε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα...
na petakseis to thl looooooooool
mpa na to ri3eis sth lekanh kai na alla3eis pleuro
Κοκκινονίκος
26-10-07, 14:27
μα έλα που χτυπούσαν και τα 3..κινητά και σταθερά...μιλημένοι ήταν όλοι τους...
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
http://img80.imageshack.us/img80/7605/tarzan01tc1.jpg
spuro apo to filaki na stelneis se imagshack kai apo to imageshack edw
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071027.gif
prwth kuriakh pou o garfield den exei kuriakatiko megalo comic.....
prwth ap[o to 78 mexri shmera....(reeeee 30rizei tou xronou o garfield...)
Kalhmera. H prwth evdoada sth douleia teleiwse. Phge arketa kala gia psarakas. Wra na 3ekourastoume.
kai nai... shmera einai sabbato kai oxi kuriakh.
kalhmeraaaaa xaxaxaxaxaxxa soraverouli exases tis meres? loooooooool
:clap: :clap: :clap: bravo koure
den exase mono tis meres. exase ta avga kai ta pasxalia. :P
thnx piggy :woohoo:
Κοκκινονίκος
27-10-07, 17:33
sperssss
SeRxaNiTsa
27-10-07, 21:10
Πφφφ... Τι το ήθελα το Πήλιο??? Πούντιασα ... Πήγαμε για καφέ στο πιο παραδοσιακό καφενείο των Μηλεών και ήπια ελληνικό καφέ στην χόβοληηηηηηηηηη...:D
Κοκκινονίκος
27-10-07, 21:33
χόβολη? κάτι μου θυμίζει αυτό το μέρος..έγινε τπτ εκει? :P
Καλημέρα :)
Καφεδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071028.gif
kala ti anadouleies einai aytes sto bar? 3 meres 3 pelates :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάναμε αναικαίνηση ταυτόχρονα για αυτό :lol:
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071029.gif
Argonauths
29-10-07, 10:43
Kalhmeraaaaa,
ena kafe koupato kai mia tyrpita xwriatikh
http://www.greek-recipe.com/images/articles/cookbook/article107.jpg
http://www.dkimages.com/discover/previews/1052/20215293.JPG
αααααααααααα άμεσο service, εγώ θέλω ένα peugeot 206
Argonauths
29-10-07, 12:08
Oriste einai omws elafrws metaxeirismeno http://i23.ebayimg.com/07/m/000/85/7e/c69a_24.JPG
loooooooooooooooooooooooooooooooooool den peirazei ki egw se auth thn katastash 8a to eferna me glutwneis apo ton kopo xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Argonauths
29-10-07, 12:16
Ap' oti koita3a, exei me 3.000€ metaxeirismeno tou 98 montelo kai peripou 80.000km.
Καλημέρες! Καφέ παρακαλώ... σκέτο ελαφρύ και σε μεγάλη κούπα :)
Καλημέρες :)
Αφήνω καφεδάκια, σοκολάτες (ζεστές) και τσαγάκι αρωματικό και να δουμ τι έχουμε να κάνουμε σήμερα στη δουλειά :)
:coffee:
Καλημέρες. Σήμερα ήρθα στις 7.30 αντίς για 8.30 στην δουλειά. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν γιατί βαριέμαι σήμερα να κάτσω και παραπάνω υπερωρία.
mereeeeeeeeeeeeeeeees!!
Kafedakiiii
καλημερα που είναι το γατάκι σήμερα οεο? ααααααααααα δεν θα πάει καλά η μέρα:S
SeRxaNiTsa
30-10-07, 12:49
Μία καλησπέρα μετά από δύο άθλιες μέρες που ο οργανισμός μου χτύπησε κόκκινο...
:kissy: :kissy: :care: :care: :care: :care:
καλημερες - καλησπερες
σερχ , νομιζα πως εξαφανιστηκες ρε! μια κοπελα απο την πρεβεζα που τη λενε εφη , χαθηκε και οταν ειδα τη φωτογραφια μαι που βγαλανε που η κοπελα εχει κοκκινα μαγουλα και σγουρα μαλλια , μου φανηκε σαν εσενα και τρομαξα
Τι λεει οι υπολοιποι?
καλα μωρέ εδώ στην πίεση τα ίδια και τα ίδια γιαπί μετα λάντζα άντε και κανέναν καφέ για ξεκούραση :D ;p
αλλοι παταμε ασφαλτο και αλλοι πατατε χωμα καλη μου σταυρου
αλλοι παταμε ασφαλτο και αλλοι πατατε χωμα καλη μου σταυρου
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ναι
Αφού τελείωσες με την καντίνα ματίνα. Γιατί φεύγεις πάλι; Σε έχει φάει η ξενιτιά. Ένα Σουκού κάθισες και αυτό μου έβαφες το σπίτι ρε :(:(:(:(
κατσε 8α σε πω στο σκυπε . Οντως τελειωσα με την καντινα
το σπιτι εν τω μεταξυ εγινε πολυ σουπερ , περιμενα και γω με το που θα πω "θα βαψω το σπιτι " ν απει κανενας "να ερ8ω να σε βοηθησω " αλλα ...@@
free mporeis na mou baleis ekeino to paidaki pou ama krione ebaze xontra rouxa kai ama ebgaze ilio foroyse sortsaki mazi me to skilaki tou gi aypografi mou?
xmmm. den thumamai apo poio site htan gamoto :S:S:S
kalhsperdes
emena xtes to bradu kata th siarkeia twn gnwstwn akrobatikwn gia na sapounisw ton aristero mou stragalo, 8umi8hke h mesh mou na mou pei pws eimai xontros kai oso kai na thn parakalousa den mporouse na kanei ligo upomonh...
apo xtes to bradu loipon eimai anaskela kai ligo sto plai (ponousa otan phgaina na gurisw) kai auth th stigmh pou milame eimai me ena mensoulit gia na mhn me enoxlei polu kai na kanw kamia oduleia... (ousiastika ka8omai sthn karekla giati molis efaga kai den maresei na eimai anaskela me gemato stomaxi...) gia na doume pou 8a bgei....
h apoluth malakia einai pws shmera lhgei h 8ewrhsh tou bibliariou kai 8a prepei na trexei o father sto TAE na kanei ananeosh gia na mporesw na paw ston giatroulh....
anyway: to kwlogato giati sas eleipse eida ;p
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071030.gif
malakia.... auto htan aouisteuto strip gia prwi... :S
Σου θυμίζω ότι είναι Halloween εδώ. Με φαντάσματα, βρυκόλακες, τέρατα και άλλα χαριτωμένα στις τηλεοράσεις.
egw ta exw ston msn mou ;p
Περαστικούλιαααααααα... :care:
Περαστικαααααααααααααααα και άλλο κακό να μη σε βρει !
Pantelwolf
30-10-07, 20:16
Stavro ela na mou kaneis parea pou variemai na gineis kala
περαστικούλια σοραβερούλι μου :kissy: :kissy: :kissy:
Μιας και δεν έχει κόσμο, να ρίξω καμιά σκούπα-μάπα. Να αλλάξω και λίγο την διαρύθμιση, χμμμμμμμμμμμμμμ ναι.
Ασ'τον καναπέ κάτω! Κάθομαι!!! :lol:
e phgaine katse katw ap th mpara kai ase ton kanape
Ξάπλωσε καλύτερα και μη πατάς κάτω, είναι βρεγμένα !
Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες......
:coffee:
καλημερες και απο μετα ...σταυρουκο τι επα8ες πασάκα μου? περαστικα σου
Καλημέρες. Καφέ δέν ήπια ακόμα. Αετέ τσάκο έναν Ελληνικό triple ρε c.
Δώσμου και μιά φωτιά γιατί ξέμεινα απο αέριο :lol:
ο τσαϊνα ζιπο γουατ χαπεντ?
ασχετο
δουλευα χ8ες και ηπια 4-5-7 κρασακια παραπανω
κολλησα με ενα τραγουδι του κιαμου ....και οταν γεμισει το δωματιο με φιλιαααα και οταν γεμισει μεχρι πανω για φαντασουυυυ απο το παρα8υρο να βγαινουν αγκαλιααααααα και να σκορπανε μεσ το .........
ο τσαϊνα ζιπο γουατ χαπεντ?
Τον παράτησα. Παρανέβηκε η τιμή. Τσίμπησα άλλον
Καλημέεεεεεεεεεερες :)
Ελληνικός tripleX για Freeman έτοιμος, πιάσε και έναν big να έχεις να ανάβεις ! Σταθερή αξία ο big :lol:
Και αφήνω και καφεδάκια να υπάρχουν :)
Κοκκινονίκος
31-10-07, 12:07
καλημέρς κακόπαιδα :)
kalhmeres ki apo mena an kai meshmeriase ;p
matina: kala pou den kolhses me to zigkolo ths paparizou, na arxisoun na sou kanoun protaseis me times.
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071031.gif
prospa8hsan polu alla den to kataferan.... xalia o garfield shmera
Egw, pote einai to Halloween akribos? 28 htan?
ΔΕ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ "ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ " ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Egw, ποτέ δέν κατάλαβα τί ακριβώς είναι αυτή η γιορτή. Πές μας σε παρακαλώ τί είναια υτό το Αμερικάνικο έθιμο το οποίο μου αρέσει αλλα ποτέ δέν μου εξήγησάν τί αριβώς είναι. Τί κάνουν, τί γιορτάζουν, πόσο διαρκεί κτλ κτλ. Βάλε κανενα αρθράκι ή κάτι τέτοιο pleeeeeeeeeeeease!!! :):):)
Τι καλα να μουν σπιτακι μου τωρα και να χουχουλιαζα και να ετρωγα και καμια φασολαδα με ελιες τουρσι και αντζουγες :ok:
tip: Αν φας φασολάδα μη σκεπαστείς μέχρι πανω... το κεφάλι έξω! :lol: :lol: :lol:
kalhspera paidakia! opoios evlepe to prwi mega kai net 8a eixe thn timh na dei thn afento moutsounara nou! moirazw aytografa apo ayrio! a opoios 8elei as dei alter-eidhseis kai makedonia-sths 7 exoun reportaz gia tis klinikes zwwn syntrofias tou panepisthmeiou. ayta..........
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
kalhspera paidakia! opoios evlepe to prwi mega kai net 8a eixe thn timh na dei thn afento moutsounara nou! moirazw aytografa apo ayrio! a opoios 8elei as dei alter-eidhseis kai makedonia-sths 7 exoun reportaz gia tis klinikes zwwn syntrofias tou panepisthmeiou. ayta..........
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
TOKSERA! TO KSERA OTI MONO FIRMES EXOUME STA KAKAPAIDIA :D
Ναι, ναι φίρμες!
Και γω κάθε βδομάδα εμφανίζομαι σε ένα τοπικό κανάλι που έρχεται κ παίρνει πλάνα απ το Ανοιχτο Λαικό Πανεπιστήμιο του δήμου κ όλο πάνω στην κάμερα πάω κ πέφτωωωω :hit: :hit: :hit: :hit:
nai einai gnwsth sunh8eia twn camera-men otan doun 3an8o malli na anoigoun thn camera ;p
Kalhmeres agwria koritsia ki agaphto leo
shmera prwth mera sto grafeio meta apo 2 meres upoxrewtikou ka8hsiou ;p
Kalo mhna na xoume ;p
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071101.gif
mereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!
Sor kali epanodo sti douleia !!! :)
pisteuw epiases pws shmera pou hr8a einai pempth e? ;pppppppppppppp
kala laikosouvlakia :P :P
Καλημέρες και καλο μηηηηηηηηηηηνα :)
Kalhmeraaaaaa. Meta apo ena apistfto se koulamara logw pelatwn vradyno eimai etoimos kai gia allh mia dosh mynhsewn!!!
καλησπέρα σας, έχω ξεθεω8εί πήγα για το βιβλιάριο υγείας και πάλι έγινε ένας μεγάλος καβγάς στο υγειονομικό, ήταν 11,00 βγαίνει μια τσούπρα και μας λέει "όσοι είναι εδώ αυτή τη στιγμή θα μπούνε μέσα γιατί στις 1 κλείνουν τα γραφεία" αν ερχόταν άλλος κόσμος να τους διώξουμε και ερωτώ οεο από τις 11,30 που 8α τελείωναν μέχρι τις 1,00 τι σκατά θα κάναν και δεν πήραν τον κοσμάκη που έχασε τζάμπα την δουλειά του για να πάει να σφραγίσει τα βιβλιάρια του?
einai pempth shmera kai exei laikosoublakia, opote phgan sth laikh ;p
Διάλλειμα για φαγητόοοοοοοοοοοοοοοοοο !
Χμ 11:30 με 13:00 ε, να δεις που θα πέσαν σε δύσκολη πασιέντζα και δεν τους έβγαινε, ε ρε ξύλο που θέλουνε.
Καλό μήνα :) Αντε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτός ο μήνας... ;)
Μας μπήκε καλά σε όλους βλέπω... ο μήνας :D
egw pantws auth th stigmh eimai sto 2o stadio ths mpuras. ta pragmata stamathsan na einai omorfa ki exw arxisei na pairnw anapodes....
Καλησπέρεεεεες.... Τσαγάκι για το λαιμουδάκι....
Καλημέρα κόσμε. Ωραία ήτανε στο φεστιβάλ εχθές :)
Καλημέρα :)
Παρασκευή, πάει και αυτή η βδομάδα :)
Καλημέρα!!! Καφεδάκι πλζ, μπάς κ ανοίξει κ το δεύτερο μάτι... :coffee:
http://images.ucomics.com/comics/ga/2007/ga071102.gif
Υπομονή. Εσύ? :P Αραχτή στο ειρκοντισιο?
χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα δεν το βαζω ακομα ρε
ε ακουτε σκηνικο
προσφατα ξαναχτυπησα ενα παλιο μου διαστρεμα στο ποδι , απο τοτε ..παει κανα 2 μηνο σχεδον το ποδι μου εχει γινει πολυ ευαισθητο και γυριζει με το παραμικρο ...ετσι γυρισε και χ8ες εκει που περπατουσα κατω στο κεντρο...διπλα μου ακριβως περπατουσε μια αλλη κοπελα και για να μην πεσω την αρπαξα αποτομα απο τον ωμο για να στηριχτω και αυτη αρχισε να τσιριζει γιατι τρομαξε πως ηθελα να την κλεψω χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα εγω την ελεγα σσσσσσσσσσσσσσ και γελουσα και εκλαιγα συγχρονος απο τον πονο χαχαχχαχαχαχαχχα μετα καταλαβε οτι πονουσα και αρχισε να με ρωταει αν ειμαι καλα ...
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
απο μένα θα έτρωγες τσαντιά στα μούτρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα έσκαγε πάνω σου και 8α έβγαζε και ήχο γιατί έχει αλυσίδες χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχ αχαχαχα
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα φανταζομαι το σκηνικο , να βελαζω απο τον πονω και να με δερνεισ και απο πανω χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.