Επιστροφή στο Forum : All day (and night) bad bar
Kαι που πηγε να ζεστανει, το μετανοιωσε. Θελω να ξεστρωσω το σπιτι. Θελω να στειλω τα μπουφαν στο καθαριστηριο και να μην τα ξαναβαλω μεχρι του χρονου. Να βαλω κοντομανικο, να αρχισουν οι συναυλειες σε ανοιχτο χωρο, να αρχισω τα παγωτα, να σταματησω να βηχω, να βγαλει η κορη μου τα μπουτακια της ωστε να τα φιλαω συνεχεια, να σταματησω να πληρωνω πετρελαιο και τελος.... να αρχισω τα μπανια. Ζηταω πολλα;;;;;
Κοντομάνικο βάλαμε. Πριν δυο βδομάδες για ένα 10ήμερο. Αλλά σήμερα το βράδυ περιμένουμε χιόνι :cry:
Κοκκινονίκος
31-03-12, 00:09
σπέρς :)
δε μπορώ να πω... λογικά σήμερα έκανα και τη γραμμή του γυαλιού... δλδ μαύρισα εκτός το μέρος που κάλυπτε το γυαλί :P μλκία :P πολύ ζέστη!!!
Καλό μήνα και προσέχετε τις φάρσες :clap:
Κοκκινονίκος
02-04-12, 00:44
καλό μήνα να έχουμε :)
α, και καλά μπάνια ;)
χρονια πολλα παιδια ! Χρηστος Ανεστη !
Κοκκινονίκος
22-04-12, 03:26
Χρόνια πολλά και πάντα με υγεία :)
δεν πιστεύω να τρώτε ακόμα τον Οβελία ε?!! :p
Τι άκρα ησυχία είναι αυτή που επικρατεί τις τελευταίες μέρες?
Να 'ταν μόνο τις τελευταίες μέρες... Φαίνεται πως η κρίση έφτασε και στο φόρουμ και έγιναν περικοπές σε posts και topics.
:angry_wife:
Κοκκινονίκος
01-05-12, 01:46
μάλλον πως μερικοί έγιναν καλόπαιδα :P
καλό μήνα :)
Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά! Για σήμερα προβλέπεται αυτοκινητάδα μέχρι το Σούνιο και φαγητό σε ψαροταβέρνα...
Highlander
02-05-12, 10:02
Καλό Μήνα σε όλους :)
Κοκκινονίκος
04-05-12, 01:01
καλό μήνα να χουμε :)
τον πιάσατε καλά τον Μάη? :P :P
Γεια χαρα νταν! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! (κι οταν λεμε ολοι εννοουμε οοοοολοι). Να κερασω κατι; Μικρεεεεεε! Πιασε απο μια μπυριτσα σε ολους!!!:kiallo::kiallo::kiallo:
Kalisperes stin parea!!!!
Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! San na mphke o mhtsotakhs eimaste:fbebored:
Κοκκινονίκος
27-05-12, 12:17
Πολύ καλημέρα σας :)
πάμε να συνεχίσουμε τα μπανάκια μας :D μας τα κοψε για κάποιες μέρες ο αέρας αλλά δε μασάμε :D
κερνάω καφεδάκια σήμερα :) πάρτε πάρτε όσο προλαβαίνετε :P
Καλό μήνα χαμένα κακόπαιδα! Οι διακοπές πλησιάζουν! :yahoo:
http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/h/holidays-7255.gif
Καλημέρες παιδιά! Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι!! :)
Κοκκινονίκος
04-06-12, 10:51
Πολύ καλημέρα σας και καλό μήνα ;) καλο καλοκαίρι και ολα καλά :)
Κοκκινονίκος
05-06-12, 10:27
Πολύ καλημέρα σας :)
Άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.... Think Green (όχι Παναθηναϊκοί και τέτοια όμως ε :P :P)
Την καλημέρα μου σε όλους!!! Καύσωνας! Σκάει ο τζίτζικας!!! Αλλα άντε να βρείς τζίτζικα στην Θεσσαλονίκη.....
Γιατί, έσκασε στην προηγούμενη ζέστη?
Πωπω ζεστεεεεεεες! Μια Πινα Κολαδα σε ολους απο 'μενα!!!
Δεν σας είπα... 3 Ιουλίου θα είμαι Ελ Βελ, αλλά θα πάμε Διακοφτό αμέσως από το αεροδρόμιο, και φεύγω 26 Ιουλίου για ΗΠΕΣ οπότε ίσως τότε μπορεί να μπορέσω να συναντηθώ με κανέναν αν τύχει να είναι Αθήνα. Εκτός φυσικά αν φέρει κανέναν ο δρόμος του κατά διακοφτό μεριά. Δεν ξέρω αν θα πάμε σε κανένα άλλο μέρος για λίγες μέρες, το αφήνω να το αποφασίσουν οι δικοί μου.
Κοκκινονίκος
01-07-12, 23:31
περνάει γρήγορα το καλοκαίρι γμτ...!!!!
Δεν σας είπα... 3 Ιουλίου θα είμαι Ελ Βελ, αλλά θα πάμε Διακοφτό αμέσως από το αεροδρόμιο, και φεύγω 26 Ιουλίου για ΗΠΕΣ οπότε ίσως τότε μπορεί να μπορέσω να συναντηθώ με κανέναν αν τύχει να είναι Αθήνα. Εκτός φυσικά αν φέρει κανέναν ο δρόμος του κατά διακοφτό μεριά. Δεν ξέρω αν θα πάμε σε κανένα άλλο μέρος για λίγες μέρες, το αφήνω να το αποφασίσουν οι δικοί μου.
Στα καλύτερα μπαίνω!! :P Ελπίζω να έχεις internet, γιατί παίζει να σκάσω μύτη προς τα κάτω μετά τις 16 που τελειώνω με κάτι υποχρεώσεις!! :P
Internet den exw (twra eimai s' ena ksenodoxeio, feugoume me8aurio) alla exw kinhto kai sxedon kserw na to xrhsimopoiw. 8a sou to grapsw se PM an kataferw na brw ton ari8mo tou, alliws ton exoun kai soraver kai pastoula, na sou ton dwsoun. 8a eimai diakofto genika.
Τώρα ειμαι στα Πραμαντα Τζουμέρκων, σε ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ξενοδοχειο, ονόματι Ορίζοντες Τζουμέρκων, ΚΑΙ υπερλουξ με άψογο σέρβις ΚΑΙ οικογενειακό με την ιδιοκτήτρια να ανοίγει φύλλο η ίδια και να μαγειρεύει. Με έχουν στουμπώσει στα φαγητά και τα γλυκά, δοκίμασε κι αυτό, φάε κι εκείνο. Οι άνθρωποι όλοι σκέτη ζάχαρη από γλυκα και ευγένεια, αλλά γνήσια όχι αυτή την ψεύτικη επαγγελματική... αφού το πρωί η κυρία Έφη (Βοηθός και κύρια σερβιτόρα τα Σαββατοκύριακα) αφού είχε στρώσει έναν μπουφέ μόνο για μένα (είχαν φύγει όλοι οι πελάτες, ήμασταν μόνο εμείς στο ξενοδοχείο, 12 δωμάτια έχει μόνο) με του πουλιού το γάλα, και την είχα ρωτήσει κάτι, λέει στη μαγείρισσα "βρε Τασία δεν παίρνεις κι εσύ το καφεδάκι σου να πάμε να καθήσουμε έξω με τον κύριο Egw και αμέσως μετά το άλλαξε και είπε "με τον Egw" και ήρθαν έξω, καθήσαμε και ανταλλάσαμε συνταγές και κουτσομπολιά. Λες και ήμουνα επίσκεψη σε μια φιλική οικογένεια και τα λέγαμε, αλλά με περιποίηση επιπέδου Χίλτον. Και πιο νόστιμο φαγητό. Χώρια η φοβερή θέα, βουνό μπρος βουνό πίσω.
Πλάτωνα, εσύ που γυρνάς γενικώς, αν στις διάφορες περιηγήσεις σου περάσεις από τα Πράμαντα, ρίξε μια ματιά στο ξενοδοχείο να πεις τη γνώμη σπου.
msl, sou to esteila alla etsi ki alliws einai to idio noumero pou eixes apo palia. Den ema8a poly kalytera na xrhsimopoiw kinhto apo tote.
Θα το έχω υπόψην μου το ξενοδοχείο. Δεν έχει τύχει ποτέ να πάω από κει. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στη Ρόδο και επόμενος σταθμός θα είναι -πού αλλού;- η Μονεμβασιά.
Καλά να περνάτε παιδάκια!
Πηγαίνετε και καμια εκδρομή και για μας που δεν έχουμε φράγγο:P
Τέρμα η Τζουμερκοεπίσκεψη, γύρισα μερικά κιλά βαρύτερος (τι φαγητά ήταν αυτά! Τι γλυκά! Τι υπέροχη φέτα!)
Τελικά έχω ιντερνετ, μεσω κινητού ΓιουΕσΜπι, αλλα δεν θα πολυπαρακολουθώ, διότι διακοπές είναι αυτές.
Κοκκινονίκος
13-07-12, 08:51
Καλημέρες κακόπαιδα....
κάνει ζέστη ή εγώ ζεσταίνομαι? :P :P
eliwsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma giati? Drosoula kanei, oute 40 ba8mous. Egw me to magiw mou sthn paralia ka8olou den zestainomouna.
oi upoloipoi omws udrwnan ;p
you hot stuff
Καλή μαστούρα, μάλλον, διότι βλέπω να καπνίζει ο λουλάς.
Δεν έχει τρελό γέλιο να ποστάρεις από το πισι του γραφείου από το οποίο είσαι απολυμένη;
:fbebored:
Πω πω τι κακός που είσαι! :@
Κοκκινονίκος
07-08-12, 00:24
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo boyzzz and girlzzzzzzzz
whazzaaaaa??????
έχουμε κατακαλοκαιριάσει... καταφουρνιστεί.... καταμαυρίσει :P άντε μια βδομαδούλα ακόμη κ σιγά σιγά πίσω οι τουρίστες :P :P :P
Μάλλον όλοι βρίσκονται ακόμα σε διακοπές...
http://www.crazywebsite.com/Pg-Free-Clipart-Graphics/Images_Celebrate_Labor_Day_Weekend_Clipart_Photos/Animated_Smiley_Beach_Umbrella_SunGlasses_IceTea-1.gif
pianontai oi diakopes sth mana mou sto xwrio?
Γειααααααααααααααααα :cheers:
Στο δημοτικό:
http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_3_2v.gif
Στο πανεπιστήμιο:
http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_3_101.gif
Κοκκινονίκος
01-09-12, 23:05
πολλές καλησπέρες...... :)
καλό μήνα να χουμε παιδιά! και καλό χειμώνα :P :P :P
βέβαια τα μπανάκια τα συνεχίζουμε όσο μπορούμε :D :D :D
KALHMERA PAIZAKIA! OLA KALA?
Κοκκινονίκος
08-09-12, 00:58
αμέ αμέ... όλο μέλι γάλα :P
η σοκολάτα λείπει :P :P
άντε να χειμωνιάσει λοιπόν :D
οχι ακομαααααααα!
Ασε και μ'αρεσουν τα κοντομανικα!
Καλό μήνα! Πού χαθήκατε όλοι; :angry_wife:
Κοκκινονίκος
02-10-12, 23:17
Καλά τα λες Κωστή... ντροπή μας!!!
κάτι για ξεκούραση έχουμε? :P έτσι για κανά μήνα πχ? :PPP
Καλό μήνα αν και καθυστερημένα κι από εμένα!
Το κακό νέο είναι η αφραγγία
Το καλό νέο είναι η λιακάδα! Τι ευτυχία!!!!!!!!!!!!!
Μπα, δεν σας έχουν φορολογήσει ακόμη τον ήλιο? Δεν τον έχουν πουλήσει στους Γερμανούς ώστε να πρέπει να πληρώνετε εισιτήριο να λιαστείτε? Περίεργο.
Κοκκινονίκος
06-10-12, 01:02
:@:@:@:@:@:@
Πω πω ησυχία που επικρατεί
Ξυπνήστεεεεεε!
Κάτι συγκεκριμένο ή αρνείσαι γενικώς τα πάντα?
Κοκκινονίκος
21-10-12, 17:24
κάτι για τον πονοκέφαλο έχουμε? πονωωωωωωωωωωωω!
πολύ καλησπέρα σας :)
συμπάσχω σύντεκνε! Τρελός πονοκέφαλος!
Μας ψεκάζουν....:fbebored:
Αν οι πονοκέφαλοί σας είναι ανυπόφοροι, προτείνω αυτό
http://imageshack.us/a/img191/8958/guillotine14403sm.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/191/guillotine14403sm.gif/)
Kalisperes kosme!! Ti kanoume? Pos pane ta kefia?
Τα κέφια πάνε και εκεί που πήγαν άντε να τα βρώ :cry:
Κοκκινονίκος
29-10-12, 08:39
Πολύ καλημέρα σας!
καλή εβδομάδα κ καλή συνήθεια στην καινούργια ώρα :yahoo:
Διότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο, Nidi_ μου. Και δυστυχώς δεν πρόκειται να έρθει το τέλος του αυτό το Δεκέμβριο να ησυχάσουμε. Οπότε πού κέφια για κέφια?
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
Να βρεθούν τα κέφια! Η ζωή είναι πολύ μικρή για τόσες σκοτούρες ..
:ix:
Εγώ το ξέρω, οι σκοτούρες το ξέρουν?
Είναι στουρνάρια, δεν μαθαίνουν με τίποτε.
Γράφω εδώ γιατι θα πιάσει αράχνες το λημέρι έτσι παρατημένο
Κοκκινονίκος
25-11-12, 15:38
Την καλημέραααααααααααααααα μου :)
απαπαπαπ.... 2-3 μέρες συνεχόμενες θυμύθηκα τις καλές μου μέρες στην Αθήνα (πριν καμιά βδομάδα που ήμουν πάνω), που σημαίνει ότι ξενύχτησα μέχρι τις 5-6 και κατάλαβα ότι σαααααααν να μεγαλώσαμε λιγάκι!!!! :pinw:
άντε να αρχίζουμε να στολίζουμε λιγάκι :santaclaus:
Για το καλό μας θα είναι. Δεν σου έχει τύχει να ψάχνεις κάτι και να μη θυμάσαι πού το έβαλες? Θα ρωτάς το Google Maps και θα σου λέει "Στο δεξί συρτάρι της κουζίνας"
Εεεπ... σε λάθος σημείο το έγραψα αυτό... πήγαινε στο ποστ για το Google και το εσωτερικό κτηρίων.
Κοκκινονίκος
27-11-12, 22:59
xaxaxa... ναι το κατάλαβα :P
εντωμεταξύ έχει πέσει το facebook εδώ κ 2 ώρες κ μας έχουν τρελάνει...!!!! ε ρε κόσμε :hit:
Μια που πέρασα είπα να ανοίξω λίγο κανένα παράθυρο να αεριστεί το στέκι γιατί από την ερημιά και την κλεισούρα είχε πιάσει μούχλα.
Πριν λίγες μέρες ήταν της αγίας Άννας ή μου φαίνεται? Υπάρχει τουλάχιστον μια Άννα εδώ, πώς δεν είδα χρόνια πολλά?
Καλησπέρα παίδες!
Καλά κάνεις και ανοίγεις κανένα παράθυρο θείε γιατί θα σαπίσουμε εδώ μέσα!!!
Για πείτε κανένα νέο ρε παιδιά!!!
Καλησπέρα και από μένα... το καφεδάκι ισχύει ακόμα? Κουτουλάω πάνω στον υπολογιστή!
τι έγινε ρε παιδιά ολοι εξαφανισμένοι???????????
Έχουν δουλίτσες, πού καιρός για εδώ?
καλη χρονιά να εχουμε παρολο που υπάρχουν αραχνες
@Κοκκινονίκος (http://forum.kakapaidia.gr/member.php?u=7): Τη τρίτη φορά που είδα post σου κατάλαβα πως η εικόνα που έχεις από κάτω, δεν είναι upload της δημοσίευσης, αλλά σταθερή υπογραφή!
@Nidis_ (http://forum.kakapaidia.gr/member.php?u=4): Εδώ στην Αθήνα θα πιάσουμε από σήμερα/αύριο "μείον" στη θερμοκρασία! Εκεί τι λέει; :P
@Egw (http://forum.kakapaidia.gr/member.php?u=55): Καλά κάνεις! Απλά ξέρεις, τώρα ο λαός έχει μαζευτεί προς facebook κλπ μεριά .. και τα forums έχουν νεκρώσει ..
@htsopelas (http://forum.kakapaidia.gr/member.php?u=1268): Φιλική συμβουλή .. μη κάθεσαι στον υπολογιστή χωρίς επαρκέστατη δόση καφεΐνης .. Δε θες μετά να κοιτάς τι έχεις κάνει/δημοσιεύσει και να απορείς πως/πότε έγινε .. :P
@htsopelas (http://forum.kakapaidia.gr/member.php?u=1268): Φιλική συμβουλή .. μη κάθεσαι στον υπολογιστή χωρίς επαρκέστατη δόση καφεΐνης .. Δε θες μετά να κοιτάς τι έχεις κάνει/δημοσιεύσει και να απορείς πως/πότε έγινε .. :P
Το φραπέδάκι μου (σκέτο) είναι πάντα δίπλα μου... τουλάχιστον από καφεΐνη δεν έχω πρόβλημα! \m/\m/\m/\m/
:SeRxaNouLa:
kalhmeraaaa (oxi oti 8a thn dei kai kanenas)
:P
| έπιπλα σπιτιού (http://www.kakapaidia.gr/) |
Άντε, βγήκε και το φετινό εισιτήριο για Ελλάδα (30/6 - 24/7)
ante me to kalo na mas ertheis theie :)
Με το καλό να σας βρω, αν και δεν προβλέπεται άνοδος προς Salllloniki. Άντε μέχρι κανένα Πήλιο ίσως πάω, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη.
αντε, με το καλό! Θα σε δούμε καθόλου;
kako_paidi®
18-06-13, 22:33
Για τους Αθηναίους, αναγγέλω, ότι 23 του Ιούνη θα περάσω από Αθήνα και θα βρίσκομαι στην περιοχή για λίγες ώρες, οπότε αν ψήνεστε θα πίνω καφεδάκι(α), προς λιμάνι μεριά....
SeRxaNiTsa
21-06-13, 14:17
Χαιρετώ την γουρουνοπαρέα!!! :girldance:
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!!!:girl_closeeye:
kako_paidi®
25-06-13, 19:02
τελικά δεν πρόλαβα ούτε να κλάσω....με τις γαμω αργίες και τις βρωμοαλλαγες των δρομολογίων
kako_paidi®
25-06-13, 19:03
Και ουτε τον Αύγουστον θα προλάβω...όλα τα δρομολόγια βγήκαν με max 3 ώρες διαφορά!
kako_paidi®
02-07-13, 10:44
Καλώς ήρθες θείε....! :yahoo:
kako_paidi®
06-07-13, 12:12
Φωφώκα πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη...με υγεία, χαμόγελα,αγάπη και πολλά χρήματα
kako_paidi®
11-07-13, 21:03
τι?
Φωνή βοώσης εν τη ερήμω.
(Ήρθα κι έφυγα :cry: )
Κοκκινονίκος
12-09-13, 23:37
τις μακρινές μου, ζεστές, κρητικές και ποτέ ξεχασμένες καλησπέρες :)
φθινοπωρινές καλησπέρες κι απο δω... :khg2:
παιδια μου φαινεται γρηγορα επιασαν τα κρυα
kako_paidi®
22-12-13, 17:57
χμμμμ δύσκολος γρίφος θείε!
Το πρώτο είναι Κατζαντζίδης εν ζωή και το δεύτερο είναι Καντζατζίδης μετά θάνατο?
χμμμμ δύσκολος γρίφος θείε!
Το πρώτο είναι Κατζαντζίδης εν ζωή και το δεύτερο είναι Καντζατζίδης μετά θάνατο?
XAXAXAXAXAXA
:clap::clap::clap::clap::clap:
ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
kako_paidi®
06-05-14, 11:19
Καλό μήνα σε όλους!
kai poia xroniaaaaaaaaaaaaa
kako_paidi®
19-07-14, 02:00
2014 ή 2015 pou tha ksanampeis!
Μπα? Ενδείξεις ζωής στα kako_forum?
kako_paidi®
21-08-14, 15:02
Το κακό φόρουμ είναι προς το παρόν ένα εξοχικό (πολυκαοικία), που οι ένοικοι δεν παίρνουν την ίδια εποχή άδεια και το επισκεπτόμαστε μεμονομένα... προς το παρών!
:khg2::fbebored::20::14::12::13::SeRxaNouLa:
mou eixan leipsei auta ta emoticon (kai ta onomata tous)!!!!!!!!!!
:khg2::fbebored::20::14::12::13::SeRxaNouLa:
mou eixan leipsei auta ta emoticon (kai ta onomata tous)!!!!!!!!!!
Ναι, βλέπω ότι σου είχαν λείψει πολύ. Διπλά πολύ :P
kako_paidi®
27-08-14, 00:27
δεν με πάει στην τελευταία σελίδα!
kako_paidi®
27-08-14, 00:28
ε...χάλασε....πέσανε 3 ποστ μαζεμένα και έπεσε η mysql?
kako_paidi®
27-08-14, 00:31
άντε να ζωντανεύουμε....! :eleos::ole::excited::xouanita::demonstrate:
ρε θέλω το αστερίξ...μίλησα και με τον αχαίρευτο βέβαια και είπε ότι θα μου το στείλει!
Να σου το στείλω ταχυδρομικά σήμερα;
to kakopaidi tag uparxei?
re einai trupio to software.. aporw pws den mas exoun xakarei akoma
kako_paidi®
27-08-14, 20:48
ειμαστε πολύ ευκολοι για να μας χακάρουν! :P Άσε που δεν θέλουν να τα βάλουν με κακά παιδιά
mess with me/
mess with my hole family
:khg2::SeRxaNouLa::nickred::mak-sor::maRtina::mirna:
mess with me/
mess with my whole family
:soraver: :SeRxaNouLa: :nickred::mak-sor::maRtina::mirna:
kako_paidi®
25-09-14, 20:32
μπου! :P
:kiallo::kiallo::kiallo: Πού είστε;;;;;; Νομίζω ότι πρέπει να μπει μια ταξη εδώ μέσα :P
sto :gyros: esu kai ase mas emas ;p
Δημιουργήθηκαν 33 μηνύματα και 0 θέματα απο την τελευταία σας επίσκεψη στις 14:30, 26-08-14
Gia na mpainw syxnotera... blepw prwtofanh kinhsh!
kako_paidi®
25-10-14, 00:37
Nai theio ante, konteyoume na riksoume ton server, apo tin kinhtikotita
33 posts se dyo mhnes 8a pei miso post th mera. An auto den einai flyaria den kserw pws na to apokalesw, se sxesh me paliotera.
kako_paidi®
28-10-14, 11:33
Μπορείς να το αποκαλέσεις: λογοδοιάρια, ότι φάγαμε γλυστρίδα, ότι δεν βάζουμε γλώσσα μέσα, παρλαπιπιλίαση,αδιάκοπη ομιλία, αδολέσχημα, αδολεσχία, αεροκάπνισμα, αερολογία, αθυρογλωσσία, αθυροστομία, ακράτεια (γλώσσας), ακριτοέπεια, ακριτολογία, ακριτομυθία, αμετροέπεια, αμετρολογία, ανεμολογία, απεραντολογία, απύλωτον γλώσσης, άρατ' αθέματα, αργολογία, ασιγησία, ασωπασιά, βαττολογία, βερμπαλισμός, γκεβεζιλίκι, γλωσσάλγημα, γλωσσαλγία, γλωσσοκοπία / γλωσσοκοπιά, έμπνευση, κενολογία, ληρολογία, λήρος, λίμα, λογοδιάρροια, λογοκοπία, λογόρροια, μακρηγορία, μακρολογία, ματαιολογία, μπλαμπλά, μπούρου-μπούρου, οίστρος, πάρλα, περιττολογία, πλατυρρημοσύνη, πλησμονή λόγων, πολυλαλία / πολυλαλιά, πολυλογία, πολυλαλιά, υπερομιλητικότητα, φαφλατάρισμα, φαφλατιά, φλήναφος, φλυάρημα κλπ
kako_paidi®
29-10-14, 20:01
test
Αμάν kakos_Mpampiniwths που μας βρήκε!
Καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :20:
Χαίρομαι που βλέπω ότι τα kaka_paidia ζουν και βασιλεύουν ακόμα. :clap:
Highlander
14-12-15, 12:37
Still Alive....
Χαπι ο νιους γιαρς!
http://www.marislurp.com/wp-content/uploads/2015/12/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%C F%84%CE%B1.jpg
miso lepto na bro ton agaphmeno moy :lol::lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.